здравейте,
Нова съм и ако нещо съм сгрешила, моля да ме извините всички. Още повече, че като чета за вашите проблеми - май нямам проблем. Детето ми стана без лекарска намеса..
вече се видях в чудо имам голям проблем който няма с кого да споделя.. търсих много из нет-а, попаднах на много форум-и... много ми тежи и съм и незнам какжоо да правя.. на 35 години съм, втори път омъжена от 5 години,имам дъщеря на 3 години от втория брак... В първия не се получи - незнам от чия вина (май моя)...
Мъжа ми е в христовата възраст. Постоянно му се прави секс... До преди бременноста (даже и повреме на нея) съм водила добър сексуален живот. вярно малко не си падам по нестандартните неща, но добър и редовен.. и оргазми съм преживяла и съм се изпразвала (колкото и странно да ви звучи), немога да се оплача... Но след като родих детето - всичко замина "на кино"... не че немога да свърша.. просто не ми се прави секс.. нявсякъде пише, че е възможно такова нежелание да се появи след раждането, но вече три и повече години ме държи това нежелание... мъж ми постоянно мърмори и иска секс. А аз о ттри+ години не искам секс. Не съм се преуморила с детото и с къщата (родителите му много ми помагат. Но вече за три месеца само веднъж "на сила" заради него правих секс, само че той свърши за секунди и пак аз съм виновна за това, понеже съм го държала "на сухо"...
Няколко пъти го хванах в банята да онанира и се чуствам много виновна...
Определено мъжа ми си няма любовница (сигурна съм за момента), но ме притенява, че ако продължавам така ще си намери... Другото, което ме пристеснява, е че май семейстовото ми е пред разпадане от това "без секс"... мъжа ми иска второ дете - аз не...
Гинеколожката ми каза, че няма причина в половата ми система...Все проблеми около секс-а.
моля ви дайте съвети и мнения. Някоя имала ли е такъв период и за колко време е свършил. притеснява ме семейството ми, да не се разпадне...