0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: мнение за ин витро център Селена Пловдив
« Отговор #20 -: Май 18, 2007, 10:32:53 am »
 :lol: развесели ме
Цитат
а ако ти налеят ка4ествена ...
налива се вино, ракийка...,
инсеминация се прави с качествена обработка на спермата, а не просто със качествена сперма :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #21 -: Май 18, 2007, 16:05:08 pm »
Мили4ка evro, ако знаеш, след като написах този пост снощи, и се замислих и такава параноя ме подгони, сетих се 4е те сигурно наистина правят шашми със спермата за да е толкоз нисък процента при инсе
+ има ли някаква гаранция 4е ти наливат жива сперма изобщо и.т.н
от друга страна ако в семейството няма безплодни проблеми, след като двойката бебеправи по нормален на4ин, никой не обработва спермата нали, той просто си я хвърля и така се опложда яйцето
направо ми изпуши главата
евро ти мислиш ли 4е в пловдив поне, 4акай да погледна как то4но си го казала, а да, обработват спермата ка4ествено или и за инсе да бягам до софия, мале толкова отрицателни за пловдив мнения има, направо ми пресъхна ентусиазма  8O
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*

evro

• 5167
« Отговор #22 -: Май 18, 2007, 16:23:04 pm »
miori, мило момиче, преди да се гмуркаш в подозрения и страхове, попрегледай статиите и материалите във сайта на Зачатие, не прави генерални изводи от форумите и мненията.
Успеваимостта на инсето е ниска, не защото екипите правят "шашми", а защото по принцип за да прибегнеш до АРТ значи че има проблем със зачатието.
В Пловдив има прекрасни лекари, просто опита им в Ин витро процедурите за момента е несравним с този в София или Варна, например.
В нашето семейство също е нямаме потомствени стерилни двойки, но при нас нещата не се получават. Друго, в матката влизат само сперматозоидите, а не спермата. Аз ако ще правя инсеминации се доверявам напълно на Д-р Даскалова и Д-р Даскалов (клиника Торакс, Пловдив)
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=6129.0 тук има повече инфо.
Само не се отчайвай!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #23 -: Май 18, 2007, 17:48:45 pm »
ами май нещата по4ват да ми се изясняват, зна4и ще пробвам инсе в пловдив без да ги подозирам в шашми :D
а ина4е при нас уж само на мъжлето му намериха проблем, аз , казаха съм ок, което не би ли зна4ело 4е ако имам хубаво яйце, което посредством АРТ се срещне с ка4етвени сперматозоиди, ще се полу4и бебеее :)
По твоите думи, и според ниския процент на инсе,доста по-сложно е забременяването
Отивам да 4ета из форума и да се дообразовам
целувки
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

*

evro

• 5167
« Отговор #24 -: Май 18, 2007, 18:01:41 pm »
бързо схващаш  :balk_602:
като си дойдете, или малко по-рано, ако все пак се спреш на екипа за който ти писах, вземете си час и съм сигурна че тогава ще добеиш още по-ясна представа за това какво "ЧУДО" е зачатието! :balk_21:

Те осмислят живота ни!

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #25 -: Май 18, 2007, 20:11:18 pm »
Ако си се насочила към  д-р Даскалова и д-р Даскалов голяма грешка ще е....
да ги подозирам в шашми :D......
Те са страхотен екип и имат много успехи!  :D :eggsperm:

Отивам да 4ета из форума и да се дообразовам
Ето това е страхотна идея :idea:  :wink:

Желая ти успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #26 -: Май 18, 2007, 20:56:55 pm »
Мiori, заставам напълно зад мнението на Еvro! Като се върнете със съпруга ти в Пловдив си запишете час при семейство Даскалови, ти при доктора, той при Мели! Заедно ще решите как да действате. Ако ти предложи инсеминация, там ще ти направят всички необходими изследвания, цветна снимка или някакъв друг вид тест за проходимост на тръбите. Ако варианта за теб е ин витро - тогава бягай в София! Успех!

*
« Отговор #27 -: Май 18, 2007, 22:10:19 pm »
du6ka
благодаря за подкрепата, то4но така ще направим, нямам време да си идваме в пловдив, даже мъжлето ще си дойде няколко дни преди мен, но сам няма да го пускам да ходи, най добре заедно
ина4е на 24/05 имам среща с ли4ната ми лекарка, от която ще изискам да ми даде копие на вси4ки изследвания които сме правили тук, на резултатите де, и се надявам това да ни спести доста време и да помогне на екипа да прецени най добре какво да ни посъветва
късмет на вси4ки, ще успеем ще видите  :bighug:

*
« Отговор #28 -: Май 27, 2007, 16:00:52 pm »
Ако си идвате през лятото във Варна неправят инвитро през юли и авгост. :sorry:
« Отговор #29 -: Юни 05, 2007, 18:19:09 pm »
Аз съм правила 6 инсеминации и два опита ин витро(ICSI при мен) в клиника Бора в Пловдив но,за съжаление неуспешни  :(.В клиниката работи само Д-р Матеев който извършва стимулацията и прегледите а самата процедура е в клиниката на Шерев-София.От скоро се прави ин витро в самата клиника а ICSI то е пак в София.Дано съм била полезна.