0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: болки в корема - /по време на бременност/
« Отговор #40 -: Август 30, 2006, 16:35:03 pm »
ох Айви миличка, не съм си правила скоро, но май нищо не е станало защото днес нямах нищо цял ден и преди малко пак ми потече, ужас....много ме е яд така ми се искаше да е станало, даже не знам дали да ходя след 10дена на лекар, то явно нищо не е станало...
Не знам ако си направя тест дали ще покаже нещо.
*
« Отговор #41 -: Август 30, 2006, 16:43:55 pm »
Е тогава какво е било това дето док го е видял? Много странно :?Колко дни ти беше закъснението?А иначе, М с нормален цвят ли е или е по-скоро като течение?
Незнам, да ти кажа май е по-добре да предкочиш до док.Хем и ти ще се успокоиш ако знаеш какво става :)
« Отговор #42 -: Август 30, 2006, 16:50:26 pm »
закъснението ми беше една седмица т.е.7дни, при условие че досега ми е било винаги точно, а това което ми тече е светло червено.На доктор мисля да отида когато ми каза на 07.09.Мислиш ли че е късно.Той каза че това което се вижда прилича на плоден сак, но не е сигурен и затова след 10дни пак да видим.
*
« Отговор #43 -: Август 30, 2006, 17:00:54 pm »
Гери, ако това което е видял е плоден сак и имаш кръвотечение, значи задължително трябва да отидеш преди това!При бременност няма кръвотечение, което да е нормално, затова мисля, че не трябва да чакаш
« Отговор #44 -: Септември 05, 2006, 11:30:08 am »
закъснението ми беше една седмица т.е.7дни, при условие че досега ми е било винаги точно, а това което ми тече е светло червено.На доктор мисля да отида когато ми каза на 07.09.Мислиш ли че е късно.Той каза че това което се вижда прилича на плоден сак, но не е сигурен и затова след 10дни пак да видим.
И двете бременности в началото ми бяха цветни, особено втората, с страшни болки ниско долу в корема и около всяка дата на М и овулация кървях......светло червено.Така изкарах до средата на 3тия месец бях на инжекции папаверин, беше много страшно. В крайна сметка термина ми е скоро а човечето не спира да расте и рита.
Пий задължително папаверин или но-шпа и отивай на лекар, ако трябва в болница в патолигията, с това шега не бива и все пак всичко може да мине добре....като при мен:-)
УСПЕХ стискам палци с две ръце