0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
Re: моя емоционален проблем
« Отговор #20 -: Февруари 08, 2007, 18:14:14 pm »
Момичета, много ме развълнуваха разказите ви.
Колко си приличат житейските истории на всяка една от нас.

Желая ви здраве, сила и много любов.
Всяка една ще бъде мама!

Целувки

We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #21 -: Февруари 12, 2007, 09:29:38 am »
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на всяка от вас!
*
« Отговор #22 -: Март 13, 2007, 18:46:33 pm »
Angy_baby, под твоя разказ мога да сложа спокойно и моето име.Толкова си приличат историите ни. Обаче не си мисли, че не се гордеят с теб! Напротив! Те просто явно са свикнали ти да си успешна в професионален план и го приемат за нормално, а и най-вероятно не разбират много-много от нещата, с които се занимаваш. Съгласна съм с всички момичета - толкова изстрадана мъдрост има в думите на Ganka, jam, Marie и всички други. Моят баща почина преди 12 години и той със сигурност няма да види внуци! Знаете ли само какви мисли са ми минавали през главата?! Толкова много се надявах, че чрез моето бебе той ще се прероди отново!? Даже сънувах след абразиото колко е сърдит и тъжен и се чувствах виновна, че не съм му помогнала да се върне на земята чрез моето бебе. Явно психиката ми не е съвсем наред вече след всички одисеи. Майка ми е казвала понякога как само тя няма внуци и как и брат и, и сестра и си ги имат вече техните. На което и отговарям, че трябва да е доволна,че поне деца има - аз и това си нямам. Нормално е да тъжат за това, но е и доста егоистично. На всеки му се иска да изживее всички отредени човешки радости! Но ако не ни се случи, трябва да сме доволни и на това, което ни е дадено!
naiema, мисли за себе си и за радостите, които ще срещнеш по твоя път. Твоите родители и родителите на мъжа ти са си получили техните радости вече! Не се чувствай виновна за това, което те нямат!
*
« Отговор #23 -: Март 13, 2007, 21:11:58 pm »
naiema, мисли за себе си и за радостите, които ще срещнеш по твоя път. Твоите родители и родителите на мъжа ти са си получили техните радости вече! Не се чувствай виновна за това, което те нямат!
:balk_602: :good_post:

« Отговор #24 -: Март 15, 2007, 12:01:15 pm »
Четох два пъти тази тема ... и мен ме докосна много лично.

Неговите родители не ни упрекват,напротив опитват се всячески да ни помагат.
...когато умре иска да оставим очите и отворени, защото не е успяла да види внуци през живота"

Такъв тип изказване насочено към мен бих приела като упрек ...
Напълно възможно е и ти подсъзнателно да си се почувствала укорена - не позволявай да ти вменяват чувство за вина. Ти не си виновна, че твоите родители са млади, че неговите са възрастни, а пък да не говорим, че въпреки всички усилия все още нямате дете.
Понякога и много добрите родители са много добри манипулатори ...
Бъдете здрави, обичайте се и живейта своя хубав живот!  :)
« Отговор #25 -: Март 15, 2007, 12:19:00 pm »
аз родих на 39. като си знам късмета, напълно е възможно да не дочакам внуци също.
jam,
като гледам снимката на този прекрасен синеок палавник /пу да не му е уроки/, май той ще е носител на късмета!  :D
Да ти е жив и здрав - пък останалото, знае ли човек?  :) може не само да дочакаш, но и да гледаш внуци ...
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #26 -: Март 23, 2007, 18:29:03 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: