zyza, от два беналгина не може да си направила спонтанен аборт. Все пак, не взимай лекарства на своя глава! Консултирай се с лекаря си.
А наистина като бях в 5г.с и другата бременност в 6 г.с.,при спонтанните аборт си видях ембриоМите като паднаха,това се различава от по-особени парчета излющена маточна лигавица,з-то са сиво бели и едната страна-вътрешната стои като зрънца,а външната е гладка(и това са кръгли разкъсани парчета).
Ти очевидно си вярваш, че си видяла ембрио
Ните, когато са "паднали"...
Твое право си е да вярваш, в каквото искаш. Но не се стърпях да се включа, т.к. тук четат и момичета, които за първи път се сблъскват с някой проблем и току виж започнали да търсят ембриони по превръзките си...
1 - Прочети какъв е размерът на един ембрион в 5-6 г.с. Ако можеш да го откриеш с просто око м/у парчетата лигавица, направо си за Нобелова награда.
2 - Кървенето започва още при отлепване на плодния сак от маточната стена, а самото изхвърляне на плодния сак /ембриона/ става на по-късен етап. Това:
"Винаги като ми тръгне,на превръзката ми 1-ите парчета с кръвта са от фоликулите-различавам ги" няма как да стане.
3 - Не разбрах от поста ти, защо въобще си убедена, че е аборт, т.е., че е имало бременност? Не пишеш за кръвен или поне уринарен тест??