Мимка,много странно е усещането - упойката е някаква много странна - нито пълна,нито пък местна - четох някъде,че за сондаж давали Калипсол,за която като попрочетох още малко разбрах,че се водела от групата на "халюциногените"
Общо взето уж заспиваш,но не спиш точно,ами си между съня и реалността - аз лично се "реех" буквално между двете - хем виждах стаята в която съм и замъглените образи на хората около мен от време на време и чувах откъслечни думи и реплики на доц.Маркова и сестрата,хем попадах в някакъв тунел и виждах само някакви светлини и размазани образи...а бе много странно нещо - може би така се чувства човек като е дрогиран/надрусан,не знам
Някои не усещат болка,но мен лично в един момент доста ме заболя,но едно такова притъпено и понеже и реакциите си ги усещам забавени и само си спомням,че сънувам,или в действителност се опитвам да извикам,да изохкам - но не мога да кажа със сигурност дали съм издала звук въобще....а бе абсолютни халюцинации
За мен лично тази упойка беше най-гадното от цялата работа - хем усещаш,хем пък си толкова замаян че дори не си в състояние да извикаш и/или да направиш знак,че те боли
Но не се страхувай,има момичета,които нищо не усещат - просто при мен беше болезнено,това е.