Благодаря ти Лили за бързия отговор.Сега ще се опитам да разкажа малко по-подробно,за да може да ми дадете по точен отговор.Започнах да пия бромото по едно хапче на ден,доктора въобще не спомена за постепенно увеличаване на дозата,нито за постепенно намаляване.Един месец всеки ден по едно хапче на ден.Сигурно от бромото менструацията ми закъсня с повече от 15 дни.До този момент не съм имала този проблем.За страничните действия от него да не говорим.След като ми закъсня доста,отидох пак при моя гинеколог и той ми каза да не го спирам и като го изпия да отида при него да ми пусне отново изследването.И какво се видя от него!!!След първото изследване той ме прати на снимка на черепа.Като рентген.На ЯМР не съм ходила.Никакви други изследвания не съм правила.След второто изследване като се видя,че пролактина е скочил до небесата,той веднага ме прати в София(аз съм от Дупница)при ендокринолог-Д-р Милошов.Та този доктор Милошов ми изкара акъла.Каза ми че имам гуша,че съм много дебела (174висока,74 тежа).Наговари ми куп неща от които аз нищо не разбрах.Чуствах се че някой ме е застрелял.Този четвъртък съм пак на София за някакви изследвания,като ми каза веднага да започна да пия бромокриптин.И да се настроя да го пия с години.И пак по едно хапче на ден.Попитах го аз, може ли да се пие ако искам да забременея,и той отговори че ако искам деца трябва да го пия докато правим опити,та даже и като забременея.И сега в главата ми е каша,не знам какво да правя и какво да си мисля,започнах пак да пия бромокриптин,без да съм сигурна дали това е редно.Ако можеш да ми помогнеш ще съм искренно благодарна.И да ми препоръчаш свестен доктор който може да ме оправи,защото на тези нямям много доверие.Ще чакам отговора ти