0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

не ми се прави секс... (помощ)
« -: Април 03, 2007, 17:27:59 pm »
здравейте,

Нова съм и ако нещо съм сгрешила, моля да ме извините всички. Още повече, че като чета за вашите проблеми - май нямам проблем. Детето ми стана без лекарска намеса..

вече се видях в  чудо имам голям проблем който няма с кого да споделя.. търсих много из нет-а, попаднах на много форум-и... много ми  тежи и съм и незнам какжоо да правя.. на 35 години съм, втори път омъжена от 5 години,имам дъщеря на 3 години от втория брак... В първия не се получи - незнам от чия вина (май моя)...

Мъжа ми е в христовата възраст. Постоянно му се прави секс... До преди бременноста (даже и повреме на нея) съм водила добър сексуален живот. вярно малко не си падам по нестандартните неща, но добър и редовен.. и оргазми съм преживяла и съм се изпразвала (колкото и странно да ви звучи), немога да се оплача... Но след като родих детето - всичко замина "на кино"... не че немога да свърша.. просто не ми се прави секс.. нявсякъде пише, че е възможно такова нежелание да се появи след раждането, но вече три и повече години ме държи това нежелание... мъж ми постоянно мърмори и иска секс. А аз о ттри+ години не искам секс. Не съм се преуморила с детото и с къщата (родителите му много ми помагат. Но вече за три месеца само веднъж "на сила" заради него правих секс, само че той свърши за секунди и пак аз съм виновна за това, понеже съм го държала "на сухо"...
Няколко пъти го хванах в банята да онанира и се чуствам много виновна...
Определено мъжа ми си няма любовница (сигурна съм за момента), но ме притенява, че ако продължавам така ще си намери... Другото, което ме пристеснява, е че май семейстовото ми е пред разпадане от това "без секс"... мъжа ми иска второ дете - аз не...
Гинеколожката ми каза, че няма причина в половата ми система...Все проблеми около секс-а.

моля ви дайте съвети и мнения. Някоя имала ли е такъв период и за колко време е свършил. притеснява ме семейството ми, да не се разпадне...
*
Re: не ми се прави секс... (помощ)
« Отговор #1 -: Април 03, 2007, 17:32:28 pm »
Elik, защо не потърсите консултация с психолог или сексолог? Този проблем забелязвам е доста често срещан... Ако обичаш съпругът си съм сигурна, че ще намерите правилното решение. Все още сте много млади. :)
Успех!
« Отговор #2 -: Април 03, 2007, 17:42:03 pm »
Elik, защо не потърсите консултация с психолог или сексолог? Този проблем забелязвам е доста често срещан... Ако обичаш съпругът си съм сигурна, че ще намерите правилното решение. Все още сте много млади. :)
Успех!

съжалявам, че съм дублирала тема. не можах да намеря подобни теми във вашия форум... ако обичаш може ли линк-ове.
*
« Отговор #3 -: Април 03, 2007, 17:56:32 pm »
Тук темите с подобен проблем обикновено се провокират от друго. А именно от секса по график с цел бременност. Едва ли такава тема би ти помогнала.
« Отговор #4 -: Април 03, 2007, 18:04:51 pm »
Хм, казваш, че не ти се прави секс, че нямаш желание.
Обаче... питала ли си се конкретно с твоя мъж ли или изобщо, по принцип; от текста ти не се разбира, използваш форма, с която сякаш се дистанцираш; от какво обаче?...
Надявам се, въпросите ми да не скандализират или обиждат...
Причина при всички положения има, може да е трудна за откриване... и със сексолог или психолог да я откриете. Може би ще е добре на сеансите да сте двамата. Имай предвид, че те готови рецепти и решения няма да ти дадат, ще те насочват ("насочват" не е много подходяща дума така, че да намериш отговора в себе си.

Потърси с някоя търсачка. Когато жените тук имат подобни проблеми, то те са провокирани от разбираеми причини - така че едва ли някоя ще може да те насочи.
Успех!
« Отговор #5 -: Април 03, 2007, 18:11:07 pm »
Хм, казваш, че не ти се прави секс, че нямаш желание.
Обаче... питала ли си се конкретно с твоя мъж ли или изобщо, по принцип; от текста ти не се разбира, използваш форма, с която сякаш се дистанцираш; от какво обаче?...
Надявам се, въпросите ми да не скандализират или обиждат...

не обиждат въпросите ти. не въобще нямам желание.. нито с мъжа ми, нито с други мъже, нито с жени...
« Отговор #6 -: Април 03, 2007, 18:19:57 pm »
Тук темите с подобен проблем обикновено се провокират от друго. А именно от секса по график с цел бременност. Едва ли такава тема би ти помогнала.

видях, но нали все пак е женски саит... реших да питам.. някоя мама може да има такъв проблем. в бг-мама има подобен форум, но много постен... изглржда малко хора се осмеляват да пишат за такъв проблем, да отговарят или пък аз нещо съм изкукала....
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #7 -: Април 03, 2007, 18:22:40 pm »
характерно е за жените, че за разлика от мъжете по-рядко изпитват остра нужда от сексуално разтоварване дори и без наличието на привлекателен сексуален обект.
разбираш ли ме? ти казваш - не ми се прави с никой. предполагам, че ако срещнеш някой нов, непознат и привлекателен за теб мъж, който прояви емоционален и сексуален интерес към теб, нещо ще припламне и тогава ще разбереш, че искаш да правиш секс.
така, седейки си в семейството с детето и поомръзналия физически мъж, няма как да разбереш дали ти се прави секс изобщо. знаеш само, че не искаш с него.

очевидно няма да тръгнеш да се развеждаш с мъжа си заради това, пишеш, че не го искаш. тогава има само един изход - постараваш се да започне да ти се прави секс.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #8 -: Април 03, 2007, 18:38:48 pm »
..... теб мъж, който прояви емоционален и сексуален интерес към теб, нещо ще припламне и тогава ще разбереш, че искаш да правиш секс.

немога да се оплача от липса на интерес от негова страна... чак понякога ме плаши с неговата сексуалност, обаче постоянно го отблъсквам

така, седейки си в семейството с детето и поомръзналия физически мъж, няма как да разбереш дали ти се прави секс изобщо. знаеш само, че не искаш с него.
очевидно няма да тръгнеш да се развеждаш с мъжа си заради това, пишеш, че не го искаш. тогава има само един изход - постараваш се да започне да ти се прави секс.

още не ми е омръзнал моя... верно трябва малко разнообразие, но мъжа ми е много всеотдаен за мене в леглото, понякога си мисля че даже той е сбъркан, понеже много неща не му давам (едновреме , когато правихме секс)

знам че требва да започна да правя секс, но нещо не мога да намеря причината.. държа на семейството си и затова питам другите момичета.. до психолог не съм стигнала, но май ...
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #9 -: Април 03, 2007, 18:55:09 pm »
пфууу...че сложно...
кой ли може да каже нещо...
едва ли има рецепта за всичко това...
мисля, че проблемът е в главата, а не в тялото ти...
трябва да промениш мисленето...
намери смисъл...намери сили..намери желание...т.е. предизвикай желание...
отидете някъде само двамата...за няколко дена...
починете си...глезете се, масаж, плуване, джакузи...ей такива нечица...
насили се ако трябва, ако искаш да имаш мъж до себе си...
иначе той ще намери друга, за всичко това, което не получава от тебе...
просто приятелски съвет, но положи някакви усилия
успех ти желая
*
« Отговор #10 -: Април 03, 2007, 19:01:03 pm »
elik, психолозите не са страшни! :)Лошото е, че според моя приятелка психоложка, в България са малко в положението на Личния лекар - т.е. не са тясно специализирани в определена област. Трудно ще си намериш добър специалист точно в областта на сексуалността.
Лично аз смятам, че жената прави секс много повече с мисълта си, отколкото с тялото и препоръчвам теорията на маркиз дьо Сад - винаги когато имаш възможност да си представяш еротични сцени. Например когато си сама в градския транспорт, или готвиш, или чакаш на някоя опашка. Смятам, че ако го правиш 3-4 пъти на ден, много би ти помогнало. Поне на мен, много ми помага :D! Хубаво е сцените да не са еднотипни - никой не може да види какво фантазираш и съвсем не е задължително да ги изпълняваш тези фантазии. Използвай въображението си!
*
« Отговор #11 -: Април 03, 2007, 19:02:17 pm »
характерно е за жените, че за разлика от мъжете по-рядко изпитват остра нужда от сексуално разтоварване дори и без наличието на привлекателен сексуален обект.
Ами и аз така знам че е по принцип,но както всяко правило и това си има изключения...със сигурност си го знам :oops: :wink:
Елик, пожелавам ти от сърце скоро при теб да се разреши проблема!

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #12 -: Април 03, 2007, 19:03:23 pm »
Нито си изкукала, elik, нито проблемът ти е рядък... но жените тук, дори да имат подобен, за тях той е някак в периферията.
Преди малко се сетих, че и аз имах подобен проблем, преди доста години, само дето и на двамата не ни се правеше, но си имахме много големи проблеми, после той се оправи, аз обаче не... времената бяха шантави и смятах, че това само по себе си не е сериозен проблем, но плюс стерилитет вече е :))... и така 2-3 години... но аз си знаех причината, която после стана на няколко причини.
Преди всичко трябва да започнеш да си задаваш разни въпроси и да им търсиш отговорите; така ще отговориш и на това ЗАЩО.
Ако обичаш и държиш на мъжа си, ако искаш да сте заедно, ако сега не го желаеш, но вътрешно знаеш, че можеш да го поискаш и смяташ, че си струва - трябва да намериш решение.

А мнението на Лан за фантазията е вярно, дааа фантазията чудеса прави... :oops: , големи при това, но пак се стига до желанието - този път да проявиш фантазия.
« Последна редакция: Април 03, 2007, 19:10:18 pm от korinka »
« Отговор #13 -: Април 03, 2007, 19:13:48 pm »
Аз също мисля, че трябва да отидете двамата някъде за два-три дни. В някое романтично хотелче, а ти си купи нова дрешка, бельо изобщо всичко, което би те накарало да се почувстваш жена. Ясно е, че готова рецепта няма, но все пак е добре да опиташ да помислиш кое е нещото, което те отблъсква от секса, все пак наистина си много млада. А за съжаление момичетата са прави, ако мъжът ти не получава от теб това, от което има нужда ще го потърси другаде.
Успех мила и не се отчайвай, винаги има решение, просто трябва да го потърсим!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #14 -: Април 03, 2007, 19:18:17 pm »

Този е доста известен:

Д-р Румен Бостанджиев
сексолог-психотерапевт
- Сексологичен център “Интеракт”
кв. Бели брези, ул. Дойран №9, вх. Б, ет. 7
тел. 02/958 49 25
всеки ден от 15:00 до 19:00ч.
- Сексологичен кабинет в Александровска б-ца
Псих. к-ка, кабинет №2
тел. 02/92 30 861

Това е сайтът му:
http://www.med.primasoft.bg/favorites/personal_pages/rumen_bostandjiev.htm

И още:
http://www.erbos.com/
http://www.erbos.com/index1.htm

Обаче всичко това е за София. Дано ти свърши работа.

« Отговор #15 -: Април 03, 2007, 19:34:03 pm »
знам че жените тука имат друг проблем и саит е посветен на друго. но някога (желая го от сърце на всички) този проблем се решава по един или друг начин. моя също има решение, но незнам какво. затова разпитвам във форумите.

Minim -- усещам какво можце да стане, мъжа ми да си намери друга, която може да прерасне в съпруга, а да не е само секс играчка

Lan - съм видяла излекуван от психолог. виждала съм надрусани от "весели" хапчета или хапчета тип усмихни се, които само подтискат нервна с-ма на човек.

Korinka - голяма част от проблемите ги решава мъжа ми. той има доста такива служено, но се оправя с много работа.

Rozovelka - не съм изпитвала нещо гадно свързано със секса... нито насилване, нито нещо друго. верно е че едно време не винаги съм го изкала на 100% (немога да съм винаги готова), но съм го правила. не мога да кажа, че ме мъжа ми ме кара да правя нещо насила. верно е че има по-такива желания, но просто не го огрява  :oops:    като се запознахме и след това като забременях, не сме имали такива проблеми. тогава проблемите ни бяха предимно по отношение на неговите по-така желания  :oops:

обаче сега пък съвсем да не ми се иска...
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #16 -: Април 03, 2007, 19:34:38 pm »
Е какво ти пречи, ако обичаш съпруга си, да поозвучаваш малко от време на време?
Пък може и да започне да ти харесва.
*
« Отговор #17 -: Април 03, 2007, 19:35:35 pm »
Може би ако се zанимаваШ със спорт желанието Ще се върне? Да не би да не се харесваШ? Като се поzатегнеШ и повдигнеШ самочувствието си може и да те споходи меракът :wink:. Успех!
*
« Отговор #18 -: Април 03, 2007, 19:53:07 pm »
Може би ако се zанимаваШ със спорт желанието Ще се върне? Да не би да не се харесваШ? Като се поzатегнеШ и повдигнеШ самочувствието си може и да те споходи меракът :wink:. Успех!
Към спорта да добавя масаж, нова прическа, нов тоалет и естесвено ново секси бельо и бутилка хубаво вино :) Ти тези неща ги знаеш де ;)
« Отговор #19 -: Април 03, 2007, 20:10:17 pm »
Elik, мила, малко офф:

1.от психолог, който ти дава "весели" хапчета... бягай от него; и не това му е работата. Когнитивен подход (примерно) плюс хапчета може да си позволи психиатър, но не и психолог.
2.от проблеми до проблеми има разлика, понякога безумно огромна. На никого не бих пожелала, примерно, да си мечтае да има "нормални" проблеми, проблеми като на всички хора, проблеми ежедневни за каквито се сетим... , защото в подобни самопожелания има нещо не-нормално, защото някои от "различните проблеми" са от.. как да се изразя... кърваво естество и ни най-малко не зависят от изпитващите последствията, за да бъдат решени от тях и при най-добро желание.

Много хубава ми се стори идеята за заминаване някъде само двамата.