0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: това нормално ли е?
« Отговор #20 -: Март 27, 2007, 11:09:09 am »
Рали, казах ти днес - има си терапия и рецепта! Обещавам при първа възможност да ти я приложа!  :balk_21:

Гане, ако знаеш тази терапия как чакам да я нагушкам и намачкам  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #21 -: Март 27, 2007, 11:15:53 am »
Рали, казах ти днес - има си терапия и рецепта! Обещавам при първа възможност да ти я приложа!  :balk_21:

Гане, ако знаеш тази терапия как чакам да я нагушкам и намачкам  :lol: :lol: :lol:

Ще ще, само да си дойда! ;)  :balk_21:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #22 -: Март 27, 2007, 13:05:51 pm »
Ами да бебе, нормално е за съжаление! В нашето положение сме много по-чувствителни и мен много неща ме дразнят. Скоро научих, че едната ми колежка е бременна за втори път в края на 6 месец е. Супер, ама преди няколко седмици се събирахме с колегите на дискотека и тя си пиеше голямата водка с мартини за разредител, пушеше си цигарките и така, как да предполагам, че била бременна, просто мислех, че е напълняла та и затова като научих много се учудих.
Не се тревожи миличка, ами като ти се плаче, поплачи си, поне олеква. Аз често го правя, но когато съм сама, иначе милото много се депресира.
Вярвам, че всички ще бъдем мами някой ден, дано е по-скоро, желая го на всички момичета от форума  :D
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #23 -: Март 27, 2007, 13:35:12 pm »
Спокойно човек понякога ги има тези моменти на отчаяние  минава ,но тези ти състояния ще отшумят!! Имай вяра и  търпение и ще видиш ,че всичко ще мине :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Март 27, 2007, 13:37:08 pm от keaty »
« Отговор #24 -: Март 27, 2007, 15:21:31 pm »
Всички се скапваме понякога  :(
(И аз съм от тези, дето не плачат, ама това добре ли е, зле ли е ...)
Благодаря ти, Бени!

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #25 -: Март 27, 2007, 16:01:19 pm »
Какво щях да правя без вас момичета  :grouphug2: Че съм се депресирала съвсем сега, като милото не е до мен, то ясно. Ама поне се поуспокоих, че не съм започнала да изкуквам. То май, ако това нашето е лудост, всичките сме не за клиниките по проблемно забременяване, а за една друга клиника близо до София  :balk_600: Добре, че тук има ской да споделим болката си и да ни разберат, а не да ни гледат странно и да ни се чудят какво толкова ни тежи.
Благодаря ви на всички за подкрепата и разбирането :balk_21:
Ния, досетих се, че има работа :) Няма проблеми. Ама ако знаеш как ми се пийва биричка с нашата си компанийка  beer::
Гане, на моменти вярвам, на моменти (най-вече след поредното пристигане на нечаканата гостенка)- губя вярата си. Мерси за пожеланията и целувки на малкия Алекс!
Розовелка, ами и около мен толкова такива примери за безотговорни бременни и майки... Но не мога да ги съдя, защото не знам какво е да си на тяхно място. На приятели, които виждам, че нещо бъркат с децата (понякога отстрани се вижда по-добре), не смея да им дам съвет. Страх ме е да не кажат - ти като нямаш деца, много пък разбираш  :cry: И си мълча. И се моля да имам шанса да бъда добра майка, да има за кой да се грижа и да давам любов.
Нинка, права си - олеква като споделиш. И благодаря за пожеланията - да ти се връщат двойно :)
Фреши, ами аз си мисля, че си е по-добре да си пореве човек. Олеква, поне за малко. До следващия пък, когато нещо провокира отрицателните емоции.
Диана, Кети - дано скоро да ни мине депресията на всички ни - от радост покрай бременеене, от бебешки грижи и усмивки.

*

didoni

• 335
  • Животът е прекрасен
« Отговор #26 -: Март 27, 2007, 16:59:44 pm »
И се моля да имам шанса да бъда добра майка, да има за кой да се грижа и да давам любов.
Пепи миличка, те хубавите неща стават бавничко и ще трябва да почакаме още мъничко.
След толкова чакане не се и съмнявам, че ще бъдеш прекрасна майка.Стискам палци това да се случи възможно по-скоро.  :bighug:

*
« Отговор #27 -: Март 27, 2007, 17:14:21 pm »
Пепи, мила всичко ще се нареди ще видиш.Днес както си работя и познай на вратата наща Рени с двете мишки.Легнали в количката и къртят сладко сладко.Момъка наперен и по голям, а девойката мъничка и финна.Като си дойдеш ще излизаме заедно.  :beerdr: :balk_21:
« Последна редакция: Март 27, 2007, 17:19:18 pm от nia72 »
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #28 -: Март 27, 2007, 18:37:32 pm »
Как само ви разбирам, момичета! Бебе, за себе си лично мисля, щото не се имам много за напълно нормална, та смятам, че са нормални подобни състояния! Ако някой нещо разбра, то - добре! :D
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #29 -: Март 27, 2007, 18:47:27 pm »
А`м чи коя от нас е добре? Ама ще станем. И ще сме най-умните, най-добрите и най-готините майки да си знаете.
Аз днес обясних състоянието си на колегата, като казах, че не съм себе си. Не не съм на себе си, а просто не съм аз. Ама ще се стегна де....тия дни.
Бебчо, поплачи си и вирвай опашка и ти!
Колко е лесно да се каже, нали! :P
*

Ganka

• 5926
« Отговор #30 -: Март 27, 2007, 19:43:21 pm »
Бебе, мила, знам че е много трудно тая работа със спокойствието и го знам от опит. Знам човек как се вторачва в признаците, във знаците, как се моли за чудото...
Ще ти кажа само това, че на твоето дете, както и на бъдещите деца на всички момичета тук, ще им трябват емоционално съхранени майки, такива, които да се усмихват на всяка лудория, да чакат следващата, да грабят с пълни шепи щастието на майчинството. Затова, когато паднеш в дупката, когато ти е най-тежко - погледни там, вътре в сърцето си и си представи усмивката на твоето дете! Представи си двете ръчички, които ще те прегръщат! Очите, които ще се оглеждат в твоите и се изправи! Изправи се, за да посрещнеш силна бъдещото си детенце!
Целувки и горе нослето!

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #31 -: Март 27, 2007, 23:17:44 pm »
Затова, когато паднеш в дупката, когато ти е най-тежко - погледни там, вътре в сърцето си и си представи усмивката на твоето дете! Представи си двете ръчички, които ще те прегръщат! Очите, които ще се оглеждат в твоите и се изправи! Изправи се, за да посрещнеш силна бъдещото си детенце!

:good_post: :balk_602: Много хубаво си го написала ! БРАВО !  :balk_47:
*

didoni

• 335
  • Животът е прекрасен
« Отговор #32 -: Март 28, 2007, 08:59:43 am »
Затова, когато паднеш в дупката, когато ти е най-тежко - погледни там, вътре в сърцето си и си представи усмивката на твоето дете! Представи си двете ръчички, които ще те прегръщат! Очите, които ще се оглеждат в твоите и се изправи! Изправи се, за да посрещнеш силна бъдещото си детенце!
Гане направо се просълзих от тези думи!Благодаря ти! :balk_47:

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #33 -: Март 28, 2007, 13:35:31 pm »
Наистина много хубаво си го написала, Ганче. Дай Боже, скоро всяка от нас вижда усмивката на детенцето си не само в сърцето си, но и пред очите си. А дечицата, родени след толкова чакане, да са живи и здрави и да носят безкрайна радост!
Ния, много се радвам, че си видяла малките мишки :) Аз само на снимки съм ги виждала, ама са мноого сладки бе - пу-пу-пу грозничета! Те децата на Форума ни са най-сладките и умничките - защото са най-желани. Ренито отдавна не ми е писала, ама как да пише - то едва ли и остава време да сяда пред компютъра.
:balk_21: за всички вас, които сте тук! Дано устискаме да сме 'в час' за дечицата ни ;)

*

Ganka

• 5926
« Отговор #34 -: Март 28, 2007, 16:27:12 pm »
Бебе, ще ще :balk_21: Важното е да вярваш!

« Отговор #35 -: Март 28, 2007, 18:08:36 pm »
 О колко хубава била тази тема, като видях заглавието, не намерих сили да по4на да 4ета. Аз самата съм още емоционално нестабилна.
 Но пък добре 4е посмях, намерих пак "протегнати ръце" и усетих топлина.
 Гане, не само се изправих като те из4етох, направо се изпъ4их даже  :lol:
*

Ganka

• 5926
« Отговор #36 -: Март 28, 2007, 19:00:53 pm »
Мари, миличка, мога само да се радвам, че се чувстваш по-добре!