Сега видях, извинявай, че са ти махнали едната тръба - предполагам оперативно.
Понеже имах същите неприятности. Още ме е яд, че повярвах на всички оптимисти дето ми казваха да не се тревожа, че другия път ще стане и ще се роди бебчето. След втората операция и махането на втората тръба си направих труда доста да почета из USA и руски сайтова каква е била вероятността да имам нормална бременност след извънматочна. Е лошата новина е, че рискът извънматочната да се повтори е около 60 %. Не правете нищо преди да си си проверила тръбите, но виж дали не можеш д опиташ инвитро на естествен цикъл, шансовете да стане до 4-тия цикъл са 45%, което е с 5 % повече от вероятностата за успешна втора бременност след първа извънматочна и отстраняване на тръба.
Съжелявам, че трябва да ти кажа всичко това, повярвай ми, боли ме докато пиша тези редове, просто се надявам да ти спестя нещичко на теб, след като на себе си не успях.
Желая ти късмет, много ще се радвам да кажеш след 6 месеца, че вече имаш бебче, това ще ме накара да повярвам, че мойте надежди преди 1 година не са били напразни.
Гласувай за ме и за моето бебе инвитро на
http://www.bankazaidei.com/?p=top&id=981&s=