Perdence,това за търпението все едно аз съм го писала.Ние сме голяма картинка зъби още нямаме, ама с яденето вече вдигнах ръце.Ту иска, ту не иска и аз съвсем се обурках вече.Приложих всичко, за което съм чела и се сетих да опитам, но резултата е 1:0 за бебата.Затвори ли устата и каже НЕ това сериозно си значи не и аз вече и не пробвам.В началото се нервех и ревях, сега и говоря и и оставям шието, а акоиска тя го гледа и аз и го давам сама да си го държи и пие, но определено с водата и пиенето и е жаба, а с млякото водим малко борба, ама запира на 120 мл и край,но аз вече се примирих.Явно ще сме супер финни.Но днес сериозно ме изненада с едно пюре на хипп и жълтък в него.Яде, яде и накрая пюрето от 190гр взе, че свърши, а тя ме зяпна и отваря устата и чака още, на което аз зяпнах от изненада.Това чудо става за 1-ви път.В такъв случай какво се прави?Отварям ново пюре ли?Амам не е ли много за бебе на 6 месеца пюре повече от 190 гр?
ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ, това с усещането и майчинския инстинкт хубаво се пише навсякъде, но на моменти имам чувството, че моя такъв е нещо малко пообъркан или и аз не знам какво.Чудя се и се пъна над някои дилеми доста и идея си нямам какво да правя и много, много майчиния ми инстинкт не помага, въпреки че безумно си обичам детето, та си мисля че този инстинкт нещо е забил при мен на почивка от каквато и аз имам спешна нужда.
Аз нещо взех да се разболявам.Цепи ме глава, носа ми тече и днес на разходка ме втресе сериозно, та се прибрах на 3-тия час и се нагълтах с де каквото намерих, но пак ми е криво и нещо не мога да си намря място.
Момичета, я да Ви питам, че малко съм в чуденка.Като носите вода в термуси за мляко навън как си почиствате термусите?Само миете с вода и преарат или наливате вряща вода или какво?Аз днес след голямо чудене какво и как си взех термус и от утре сменям схемата на разходка и ще излизам вече спокойно, чер до сега само гледах кога е яла, пък кога да се връщаме и това ме изнервяше доста.То изнервящото беше и че опита ми да я нахраня навън претърпя пълен и тотален провал.Така реве, че ни разбират от километър сигурнмо, че ядем.Не знам защо го прави.Ако можеше да яде навън щеше да ми спести доста излишна разходка м/у нас и НСА, а сега съм като линейка-летя, я в едната, я в другата посока и понякога признавам си ме примързява след първото излизане да се стягам за второ или ако се навия сядам на пейка пред блока и вися там, ама така е гадно, понеже от всякъде е прахоляк от строежи и коли, а в НСА е супер сега, зелено, чистичко и тихо, а и зяпаме какво става по игрищата и на Габито доста и е интересен тениса:).