0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Имам нужда от емоционална подкрепа
« -: Април 22, 2007, 14:43:02 pm »
Здравейте, момичета! Съвсем от скоро съм регистрирана тук..., чета и препрочитам вашите писма..., вие сте си толкова близки и не смея като че ли да се обадя, но сега се престрашавам... През 2003 г забременях - със съпруга ми още бяхме гаджета, не сме правили опити да забременея, стана случайно, но бяхме мнооого щастливи, че се е случило, но щастието ни не продължи дълго..., вдигнах висока температура и лекарите започнаха да говорят за изтичащи води и ме кюртираха по спешност...През 2005 год започнахме да правим опити и аз отново забременях, почти от първия опит - но резултатът от нашите опити беше "кухо яйце". Спазихме възстановителния срок и започнахме отново да опитваме..., през 2006 беше ред на мисед...Отново се пазихме известно време, което използвахме да направим всички изследвания, генетични и имунологични...Доц.Конова от Плевен ни обясни проблема, но с адекватно лечение следващия път всичко трябваше да е наред...Да, ама не...Следващия път вече беше ред на извънматочна бременност, която ме доведе до пълно отчаяние...Оперираха ме през февруари т.г., като ми отстраниха дясната тръба, махнали са миоматичен възел с размер на мандарина и киста на левия яйчник...Предстои ми цветна снимка, която да потвърди или отхвърли проводимостта на другата тръба...Душата ме боли, понякога искам да се откажа...Зная, че няма да го направя, но знаете, че болката е неописуема, рева постоянно..., страх ме е да не писна на съпруга ми вече, а той е безкрайно търпелив и толерантен..., все казва "Аз съм се оженил за теб, а не за това да ми родиш дете...", да ама като го гледам как си играе с племенниците и колко им се радва, зная, че той МЕЧТАЕ ДА БЪДЕ БАЩА...Сърцето и душата ми са жива рана вече...Имам нужда от вас, момичета, имам нужда от подкрепа...
*
Re: Имам нужда от емоционална подкрепа
« Отговор #1 -: Април 22, 2007, 15:30:37 pm »
Имаш подкрепата ми, мила vanja_s. С много трудности си се сблъскала. Нямам представа защо ти се е случило всичко това, но разбирам, че те боли много. Мисля си, че изпитанията рано или късно ще свършат, равновесието го изисква. Важно е, че съпругът ти е до теб. Той много правилно ти е казал, че връзката между двама души съвсем не се изчерпва с това да имат дете. Така, че избий от главицата си мислите, че няма да му стигнат силите и търпението. Вероятно и той има нужда от подкрепа. Говорете за това, ако и двамата имате желание. Ако нямате, то винаги може да осмислите връзката си по хиляди други начини, не трябва да превръщате проблема в основен акцент на ежедневието си. Мисля си, че времето е пред вас и щастливите моменти просто чакат да изтече времето за изпитания. Още повече, че правите всичко по силите си, за да се случи така. Пожелавам ви от сърце това да е в най-скоро време и съм сигурна, че в лицето на момичетата тук, ще получиш подкрепата, която ти е нужна, за да съхраниш себе си, докато настъпи щастливия момент.
 :bighug:
« Последна редакция: Април 22, 2007, 15:33:02 pm от raja »
« Отговор #2 -: Април 22, 2007, 15:39:02 pm »
Raja, благодаря за топлите думи...Много благодаря...
*
« Отговор #3 -: Април 22, 2007, 15:39:45 pm »
мила ваня!и аз като рая съм на мнение, че съпругът ти е с теб, защото те обича, а не защото си длъжна да му родиш дете.това разбира се ще стане, но явно като повечето от нас тук, и твоето търпение и психика ще бъдат изпитани докрай.
важна е крайната цел!бъди силна-всички тук сме с теб!
желая ти успех от все сърце!
*
« Отговор #4 -: Април 22, 2007, 17:09:01 pm »
Мила Ваня, прекрасно разбирам как се чувстваш и ти съчувствам много! Страдала си достатъчно, за да е време вече за добър и щастлив развой на нещата! Щом си чела вече темите тук, значи знаеш, че има и много други като теб. Това не прави твоята лична мъка по-малка - в никакъв случай! Но поне може да те "успокои" донякъде, че и други жени минават през по-трудния път до майчинството. Важното е, че сте заедно със съпруга ти и не си внушавай разни неща за неговото бъдещо поведение, и то без той сам да е намекнал нещо в тази посока. Радвай се, доколкото можеш в момента, на връзката ви. Ще мине време и ще се поуспокоиш малко, макар и никога да няма да можеш да забравиш всичко това. Знам колко е трудно това да можеш да се успокоиш, защото в момента си мислиш, че всички беди са се стовари на главата ти. Не губи надежда и твърдо вярвай, че на края на този трънлив и болезнен път те чака твоето бебе. Пази се, за да оцелееш психически и емоционално. Макар че сърцето ти страда и плаче, гледай да занимаваш мозъка си с нещо друго, за да се измъкнеш от сегашното състояние. И по цял ден да мислиш и нищиш какво, защо, как - отговори няма откъде да получиш.Използвай времето и за изследвания. Защото си мисля - да не би пък извънматочната ти да е причинена от този миомен възел?! Не съм лекар, разбира се, само гадая, но зависи къде е бил разположен възелът - възможно е при теб да е запушвал тръбата?! Следвайщия път всичко ще е наред - вярвай в реванша! Стискам палци!
*
« Отговор #5 -: Април 22, 2007, 17:29:49 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: :hug2:
« Отговор #6 -: Април 22, 2007, 17:52:22 pm »
Това е правилното място! Да питаш, да плачеш, да ръмжиш, да крещиш -това е мястото където ще бъдеш разбрана :balk_21:  С теб сме! :grouphug2:

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #7 -: Април 22, 2007, 19:31:28 pm »
  Отдавна не се бях разстройвала толкова...Vanja_s,наистина си преживяла много,но имаш ОГРОМНА подкрепа в лицето на твоята половинка!А сега и ние ще бъдем твои приятели и винаги ще сме до теб в тежък момент.Не се притеснявай,какъвто и да е резултатът от цветната снимка,има Арт методи,които ще решат проблема ти.Така,че надежда винаги има и ще успееш да гушнеш мечтаното бебче!Обичайте се и не преставай да се усмихваш!Успех и пиши как се развиват нещата при теб!
Съвсем от скоро съм регистрирана тук..., чета и препрочитам вашите писма..., вие сте си толкова близки и не смея като че ли да се обадя, но сега се престрашавам...

Браво!Видя ли,че не хапем! :lol:Винаги си добре дошла! :wink:
« Отговор #8 -: Април 22, 2007, 19:42:19 pm »
Мимка, DivaRoza, keaty, Danny S, baracuda....Момичета, ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ за подкрепата, точно в момента имам огромна нужда от нея...БЛАГОДАРЯ!!!
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #9 -: Април 22, 2007, 20:17:57 pm »
Ваня, имаш и моята подкрепа. Пожелавам ти от сърце да успееш скоро! Много скоро!
*
« Отговор #10 -: Април 23, 2007, 00:25:10 am »
Мила Ваня, силно ти съчувствам за преживяното. Вярвай, че един ден и на твоята улица ще изгрее слънце! Ще станеш майка! Вярвай в това и бъди силна! А до тогава се обичайте и подкрепяйте с твоя съпруг! Имаш и моята подкрепа, както и на всички момичета тук! Желая ти успех! :goodluck: :bighug:

« Отговор #11 -: Април 23, 2007, 07:01:53 am »
Ваня, имаш и моята покрепа.
Желая ти късмет и от сега нататък само хубви неща.
Кураж и вяра! yahoo_17
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #12 -: Април 23, 2007, 08:38:14 am »
:rainbow:Мила ми, Ванинка!
Няма проблем при мен,няма проблем при теб!
Проблем като нашия е проблем на двама души,
които се обичат и само така ще го разрешат!
И още нещо мечтата за дете също е обща!
Тя си е ваша и много съкровенна!Пазете я, поливайте я с надежда!
Само така ще съхраните и себе си до момента когато ще се осъществи!

Бъди силна, а ти си такава!Само мотивирание и непримиримите имат
този гръб да преминат през всичко това, да го заявят пред нас,
да се изправят и продължат напред!Имаш и моята подкрепа! :flower:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #13 -: Април 23, 2007, 08:46:48 am »
borovinka, du6ka, Диана, mishanta - вие сте чудесни - БЛАГОДАРЯ!!!!
*
« Отговор #14 -: Април 23, 2007, 09:33:30 am »
Понякога съм се питала - докога? и пак ли на мен? и защо? - най-трудното е, че наистина не знаем зашо ни се случват тези неща...

За мен лично беше невероятно облекчение да открия Зачатие, да прочета стотици подобни на моите истории, че и в пъти по-страшни, усетих сродните души и имаше пред кой да помърморя, да се оплача и да прегърна виртуално!

Добре дошла тук и както си казваме - дано не се задържиш дълго  :wink: - дано скоро се преместиш в един мечтан подфорум!

От сърце ти желая успех и силно, силно те прегръщам!

И не се притеснявай да питаш, да пишеш и споделяш - тук има прекрасни хора - и знаещи, и сърдечни!
« Отговор #15 -: Април 23, 2007, 13:56:57 pm »
vanja_s, и аз съм с теб! :hug2:
Съжалявам много за страданията, които си преживяла.
Бъди силна и гледай смело напред.
Няма невъзможни неща, просто трябва малко повече време.
Желая ти много късмет и скоро да гушнеш най-сладкото  :babyflips:
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #16 -: Април 23, 2007, 17:22:46 pm »
Мила Ваня,и аз съм с теб!
Много хубаво си направила,че си се престрашила да споделиш тук!
Да знаеш,че този форум страшно много помага!
И моето сегашно щастие от тук тръгна!
Бъди силна,вярвай,и скоро ще получиш това,
за което мечтаеш!
Браво на половинката ти!
От голямо значение е че е до теб!
Дръжте се двамата,заедно ще преодолеете всички
препядствия!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
« Отговор #17 -: Април 24, 2007, 08:22:44 am »
Ваня,моята майка винаги ми казва-не се притеснявай и на твоята улица ще изгрее слънце-не мисля,че сме заслужили чак толкова мъка на този свят,затова надявай се и не губи кураж с теб сме. :bighug:
« Отговор #18 -: Април 24, 2007, 11:11:22 am »

« Последна редакция: Април 24, 2007, 11:13:31 am от BLACK_ROSE »
« Отговор #19 -: Април 25, 2007, 08:09:47 am »
Bora82, pgzenga, sami, vilimili, BLACK_ROSE сърдечно БЛАГОДАРЯ... Не зная какво бих правила без вас, момичета...