Да се разпиша преди края на седмицата
Да са живи и здрави всички, които дадоха идея да се смесва оризова каша с плодово пюре
Ядем и ушите ни плющят
Моята диета дава определено резултат - за 10 дни свалих 3 кила и кърмата спря на 99%.
Освен това съм в предсватбена треска - ресторантът е капариран, църквата е избрана, след малко среща с dj.
За останалите неща бих приела помощ, ако имате идеи:
- шивачка за семпла бяла рокля до коляното
- фризьор
- гримьор
- заведение за максимум 50 човека за вечерния купон - клубна атмосфера с възможност за танцуване
Благодаря предварително за идеите
Мисля от няколко дни върху разискваната тема за козметиката на бебетата.
Симеон се роди със много суха кожа. Използвах олиото на Себамед и се подобри значително. После се появи АД + обрив от претопляне
Мажа сега веднъж на 2-3 дни с Екзомега на А-дерма, но пак се появиха сухи участъци, на места кожата се бели
А така ми се иска да пробвам нещата, които препоръчвате. Ама това да е проблема, де
Иначе - изобщо не иска да се обръща. Когато е по гръб прави обиколки около дупето си, обръща се на една страна да си вземе играчка и толкова. По корем издържа 2-3 минути, после почва да плаче сърцераздирателно, рита с крака, забива муцуна в леглото и накрая се пльосва, опъва ръцете и краката и мрънка жално. Оставяла съм го и по 10 минути, не проявява интерес да се помръдне. Мързел като майка си