0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Стеф, абсолютно съм съгласна с теб - защо трябва да се обръща внимание на това девойче? никой не е длъжен й да дава отчет, тя ако е грамотна ( което не забелязвам) ще прочете сама, ако е интелигентна - ще разсъди , ако е възпитана - ще намери подходящия тон... Абе всеки според нивото си.
Пък ако нивото й не е подходящо, не виждам защо трябва да се пълни сайта с глупости... така че, мисля всички сме единодушни...
The impossible is often the untried [/i]
*
Първото и единствено нещо, което ще напиша по тая тема, защото просто нямам време за глупости.

Момичета, всяка една от вас хвърля предостатъчно:
- лично време (което също струва пари драга ми Жоли), усилия и  енергия за съществуването на този сайт и на сдружението.
За полезността и доброто, което сте направили, не е необходимо да се дават доказателства на разни амеби и чехълчета. Обидно е много, но който има глава да мисли и очи да види оценява всичко, което правите!

Оставете жената да мисли каквото си иска. Баш ми дреме какви неща може да роди нечия елементарна душица. Дайте да не слизаме на това ниво

Когато не обръщаме внимание на глупостта и лошотията, обезмисляме съществуването им.

Целувки по много на всички разсипнички на членски внос  :youwoman:
В очакване ....
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
Момичета,аз съм подала молба и платила членския внос в началото на месеца.Как да разбера дали съм приета за член?Получихте ли някакви отговори на молбите си?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Момичета,аз съм подала молба и платила членския внос в началото на месеца.Как да разбера дали съм приета за член?Получихте ли някакви отговори на молбите си?
Приета си.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
Това е чудесно,д-р Мели! :bighug: :bighug: :bighug:
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: Защо не искам да бъда член на сдружение “Зачатие”?
« Отговор #45 -: Ноември 24, 2006, 13:48:52 pm »
3дравейте милички,

а3 имам един въпрос. Понеже, както 3наете живея в Германия, Ще мие трудно да стана член и да плаЩам всеки месец вноски, но много бих желала, когато се връЩам в България да правя по някое скромно дарение, бе3 членство на то3и прекрасен сайт, от който черпя доста информация и съм благодарна, че го има. Което се дължи на ВАС!
Та, с кого и как трябва да се свържа като искам неЩо да даря на 3ачатие? Директно по сметката или е по-добре да се среЩна с някоя от вас?
Надявам се, че Ще видите постинга ми тук, да не отварям нова тема.
Може да пиШете на и на лични, и на Е- mail .
3наете ли, че ви обичам?
 :heartbeat: :biglove:
Осиана
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #46 -: Ноември 24, 2006, 13:54:02 pm »
Като се прибираш в България, ще направим една среща специално за тебе, тъкмо ще се запознаеш с хората.  :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #47 -: Ноември 24, 2006, 14:01:29 pm »
 :balk_46:
Ей, това е!!!
 Ще дойдете ли всички на морето? :surfinga:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
Извинете ме, но нещо не мога да се ориентирам откъде мога да изтегля формуляр за членство.
Четох в "Как да стана член", но не видях линк към цитирания в началото документ...
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
пробвай оттук:
http://www.zachatie.org/forma_molba.doc
Изпуснали сме да сложим линк към документа, защото правихме редизайн на сайта :D

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
Мерси Ultra,
А дали е възможно да изпратя сканирана попълнена молба и платежно нареждане за преведените 10 лв. не нечий мейл?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Платежно нареждане не е неоходимо да изпращаш. Превеждаш парите в сметката. Ако искаш да провериш дали са получени пишеш лично съобщение на Стефи3.
Можеш да изпратиш сканирана попълнена молба на мейла на Ултра или Мели.
Мерси Лали,
Ще изпратя тогава, само сканирана молба. Вноската със сигурност ще се получи след като минат сетълментите.
Хубав уикенд и ОС.
Мерси Лали,
Ще изпратя тогава, само сканирана молба. Вноската със сигурност ще се получи след като минат сетълментите.
Хубав уикенд и ОС.

ако ти е по-лесно може да ми я пуснеш на факс 02/ 9883756
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
mmery, получих молбата, добре дошла :D

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
И аз искам да стана член на сдружение "Зачатие", ако може разбира се. Не разполагам обаче нито с факс, нито със скенер. По какъв друг начин мога да изпратя молбата за членство?

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Може по пощата, в писмо.
*
Благодаря,Lali! Попълних молбата и днес ще я изпратя.

*
Аз не искам (все още), защото се намирам в чужбина и мисля, че няма да мога да се ангажирам достатъчно.
Втората причина е, че много често попадам на грозни разправии тук във форума, което според мен не се връзва с основнат му идея - взаимопомощ. За голямо мое огорчение част от модераторите/администраторите и старите потребители често доразпалват конфликите вместо да се погрижат за добрия тон.
Всяко различно мнение не бива приемано толерантно, ето и примерът тук с Джули. Тя изказва мнение, което между другото е и един от предлаганите отговори, съмнява се, нейно право. Според мен е излишно да бъде нападана. И така... просто се случва прекалено често.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Модераторите не са на заплата тук. Всеки човек си има мнение по някои проблеми и то може да не съвпада с това на другите.
Членството в Зачатие е по желание. Никой никого не насилва.
Аз също не съм член.
Jul4e, когато помагаш можеш и да критикуваш. Но само да критикуваш - някак си не е етично.