0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Страхотни сте момичета!!!! :D
В очакване ....
*
Ох довлачих се до нас и аз (после ще пишем жалба до автобусна сауна компания). (Елфи, добре, че се качи при Лиско иначе не им завиждам на шофьорите.)

Преди да започнем една по една темите искам само да ви кажа, че се гордея, че ви познавам и много ви обичам всички до една!
Момичета, сътворихте един невероятен незабравим ден! БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!
Очаквайте снимки, клипове, подробни разкази от ДРЗ 2010.
Най-доброто и мащабно ДРЗ до този момент :)

Гордея се, че съм част от Зачатие!
Беше един прекрасен ден!
*
От мен и Мари-ал  :D, защото още караме ДРЗ заедно, но само двете и се опитваме да приобщим мъжо в атмосферата  :wink:!

Беше повече от чудесно!
Благодарим на всички с големи сърца!
Благодарим за щастието, че ви познаваме!
Усещането да си част от екипа на "Зачатие" е наистина невероятно  :D

Благодарим!

"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Благодаря от сърце на всички онези, които абсолютно безрезервно и неегоестично дойдоха и дадоха всичко от себе си до вчера и през целия вчерашен ден това да се случи. Когато ви видя в "акция" се сещам защо още съм тук и обидите и грубостите на останалите вече нямат значение.
Прегръщам всяка една от вас- жените с големи сърца и страхотни усмивки. Бъдете благословени.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Момичета, уж съм речовита, но в момента не ми стигат думите да изразя емоцията и огромното щастие, което изпитвам от това, че пак бяхме рамо до рамо и в Пловдив, и сътворихме един неповторим Ден на репродуктивното здраве.

Щастлива съм, че преди пет години се запознах с вас, вие сте най-прекрасните и стойностни хора, които познавам.

И не на последно място, благодаря за незабравимия рожден ден, благодаря на всички Гици и Чуми (те си знаят кои са), с които посрещнах личния си празник по такъв невероятен начин.

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
Наистина беше един незабравим и невероятен ден. Благодаря на всички от Зачатие и съм щастлива ,че съм част от екипа и част от всичко това. И от името на сестра си мога да кажа същото. Все още ме държат емоциите от вчера.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Ще си позволя да цитирам Рали. Всяка една дума изпълва и моето сърце...

Момичета, уж съм речовита, но в момента не ми стигат думите да изразя емоцията и огромното щастие, което изпитвам от това, че пак бяхме рамо до рамо и в Пловдив, и сътворихме един неповторим Ден на репродуктивното здраве.

Щастлива съм, че преди пет години се запознах с вас, вие сте най-прекрасните и стойностни хора, които познавам.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
За мен това ДРЗ беше първото на което лично присъствах и искам да кажа, че никога няма да забравя този ден и чувството че съм част от едно голямо семейство! Не съм красноречива и ми е трудно да опиша емоцията която изживях, затова искам просто да благодаря на всички вас момичета и момчета за това което правите!!!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Аз още съм в Пловдив:)
И там ще си остана до следващия ДРЗ:))))))))))

Втпреки тежкото ни пътуване в двете посоки (особено навръщане...пътувахме със змия в колата) искам да споделя, че не само температурата на въздуха беше максимална. И тази година празникът ни беше наелектризиран  до краен предел.
Стоя гледам екрана и се чудя какво да напиша:)...
май трябва да си почина и да си събера ума за да ви разкажа за една наистина случваща се приказка с истински герои.
Беше прекрасно.
А колко съм горда, че съм част от тази приказка ще ви разкажа утре:))))))))
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Лис, радвам се, че сте в къщи, и че пътуването е минало нормално, (въпреки утежняващите обстоятелства  :lol: :lol: :lol:)

За ръченицата дълго време ще се говори и пише в аналите на Сдружение Зачатие.  :D

Изпращам топли Пловдивски поздрави с дъх на цъфнала липа. Вярвам, че живот и здраве догодина, ДРЗ 2011 Варна ще бъде още по-успешно!

Нека плода от тазгодишното ДРЗ Пловдив 2010 да е -

Колкото светулки видяхме в градината толкова бебета до ДРЗ 2011 Варна!

... те бяха безброй...
« Последна редакция: Юни 14, 2010, 01:48:29 am от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
...

Нека плода от тазгодишното ДРЗ Пловдив 2010 да е -

Колкото светулки видяхме в градината толкова бебета до ДРЗ 2011 Варна!

... те бяха безброй...

Амин!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Големи сте сладури! Разгледах снимките във Фейсбук и много ви се радвах! Стархотни сте, момичета и момчета! :)

Догодина ще се присъединя и аз  :)

*
Изобщо не знам откъде да започна. Вчера се опитах, но толкова бях изморена, че че имах сили само да тормозя някои хора да ми изпратят снимки (които ми изпратиха само няколко, за да ми замажат очите, но с тях ще се разправям лично). Но да не се отплесвам, започвам отначало.

Аз знаех, че ще бъде прекрасно изживяване ДРЗ, с такава настройка тръгнах, така и се чувствах през цялото време.

Концертът – макар да не успяхме да съберем много хора, беше страхотно изживяване, защото там се срещнах с хората, които чакам да видя цяла година. Изпълнителите, макар и пред малобройна публика, се представиха чудесно. Има прекрасни снимки от площада, някои са страхотни попадения. А гледката със светулките в градината, след концерта, беше невероятна, не бях виждала толкова много на едно място. Оттам се роди прословутата фраза за бебетата на Зачатие. Дано догодина да има още повече бебета, които да гушкам!

Денят 12.06. – въпреки организационните проблеми, които винаги ще ги има, денят мина чудесно, помогнахме на много хора, чухме много мили думи.

Много е приятно да гледаш  как работи екипът на Зачатие, който с всяка година увеличавя броя си. Благодаря ви, момичета, че дадохте всичко от себе си за този ден, горда съм, че съм една от вас. Благодаря ви, че въпреки напрегнатата работа, не свалихте усмивките от лицата си! Всяка година казваме – това е най-хубавият ДРЗ, тази година не е изключение. Прибрах се заредена за цяла година напред с положителни емоции.

Купонът в ресторанта беше просто едно уникално изживяване, направо нямам място по тялото, което да не ме боли от танци, но и догодина, живот и здраве няма да се жаля, защото винаги ще ми е приятно да се забавлявам във вашата компания. Доказахме, че освен да работим здраво, можем чудесно и да се забавляваме. Но с такъв екип, няма как да е другояче.

Пътувах обратно към дома, преизпълнена със страхотни емоции и буквално затрупана с бебета (познайте чии).

Благодаря ви, че направихте денят ми прекрасен, наистина от доста време имах нужда да заредя батериите с положителна енергия, сега ще имам за доста време напред.
*
Re: Днес е Денят на репродуктивното здраве в П
« Отговор #34 -: Юни 14, 2010, 12:00:36 pm »
Их, Елфова ме изпреварила, бръкнала и взела мислите,емоциите от главата и сърцето ми.
Нямам дар слово, но ще напиша само едно БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ,БЛАГОДАРЯ !!!
Заредена съм с такъв положителен заряд, че направя летя. Не съм се чувствала така от години.

Целувам и прегръщам всички ви. С пожелание да правим по чести национални сбирки, освен ДРЗ. Ще са ни е от полза.

време е някой отновмо да си смени ника на Тигрица-Лъвица :lol: :lol: :lol: 
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #35 -: Юни 14, 2010, 12:05:23 pm »
време е някой отновмо да си смени ника на Тигрица-Лъвица :lol: :lol: :lol: 
Ми аз предния път го смених заради теб, не ме изкушавай отново :lol:

За ръченицата дълго време ще се говори и пише в аналите на Сдружение Зачатие.  :D

Всеки мускул от тялото ми ще помни тази ръченица дълго време  :lol: :lol: :lol:
*
Тази година точно в нашия град не успях да присъствам. Малките изпълват цялото ми време, но съм сигурна, че е бил един прекрасен и неповторим ден и знам, че сте невероятни. Пожелавам на всички да сбъднат мечтата си и да гушкат поне едно прекрасно бебче, и на това ДРЗ много семейства да са намерили пътя към осъществяването на своята мечта!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
най-хубавото за мен в това мероприятие беше срещата и взаимодействието между едно голямо (и ставащо все по-голямо!) множество умни, енергични, способни, красиви, усмихнати и добри жени и мъже - които действат като едно цяло, водени от една и съща идея, озарени от една и съща емоция.

чувството за съпричастност и за полезност е нещо невероятно. и то се осъзнава и изживява най-пълно на ДРЗ. чух това мнение от доста хора и го споделям. сигурна съм, че ДРЗ Пловдив ще бъде една много силна мотивация за много хора да се присъединят или да останат част от Зачатие...

ще ми се да благодаря поименно на всеки един от участниците в подготовката и провеждането на ДРЗ, но ме е страх да не пропусна някой, затова ще кажа - свалям шапка на абсолютно всички координатори! те не само си свършиха отлично своята работа, а свършиха и три пъти повече работа! бяха инициативни, бяха гъвкави, бяха позитивни, бяха неуморни, бяха екипни и сплотени. затова и после заслуженият купон беше така весел и бурен :)

голям адреналин, голямо нещо... :) ще ме държи още дълго.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #38 -: Юни 14, 2010, 13:29:39 pm »

Филмирана си  :lol:
Ако слушкаш, ще ти пратя клипа довечерка.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #39 -: Юни 14, 2010, 13:41:34 pm »

Филмирана си  :lol:
Ако слушкаш, ще ти пратя клипа довечерка.

моля, моля! клипа - в общественото пространство и копие за музея на сдружението.

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!