0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Отново за цените
« -: Май 06, 2007, 18:24:55 pm »
Модераторите може и да ме смъмрят но рискувам да отворя нова тема, защото това ме вълнува. Може ли някой, който е правил скоро да ми даде актуална цена на процедурата ИКСИ в клиника "София" на д-р Владимиров. И какво включва тази цена?

Рових се във форума но информацията, която намерих е от преди повече от година.
Благодаря  :)
"Всеки от нас се ражда, защото преди това Бог го е обикнал, оценил, видял е смисъл в това и той да стане част от мирозданието"

Митрополит Антоний Сурожки
Re: Отново за цените
« Отговор #1 -: Май 06, 2007, 20:29:46 pm »
Процедурата ИКСИ е 3120,отделно си плащаш лекарствата.
/img][/url]
*
« Отговор #2 -: Май 06, 2007, 21:02:04 pm »

mamichon, а тези 3120 лв. включват ли прегледите и хормоните, които се правят през ден?
Пациентка съм на д-р Владимиров и м. юни най- вероятно ще започнем ИКСИ-то, но все още не сме обсъдили момента с цени и плащане, а на мен ми беше неудобно да питам, когато стана въпрос, че сме за ИКСИ...  :oops:
« Отговор #3 -: Май 06, 2007, 21:06:56 pm »
Хормоните и другите кръвни изследвания се плащат винаги отделно.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #4 -: Май 06, 2007, 21:11:54 pm »
Хормоните и другите кръвни изследвания се плащат винаги отделно.

Благодаря ти, Миники!  :)
*
« Отговор #5 -: Май 07, 2007, 11:33:29 am »
Здравей Galii, според мен трябва да си питаш док за приблизителната цена - ще ти обясни, сигурна съм. Аз лично съм говорила и с Владимиров, и със Стаменов - и двамата са достатъчно отговорни и съпричестни, наясно са, че процедурата е скъпа, и има значение цената. Няма от какво да се притесняваш - ежедневно този въпрос им се задава по няколко пъти ...Пожелавам ти успех с ИКСИ-то!
*
« Отговор #6 -: Май 07, 2007, 11:41:58 am »
Упс, извинявай Galli, исках да отговоря на Graco  :oops:
*
« Отговор #7 -: Май 07, 2007, 17:31:14 pm »

Абе момичета какви са тези цени 8O, и двата ми опита един при Табакова - 2500лв. и един във варна - 2000лв., да няма някаква грешка???
*
« Отговор #8 -: Май 07, 2007, 17:35:42 pm »
Няма грешка, Ст.
Така е от миналия март поне.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #9 -: Май 07, 2007, 18:36:22 pm »
И на мен ми се струва височка тази цена.
*
« Отговор #10 -: Май 07, 2007, 20:53:07 pm »
Правих икси при Владимиров 2005 год. цената и тогава беше 3120лв. Така, че там май  одавна са си  с Европейски цени! :?
« Отговор #11 -: Май 07, 2007, 21:36:57 pm »
Правих икси при Владимиров 2005 год. цената и тогава беше 3120лв. Така, че там май  одавна са си  с Европейски цени! :?
Платих тази цена с пълната увереност, че е оправдана и гарантира качество. Продължавам да мисля така!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #12 -: Май 07, 2007, 22:20:05 pm »
Миники, не ме разбирай погрешно, аз също останах доволна от отношението и професионализма на докторите в клиниката.Може би и ние щяхме да останем при тях ако можехме да си ги позволим. Не смятам обаче, че високата цена гарантира качество, поне в България. Факт е, че има бременности и при цена от 2000-2500лв. за икси, така, че мисля, че замисълът за тази цена е друг.
« Отговор #13 -: Май 07, 2007, 22:43:18 pm »
Защо пък България винаги да прави изключение от всичко?
Не считам, че може да обвиниш някого в неоправдан финансов интерес, при положение че тарифите са предварително оповестени и се предоставя пълна информация по всяко време, получаваш ценоразпис на използваните лекарства и проведените изследвания,както и пълен отчет - фактура, проявява се максимум загриженост към състоянието на пациента и се работи професионално, подписва се договор преди процедурите, информиращ за пълните рискове и с реална оценка на шанса, търси се мнението на пацинета относно броя на ембрионите за трансфер и се предоставят съответните документи при замразяване.
Аз не разчитам на повече качество от това!
Какъв според теб е замисълът на тази цена, Фейт?   
« Последна редакция: Май 07, 2007, 23:12:10 pm от Миники »

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #14 -: Май 07, 2007, 22:53:33 pm »
Аз ли пък не мога да се ориентирам, но в сайта му няма упомената цена на икси/ин витро?

И защо напоследък всеки търси сканадли и разпри и то толкова борбено...

Всеки си има неговите успехи и неуспехи, дори и кварталните АГ-ета.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #15 -: Май 07, 2007, 23:02:34 pm »
Да, и аз това се питам, кой откри тук скандал, и то толкова борбено?
Описала съм собствените си впечатления като пациент без да нападам никого и защото считам, че имам право и повод да го направя.   

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #16 -: Май 07, 2007, 23:14:02 pm »
да, повод имаш! И слава на Бог, че има такива поводи! И дано да са все повече!

а моя опит като е неуспешен следва да "нападна" лекаря когото съм избрала ли? Просто звучиш по-агресивно, при все че Faith ти написа да "не я разбираш погрешно".

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #17 -: Май 07, 2007, 23:20:07 pm »
 :balk_80: Малеееее скъпа не разбирам защо ми скочи така! Ти ми четеш писмото пречупено през лошото си настроение. Недей така, аз съм абсолютно добронамерена както към клиниката, така и към теб! Няма нужда да ми изброяваш цялата процедура минала съм през това! :? Никъде не пиша, че интереса му е неоправдан, пак казвам, че съм останала доволна от център.... "София" по специално от Д-р Владимиров и Д-р Тачева не ми слагай думи в устата който не съм казала ако обичаш! А относно замисълът, ще си го оставя за себе си! :balk_70:
« Последна редакция: Май 07, 2007, 23:22:56 pm от Faith »
« Отговор #18 -: Май 07, 2007, 23:37:20 pm »
Евро, ако позволиш, бих искала да попитам, къде считаш че е агресията в постинга ми?    Защо реши, че аз подтиквам към нападки спрямо лекаря, при който опитът е бил неуспешен, коя част от моя постинг го внушава?
Не считам за нужно да намесвам името на Фейт в задочния спорд между теб и мен, който впрочем ми е безкрайно неприятен и дори не зная защо го водя и то именно с теб.

« Отговор #19 -: Май 07, 2007, 23:51:01 pm »
Фейт, уверявам те, че нито настроението ми е било лошо, нито съм искала да те нападам. Изложих аргументи в подкрепа на собствената си позиция. Не съм имала намерение да ти натрапвам дадени думи, напротив, в края на своя постиг те помолих да споделиш, какъв е замисълът според теб. Не се съмнявам, че познаваш процедурата, изброяването би могло да бъде полезно другиму.