0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ИНСЕМИНАЦИИ-Април и .............
« Отговор #160 -: Април 27, 2007, 22:17:49 pm »
Rozaly, съжалявам много, мила!
Zvezdichka, какви симптоми 5 дни след инсето?! Хайде, стискаме ти палци и симптомите да се появят!

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #161 -: Април 28, 2007, 07:33:01 am »
rozaly  съжалявам! :(
« Отговор #162 -: Април 28, 2007, 07:48:22 am »
Rozaly, съжалявам, но никакво отчаяние!
Гледай напред и кураж! :bighug:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #163 -: Април 28, 2007, 09:22:35 am »
Розали, :(.
« Отговор #164 -: Април 28, 2007, 23:29:42 pm »
Rozaly, съжалявам :(

« Отговор #165 -: Април 29, 2007, 11:04:05 am »
Момичета, МОЛЯ някоя да се похвали с положителен резултат.....започвам да си мисля, че няма полза от инсетата след като няма успели нито миналата сесия нито до сега............. Не е ли време да се сложи край на тази черна серия ?
*
« Отговор #166 -: Април 29, 2007, 20:33:27 pm »
Ще се сбъднат мечтите ви, момичета, не се предавайте! Стискам палци!
*
« Отговор #167 -: Април 29, 2007, 22:43:07 pm »
Момичета, МОЛЯ някоя да се похвали с положителен резултат.....започвам да си мисля, че няма полза от инсетата след като няма успели нито миналата сесия нито до сега............. Не е ли време да се сложи край на тази черна серия ?
Е в очакване сме на резултата от теста на zina_z, на която пожелавам  :bfp:. И аз ще се вкюча в темата след 02.05,защото тогава ще ми е второто инсе.С надежда съм да не е поредното.А може би има на някъде някой с положителни резултати и да не иска да сподели.Нека не се отчайваме и имаме надежда  :blowingdust:
*
« Отговор #168 -: Май 01, 2007, 17:30:24 pm »
И аз следя тази тема...ама то напоследък няма много за следене...дано някоя от нас се включи с най-хубавата новина :) дано! И да разкаже подробности...иначе всички ще загубим вяра в инсеминациите... :goodluck:
*
« Отговор #169 -: Май 01, 2007, 17:41:29 pm »
И аз следя тази тема...ама то напоследък няма много за следене...дано някоя от нас се включи с най-хубавата новина :) дано! И да разкаже подробности...иначе всички ще загубим вяра в инсеминациите... :goodluck:

вече е малко късно за това.аз се отказах да правя инсеминация.като гледам голямата успеваемост напоследък, май няма смисъл да си даваме парите.ще търсим друг вариант, при който ще имаме повече шансове.
« Отговор #170 -: Май 01, 2007, 18:10:13 pm »
И аз изгубих вяра в инсеминациите. Но за всеки случай ще опитаме 2-3 и тогава ще минем към инвитрото. Първата ми инсеминация ще е към края на май! Стимулация с Клостил. Дано да успеeM!

[/url]
*
« Отговор #171 -: Май 01, 2007, 19:00:56 pm »
Записвам се с 5-та науспешна инсеминация. Това е емомичета и последната ми надежда угасна вече. Не знам кого да обвинявам за неуспеха - докторите ли,за това, че не потърсихме причините за 4-те неуспеха, себе си ли за това, че не послушах съпруга си и не пробвах на друго място - незнам. Следващото, което ще направя ще бъде инвитро, но не сега, може би след година, а може и две. А дотогава няма да спирам да чета тук и да се радвам на вашите успехи, ще продължавам да споделям проблемите ви, защото споделената мъка е половин мъка. Успех на всички!!!!

*
« Отговор #172 -: Май 01, 2007, 19:24:19 pm »
Съжалявам Зина
 :bighug:
може би смяна на лекаря е добро решение. Четох тук за момичета които са правили инсе-та при разни лекари - по 5-7 броя и когато са сменили лекаря - се е получило.

Бъди силна и се опитай да се радваш на това което имаш!
« Отговор #173 -: Май 01, 2007, 20:01:09 pm »
Имам приятелка със един яйчник, без тръби и със седем опита инвитро, която още не се е отказала да стане майка :youwoman: Не бива да се отчайваме :blowingdust:....а и отчаянието е един от седемте смъртни гряха :oops:

*
« Отговор #174 -: Май 01, 2007, 20:06:05 pm »
Zina_z, страшно много съжалявам, миличка!  :bighug:

« Отговор #175 -: Май 01, 2007, 20:11:00 pm »
Зина, съжалявам мила  :(
Поплачи си да ти олекне, а после с нови сили напред! Никакво отчаяние, има изход, просто пътя е по-дълъг!
Прегръщам те!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #176 -: Май 01, 2007, 20:32:17 pm »
Благодаря ви момичета Нивеар, Дани, Душка, Розовелка  :bighug:.
Поплаках си вече прилично, това е загубихме и тази битка, дано спечелим войната.

*
« Отговор #177 -: Май 01, 2007, 20:50:35 pm »
Скъпa zina_z,аз имам 4 неуспе6ни инсета.В момента се подготвяме за о6те 2 и никога не съм си помисляла да се обвинявам.Необвинявам никои,а просто това се случва-така го приемаме ние със сапруга ми.Починете си  и продълйете напред. :bighug:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #178 -: Май 01, 2007, 20:55:04 pm »
zina_z  съжалявам миличка :( :bighug:

marbi   Дай Боже, утрешния ден да го запомниш завинаги!!!!УСПЕХ!!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bori_011:
*
« Отговор #179 -: Май 01, 2007, 21:00:23 pm »
marbi успех мила :crossfingers: :bighug: