0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Предстояща инсеминация
« Отговор #40 -: Март 20, 2006, 11:08:20 am »
Кити, нещата при теб изглеждат добре от това, което ни пишеш. Желая ти успех в бебеправенето и скоро да ни зарадваш с добри новини. Наистина след 2 месеца опити и такива добри показания едва ли има за какво да се тревожиш  :wink:
Успех!

*

miloto

Re: Предстояща инсеминация
« Отговор #41 -: Септември 05, 2006, 11:23:01 am »
Здравейте,

Аз също ходих при Колицова и горе долу му каза зъщите неща като на Кити. С тази разлика, че на мен ми я препоръча д-р Томчев, който също работи в Шейново. Прегледа ми всички изследвания и накара мъжа ми да си направи спермограма. Каза, че инси. струва 150 лв.
Аз преди това ходих при д-р Коларов, в МА - майчин дом, минала съм през всички изследвания-хормони, цитонамазка, хламидия, каквото се сетите. Проблемът както се оказа е при съпруга ми, поне засега, той ходи при д-р Кацаров.
Като чета какво пишете във форума, и започнах да се притеснявам, дали Колицова е превилния човек.
Толкова е слойно всичко, а всеки гледа да ти вземе парите.

Успех на всички....
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #42 -: Септември 05, 2006, 11:25:41 am »
Коларов е добър за мъжа ти, така че, ако там е причината за проблема ви, може би сте на правилното място.
*

miloto

« Отговор #43 -: Септември 05, 2006, 15:26:46 pm »
Da, na me mi preporachaha Kolarov, a na maja mi Katcarov. Minaha pochti 8 mes. ot kakto si pravihme izsledvania, lechenia i t.n. Sega ni kazaha da sse svarjem s Kolitcova, koiato uj bila dobra, Chuh se dne s neia, i kaza che rez. na maja mi ot edno izsledvane ne e mn dobro i shte tribava da otidem tam v ponedelnik za da vidim kak da procedirame. Tia samata kaza, che shtom hodim pri Katcarov, e po-dobre da si prodaljim negovoto lechenie, a toa da napravi smao insi.

A, ne e li po-dobre da se stimulira ovulatcia za mesetc, dva i posle da se pravi insi? Na men ne mogat da mi hvana ovulatciata na ehograf, a sam si pravila test s lentichki i pokazvashe che imam.

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Септември 05, 2006, 17:59:21 pm от Lali »