Бебенце, вчера забелязах, че си писнала тема, относно зачеването на бебета в хотелска стая, така де "онази инициатива"
Щеше ми се да се включа, ама изчаках:) Просто има хора, които нямат проблеми със стерилитета и е трудно да ги впрегнеш за тази кауза. По света има хиляди инициативи, които ми се струват безумни, но това не означава, че хората, които ги подемат са лоши или безумци. Просто на този етап им се прави точно това. Но аз те разбира, че се дразниш. Нормално и аз понякога се дразня на различни неща, например на бирени фестове и всякакви алкохолни промоции, защото имам много близък човек с проблеми с алкохола и вярвай ми - страшно е. Понякога като видя някой да пие алкохол или ми дойде някой на гости и ми носи бутилка вино и ми иде да му я тресна в главата....
, но като се позамисля и си викам - какво пък са ми виновни останалите, не мога да накарам всички хора да са съпричастни с мен. Да се радват, има хора за всичко. Бебе - пожелавам ти скоро да гушкаш и да люшкаш
А като се подразниш на нещо - давай с пълна сила - пиши, говори, викай, то като си го излее и на човек му олеква.