ултра, що не пробваш данидан за роклята.
ще видя дали пазя координатите на моята гримьорка.
Бях много впечатлена от моделите на Данидан, определено ще се радвам да съм с нейна рокля
Но не знам дали не е много натоварена, трябва да я питам...
Ани - за рокля - в началото на Пиротска откъм Халите има един двуетажен магазин. На горния етаж шият празнични рокли / бюстиета / поли - както си поръчаш, ти си избираш материалите. Аз там си ших за сватбата - бюстие + пола ми излезе към 200 левчета, ама аз бях много кипра с брокати и прочие
- За кръчма - защо не видиш в Before & After - много е приятно, а после отдолу има и клуб, също много приятен. Сайт http://ba.club-cabaret.net/
Рали, за малкия ЦУМ ли става въпрос?
А вие бяхте ли в клуба на Before & After или само в горната част? И той ми е в списъка за обхождане...
Ани, за грим мога да ти намеря телевизонен гримьор, много добра, с награди от международни конкурси, прави стайлинги, гримира тв водещите! Мен ме гримира за сватбата преди 5 години! Бижу е! За фризьор също знаеш имам добър вариант! Казвай, ако искаш да ти помогна! Поздрави: касси
Искам, разбира се, ама да не ме застрелят с цени
За останалото, имам добра фризьорка, но не съм си правила официална прическа и не мога да кажа дали я бива точно в тази сфера, иначе е добра.
В кой район е, ако ми е наблизо може и за обикновени услуги да я ползвам
Мисля Симеон на Ултра имаше такава екзема на бузката, но тя беше доста по голяма от нашата.
На Симмеон бяха станали много големи накрая и ярко червени. Първо мазах с Фусидин една седмица, но не се повлияха. Отидохме на лекар, гледа го с една голяма лупа, убеди се, че е АД и изписа Елоком. Завяхнаха още с второто намазване, на третия ден ги нямаше почти, мисля, че 5 дни беше курса на лечение. След една седмица излезе едно малко петънце, изчаках го два дни и го мацнах леко, на сутринта го нямаше. След една седмица пак се появи малко петънце, пак намазах еднократно, пак изчезна.
Сега пак има, но само ги наблюдавам, бузите отстрани са грапави, но червенина не се вижда.
Благодаря на всички за идеите за сватбата, много ми помагате, чета и по сватбените форуми, ама тук ми е по-уютно! Приемам още предложения