Ще се опитам да ви преразкажа на кратко как мина Денят на репродуктивното здраве в Пловдив, тази година, с молба разбира се на всички които присъстваха да ме допълват
Тази година ДРЗ започна още на 11.06 вечерта с организирания импровизиран от нас концерт "Мечта за двама" в който се включи детска група от Пловдив, Мая Нешкова, на която сърдечно благодаря, че прие молбата ми да пее за нас благотворително, група ХедСтоун, които също обраха овациите на публиката
За мен беше нещо уникално, въпреки жегата, която повярвайте ми беше почти непоносимо от 16.00 часа бяхме на сцената и така до 21.30 часа. Аз лично не си спомням от кога не съм била толкова щастлива, толкова много адреналин имаше, всички бяхме превъзбудени, като работни пчелички отмятахме всяка една задачка, за да се опитаме да направим събитието по-добро. Беше наистина неповторимо усещане...
Вечерта до 2-3 часа подготвяхме рекламните торбички за ДРЗ и така в 8.30 всички координатори бяхме на линия. Разпределихме си задачите и всеки се зае с работа, а тази година имаше наистина много. Всяко следващо ДРЗ е все повече и повече посещавано, записаха се над 300 пациента за консултации, залата за презентации беше препълнена, хората стояха прави... Ани откри събитието, направи кратка презентация за сдружението, изтеглихме печелившите за двата конкурса, обявихме и момичетата които спечелиха целевото дарение. Лекциите бяха много интересни, лекарите консултираха докато имаше пациенти.
Закрихме събитието като официално връчихме благодарствени плакети на лекарите които безрезервно ни подкрепят през всичките тези години, с които сме стояли часове под дъжда и винаги сме срещали разбиране от тяхна страна.
Мили момичета, нямам думи с които да ви благодаря, на всички вас които направихте този ден толкова уникален, няма да изброявам поименно, за да не пропусна някой, но вие си знаете кои сте, хората с най-големи сърца които някога съм срещала. Хората които не спират да се борят за доброто, хората които не свалиха усмивките от лицата си цял ден, въпреки умората... няма подходяща дума с която да изразя колко се радвам, че ви познавам.
А вечерта, да, вечерта в ресторанта купона беше неповторим, неспирни танци и забавления, приятели сияещи от щастие, с грейнали лица и неуморими