Здравейте момичета!
Отдавна следя форума понеже все правим опити с мъжа ми за бебе и търсе информация.
Сега обаче дойде ред да се регистрирам и да помоля за помощ.
Седмицата преди да ми дойде сънува , че съм бременна ( а бебеправим от година без успех ) , на следвашият ден си купи тест и той беше положителен. Дотук О.К. На следващият ден отново тест - отново положителен. След 1 ден пак същото. Просто не може да повярвам. За по -п сигурно направи и кръвен като нивото на ЧГ беше около 256 не си спомням точно. Та и той положителен. Аз понеже започнах да ходя на гинекологични прегледи във Варна ( от лекарите в Бургас имах няколко погрешни лечения както и мъжт ми както се установи в последствие !!! ) се обади щастлива на лекаря и се разбраме да отида на преглед след 10 дни закъснение. И ето времето минава както и 10 те дена и на 11 ден изведнъж получих кръвотечение , както започваща менструация - обилно , но не чак толкова. Веднага се обадих на мои приятелки , които също са бременни и те ми препоръчаа Д-р в Бургас, от който са доволни ( а аз не се обадих на лекарят от Варна, може би от паника и незнанието как да реагирам ) . Та обадих се на въпросната лекарка, която каза да пия дуфастон и ношпа. Но кървенето не спира. Не е обилно , кърви малко, но го има. Ярка кръв със съсиреци. Съжалявам за образното обяснение! Днес се обадих на лекарят от Варна, който иска утре да отида на преглед и междувременно да пия утрогестан.
Тъй като доста търси във форумите за такава тема , но откри теми само за леки зацапвания и не получи отговор ви моля за мнения , преживявания и какво може да се очаква. Между другото съм в 5. г.с.
Благодаря на всички , които се отзоват!