0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

inski

• 150
  • Моля,пишете ГРАМОТНО!Използвайте буквите "Ъ" и "Й"
Re: Зацапване:(
« Отговор #60 -: Март 06, 2009, 21:41:15 pm »
И аз да се оплача :(:
На 9.2 ми беше трансфера. На 17-ти ден ЧХГ 193, на 19-ти ден 520. От 19.2 имам кафяво зацапване. От вчера обаче е в червено. Днес е малко повече от зацапване по тоалетната хартия. И гърдите не ме болят от вчера....... Мисля, че отиваме към края :(. Тази вечер съм на лекар. Много ме е страх 8O!

Cream,какво стана,в смисъл,какво ти каза лекарят?Всичко наред ли е?Надявам се да няма нищо страшно!Стискам ти палци!Пиши какви са резултатите!
Вече съм при мама!!!Името ми е Гергана и тежа 3,900г и съм висока 52см

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30400192&l=8a99371c23&id=1167931675

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30839992&l=87d3c78751&id=1167931675
« Отговор #61 -: Март 07, 2009, 15:31:07 pm »
Кремче сега виждам поста ти, как си мила, как мина прегледа? Надявам се, че всичко е наред и бебчо е добре.
*
« Отговор #62 -: Март 07, 2009, 16:21:01 pm »
Доки каза, че нищо неможе да направи за сега. Видя плодно сакче. Каза, че е по-малко, отколкото е нормално, но това не било проблем в момента. Кървенето продължава. Днес ме боля ужасно корема, докато не си сложих свещичка. Това са контракции и явно бебчо иска да си тръгва :balk_145:. Сега ме боли по-малко и кървенето намаля. Но всеки път треперя, като отивам в тоалетната. След две седмици пак съм при док. Ако до тогава не се случи нещо извънредно...  osi_12 :BangHead: :balk_146:
« Отговор #63 -: Март 07, 2009, 17:10:34 pm »
:(  Съжалявам мила, само спокойно /ако въобще е възможно/ и дано се оправят нещата  :bighug:
*
« Отговор #64 -: Март 07, 2009, 17:43:04 pm »
Кремче, гледай да полежиш повечко, сега с бебчо имате нужда от максималното спокойствие, на което си способна и се съсредоточи не върху болките или зацапването, а върху това, че намаляват и дай боже скоро да ги няма.За контракциите опитай но-шпа, ако не го вземаш вече. Желая ти успех и се дръж, миличка  :balk_21: 
« Отговор #65 -: Март 07, 2009, 19:01:29 pm »
И аз да си кажа... днес видях бледо кафяво зацапване на тоалетната хартия :( .... беше само веднъж и сега имам леки болки.а доки не си вдига телефона... :(
надявам се да не е нищо сериозно и всичко да е наред

Крамче, стискам ти палци всичко да е ок, ти в коя седмица си?

*
« Отговор #66 -: Март 07, 2009, 19:24:02 pm »
И аз да си кажа... днес видях бледо кафяво зацапване на тоалетната хартия :( .... беше само веднъж и сега имам леки болки.а доки не си вдига телефона... :(
надявам се да не е нищо сериозно и всичко да е наред
Крамче, стискам ти палци всичко да е ок, ти в коя седмица си?
Не съм сигурна. Пункцията ми беше на 6.2.
Дано да ти е еднократно зацапването!

За контракциите опитай но-шпа, ако не го вземаш вече.
Пия, обаче не ми помага за болките, много са силни.
« Отговор #67 -: Март 08, 2009, 10:38:11 am »
Кремче, какво ти казва доки за тези болки....? Неможеш да стоиш така..... :?

*
« Отговор #68 -: Март 08, 2009, 11:16:47 am »
Кремче, какво ти казва доки за тези болки....? Неможеш да стоиш така..... :?
Слагам си свещичка профенид и ме отпуска. И така всеки ден, незнам до кога.
*
« Отговор #69 -: Март 08, 2009, 15:01:24 pm »
а чухте ли сърдечн дейност  :?
*
« Отговор #70 -: Март 09, 2009, 12:36:50 pm »
а чухте ли сърдечн дейност  :?
Рано е още за сърдечна дейсност. Затова и нищо неможе да се направи, защото не се знае има ли нещо в плодния сак и дали е живичко, ако има. Чак след това ще могат да предприемат нещо.

Аз днес не си изпих естрофема. Знам, че не бива да си правя експерименти, обаче искам да видя дали ще ми кърви по-малко. За сега е добре. Обаче пак си сложих свещичка.

Снощи ме боля ужасно много и тече доста, включително и един големичък съсирек. Обадих се днес на док, няма нищо ново. Чакаме и това е.
« Отговор #71 -: Март 09, 2009, 12:44:53 pm »
 cream , ще се моля за теб , мила! Кураж!Нямам думи просто...
*
« Отговор #72 -: Март 09, 2009, 12:53:56 pm »
cream лежи докато те види док  :?
стискам палци всичко да е наред
когато ми се случи намен няма да забравя думите на док, понеже мъжа ми попита ако напусна работа и само да лежа да не ставам  :D дали ще е ок всичкоа, той отговори и 24 часа да лежа няма да се подобри поожението.....има жени който много силно кървят (такива и през цялата бременност), но въпреки това бебо си е на място, в техния случай се иска много лежане!
Дано да си от тези жени мила стискам палци!
« Последна редакция: Март 09, 2009, 12:55:37 pm от zayana »
« Отговор #73 -: Март 09, 2009, 13:18:27 pm »
Кремче и от мен стиснати палци!!!

*
« Отговор #74 -: Март 09, 2009, 13:55:05 pm »
С теб сме, Кремче и много искаме да успееш  :hug2: !!!
« Отговор #75 -: Март 09, 2009, 14:43:55 pm »
Много стискам палци и аз!Чак сега разбрах,дано всичко е наред.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #76 -: Март 09, 2009, 15:11:44 pm »
Аз днес не си изпих естрофема. Знам, че не бива да си правя експерименти, обаче искам да видя дали ще ми кърви по-малко. За сега е добре. Обаче пак си сложих свещичка.

Cream, пожелавам ти всичко да приключи добре за теб, но моля те наистина не си прави експерименти. Не и сега. Прави каквото доктора ти каже и не си променяй на своя глава приема на лекарствата.
Ще се моля за теб.
*
« Отговор #77 -: Март 10, 2009, 17:29:50 pm »
Cream, пожелавам ти всичко да приключи добре за теб, но моля те наистина не си прави експерименти. Не и сега. Прави каквото доктора ти каже и не си променяй на своя глава приема на лекарствата.
Ще се моля за теб.
Пия си ги всичките. Обещавам, че няма да ги спирам повече :wink:. Инъче нищо ново - силни болки, кървене, свещички..... В аптеката нямали тилкотил, свършили профенида и предложили волтарен. Чудя се дали мога да го ползвам или да потърся на друго място. Гледам да съм спокойна, обаче в едни филми влизам всеки ден - извънматочна, кухо яйце... Понякога имам чувството, че всеки момент ще пометна. Ще се надявам до края, пък каквото ще да става! Благодаря ви за подкрепата!
*
« Отговор #78 -: Март 17, 2009, 17:47:43 pm »
Сигурно сте прочели, но да се отчета и тук. Сакчето почти беше изчезнало. Спряха ми лекарствата, болките спряха, кървенето също. Уж трябваше да ми тръгне силно и да се изчистя, но май кюртажа няма да ми се размине. Това е от мен, късмет на всички!
« Отговор #79 -: Март 18, 2009, 00:29:33 am »
             :bighug: