така... нека да кажа нещо и аз за Joulie.
тя се появи най-напред в чата точно в деня, когато възникна скандала с Mamica (помните, нали?).
заподозрях Joulie, че е една от тези посетителки на чата на бг-мамма, които тогава надойдоха в нашия чат, за да гледат сеир, и я ритнах. тя беше упорита и постоянно влизаше, образно казано "ругаейки и разбутвайки си път с лакти". след 2 дни активна гимнастика ми писна и рекох да поговорим, да видим какъв е толкоз зора. тя рече, че също била проблемна и искала да влиза в чата. казах й - добре, заповядай, но ако чуя, че се държиш неприлично, ще ти спра достъпа до чата отново.
по-късно на няколко пъти видях, че Joulie влиза в чата, разбрах, че няма оплаквания от нея (поне тогава) и се зарадвах много, че не съм допуснала грешката да отсъдя неправилно за човека.
но нещата, които чета от няколко дни във форума, силно ме притесняват. първо, безмисленото упорство за кирилицата в темата, към която е дала тук линк Cygnus. тези форуми си имат правила и те трябва да се спазват, когато има възможност. второ, това изказване.
не можем да възпрем никого да има подобни съмнения, но е редно такива съмнения да се изказва поне малко от малко АРГУМЕНТИРАНО и поне от човек, който е прекарал известно време в сдружението, та да има изобщо някаква представа за него и дейността му.
а ей-така, хвърлени на вятъра, от човек, който активно и безплатно ползва придобивки, за които някои други се бъркат в личния си джоб - ТАКА НЕ!!! така не ги приемам!!!
обръщам се към Joulie - ако ти имаш някакви съмнения относно финансовите дела на сдружението и ако това искрено те вълнува, а не просто да се чудиш с какво скандалче да утрепеш днешния ден в Белгия - можеш да поискаш да ти се предостави публичния финансов отчет за дейността на сдружението през изминалата година. ако можеш да четеш такива документи - бързо ще ти се изясни всичко.
но понеже ми се струва, че случаят не е такъв, и твоите съмнения са чиста проба търсене на развлекателни скандали - казвам ти следното: внимавай, Joulie! ще те наблюдавам изкъсо и при следваща простъпка ще си изпълня обещанието от преди 2 месеца, а именно - ще ти спра достъпа до безплатните благинки, които ние плащаме заради теб!
дано съм станала ясна! гледай да не прекаляваш!