0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mila123

Нормално ли е през първите няколко седмици от бременността да имам тежест в корема като пред цикъл?
*
болки в корема - /по време на бременност/
« Отговор #1 -: Април 25, 2006, 09:44:23 am »
Да, при мен беше същото . Лекарката ми каза, че е така защото матката се разширявала.

« Отговор #2 -: Април 25, 2006, 10:31:53 am »
Нормално е, така пише навсякъде :D
Благодаря ти, Бени!

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #3 -: Април 25, 2006, 22:02:21 pm »
Да така е!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #4 -: Април 25, 2006, 22:05:20 pm »
Аз мога само да се присъединя към мненията на момичетата.
*

lisiche

• 239
  • БОРКО СТАНА НА 2
« Отговор #5 -: Април 26, 2006, 08:53:48 am »
И аз да ви попитам: а възможно ли е тези болки в корема низко долу да продължат само няколко дни ( поне за сега), да има закъснение, положителен тест, да няма болки в гърдите и въпреки това да има бременност?
Блъскането на главата в стената изгаря по 150 калории на час. (Не правете това у вас ..... но може би на работа...

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #6 -: Април 26, 2006, 08:54:59 am »
Всичко е възможно. :lol:
*
« Отговор #7 -: Април 26, 2006, 15:12:43 pm »
Цитат на: lisiche
И аз да ви попитам: а възможно ли е тези болки в корема низко долу да продължат само няколко дни ( поне за сега), да има закъснение, положителен тест, да няма болки в гърдите и въпреки това да има бременност?

Аз също нямах болки в гърдите и дори не ми бяха надути или напрегнати, а корема ме боля само няколко дни.
*

Anonymous

« Отговор #8 -: Май 03, 2006, 17:14:23 pm »
Нормално е!
Аз имах цялата бременност и пиех но шпа и магнерич и много лежане. Ако болките отшумят добре, ако не ще пиеш и ти хапове. Няма страшно 90% от жените са така
*

Anonymous

« Отговор #9 -: Май 03, 2006, 17:16:01 pm »
Нормално е!
Аз имах цялата бременност и пиех но шпа и магнерич и много лежане. Ако болките отшумят добре, ако не ще пиеш и ти хапове. Няма страшно 90% от жените са така
*
« Отговор #10 -: Май 03, 2006, 21:36:01 pm »
Аз бях в същото положение през цялата бременност. :oops:
*

dinakl

problem
« Отговор #11 -: Май 16, 2006, 11:41:41 am »
Бих искала да ви попитам дали когато в началото на бременноста 4-та седмица има болки никсо в корема и леко съвсем леко кървене(зацапване),това означава ли,че има нещо лошо като аборт или извън маточна бременност.Това бебче го чакаме толкова отдавна и ако се случи нещо лошо.Забравих да  кажа,че януари преживях операция от киста на яйчника.Благодаря на всички,които ще ми дадат съвет и ще споделят с мен.Благодаря ви.
*
« Отговор #12 -: Май 16, 2006, 12:11:12 pm »
Ако имаш кървене, колкото и леко да е то обезателно се консултирай с лекар. Може и да е нормално, но може и да не е.
Стискам палци всичко да е наред:)
« Отговор #13 -: Май 17, 2006, 09:51:14 am »
Както ти е казала Гъбка , най-добре е да се консултираш с лекар. Те най-добре знаят и ще предприемат необходимите мерки, по-добре не гадай на сляпо , а се обади или отиди при доктора който те наблюдава. Успех и лекао бременеене
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #14 -: Юни 01, 2006, 16:31:08 pm »
Аз имах такива болки ниско долу в корема, които бяха леки и не ме притесняваха. Това беше към 12 г.с. седмица. Като отидох на лекар обаче, той ми показа какво означават тези болки. Това са доста силни конракции на матката и никак не е зле да се вземат мерки... поне според мен. Аз тогава лежах цял месец в болница и дори когато ме пуснаха да си ходя, беше защото се побърквам в патологична бременност, а не защото те са преценили че вече съм в безопастност.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

Obarkana

« Отговор #15 -: Юни 04, 2006, 22:32:51 pm »
Здравейте, от 3 дена съм много изплашена, бременна съм (поне до преди няколко дни бях) имах болки в гърдите, болки ниско долу в корема и всичко беше ОК, но изведнъж всички тези симптоми спряха, а кървене все още нямам. Предишната ми бременност беше неуспешна и в 12 гс прокървих, веднага отидох на преглед при доктора ми, сърдечна дейност нямаше. Преживях го някак, предпорагам знаете как. Една година със съпруга ми правиме опити и сега когато вече има резултат толкова ме е страх. Миналата седмица ми беше много напрегната и преживях голям стрес и имам чувството че най-лошото е станало. Ако съм направила спонтанен аборт , не трябва ли да има кървене или да не чакам и да отида веднага на преглед?
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
« Отговор #16 -: Юни 04, 2006, 22:38:54 pm »

А сега в коя седмица си?Ходи ли на лекар?Гледали ли са те на ехограф?Сърдечни тонове?Това,че нямаш кървене е добра новина.Изобщо не е задължително през цялата бременност да имаш симптоми.Не се притеснявай,а утре бегом при лекар...Успех и пиши какво е станало.
*

Obarkana

« Отговор #17 -: Юни 04, 2006, 22:55:40 pm »
Благодаря за бързия отговор, но наистина забравих да спомена - все още съм в много ранна бременност, 3-4 гс. Но ще се свържа с доктора ми, пък да видиме той какво ще каже. Лошото е че незнам дали си въобразявам, или наистина има нещо.
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
« Отговор #18 -: Юни 05, 2006, 11:52:38 am »
Цитат на: Obarkana
все още съм в много ранна бременност, 3-4 гс.  Лошото е че незнам дали си въобразявам, или наистина има нещо.

Как установи бременност?С уринарен или кръвен тест?И за какво си въобразяваш-за бременност или за проблеми свързани с нея.Бъди по-конкретна.
*

Obarkana

« Отговор #19 -: Юни 05, 2006, 12:06:48 pm »
Съжалявам за обърканите ми писаници, но ми е така и на душата.  :oops:
Направих си първо уринарен тест, а миналата седмица ходих и при моя гинеколог, който потвърди бременността, но 2 дена след това изчезнаха всички симптоми, както вече описах - болки в корема и гърдите, и като се има впредвид предишния неуспешен опит сега изпитвам панически страх да не се повтори. Днес сутринта като се събудих имах накакво напрежение в гърдите, но незнам дали наистина не си въобразявам, а пък и моя доктор е в отпуска в момента, и дилемата ми е голяма дали да му звъня или да изчакам други симптоми. Въпроса ми по-специално е дали тези болки могат да са признак за лошо развитие на ембриона или не. Спомените ми от предишната ми бременност бяха точно това, че не чувствах нищо до момента в който не прокървих и вече сърдечна дейност нямаше. Та да чакам ли кървене или това е достатъчен признак да се обадя на доктора ми и да насрочиме нова дата за преглед. Ембриона сега е много малък , само 3-4 мм.