Мармотче, пожелавам ти красива и спокойна бременност и здраво бебе на финала!
Момичета като чета как се мъчите с шишетата и си спомням как ние с Мия се мъчихме с гърдата. Аз я слагам, тя пищи, реве, дърпа си и не иска да захапе и това е. А като й дам шишето, без значение с какъв биберон е, го изпиваше за секунди. Е, мъчихме се няколко седмици и аз се отказах. Не знам дали заради кувиоза и заради това, че първо беше захранена с шише или заради по-голямото усилие, което трябваше да прави с моите зърна, които са малки и леко вдлъбнати, но не пожела да засуче и това си е.
Мини, много ми стана мъчно за твоята близка. дано успее да се съвземе по някаккъв начин.
Благодаря ви за предложенията за колички. то чико си е чико, но с моята девойка не знам дали има смисъл да купувам скъпа количка. Имам опит с разни скъпи покупки, които въобще не използвахме -кенгурото примерно, въобще не пожела да го ползва.Тя не винаги иска да седи в нея. В последно време се изпъва като струна и така се вози, мрънкайки през по-голямата част от разходката. Странното е, че вкъщи пък колкото пъти мине покрай количката, все се заглежда в нея, иска да я пипне и т.н.