0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Положителен тест Престо
« -: Май 22, 2007, 15:41:05 pm »
Здравейте на всички от форума,нуждая се от вашата помощ.Дойде ми на 24.04. и ми свърши на 29.04.цикълът ми е 27-29 дена.С приятелет ми се правим опити за бебе.Та въпросът ми към вас е дали съм бременна т.к. си правих два теста Престо,а четох че не са много точни, но при мен са + вярно с малко бледа втора черта  ,но все пак с втора.Първият тест го правих вчера, а втория днес.Малко се отнесох съжелявам за това.А и още нещо ако съм бременна Дай Боже кога да отида на доктор?Благодаря Ви предварително! :oops:
Re: Положителен тест Престо
« Отговор #1 -: Май 22, 2007, 15:44:38 pm »
От това, което съм чела по форумите разбрах, че може да е грешно отрицателен, но не и грешно положителен уринния тест за бременност.  За да си по-сигурна отиди и си направи кръвен тест.  Желая ти и там да са добри новините :)
*
« Отговор #2 -: Май 22, 2007, 15:46:29 pm »
Щом имаш втора чертичка, пък макар и бледа, значи си бременна - честито! :D
Ако нямаш оплаквания, можеш след седмица да отидеш на преглед и на хубав ехограф би трябвало да се види гестационния сак.
« Отговор #3 -: Май 22, 2007, 15:55:29 pm »
Болят ме яйчниците от време на време,гърдите също и ме сърбят зърната.Не спя много добре вечер и от седмица и половина ставам да пишкам посред нощ, което не ми се е случвало преди.Незнам дали всичко това е нормално.Благодаря Ви за бързите отговори  :D
« Отговор #4 -: Май 22, 2007, 16:02:49 pm »
Най-вероятно си бременна. Честито! Още повече, че този тест ти е дал втора черта. За по-сигурно можеш да направиш още един на друга марка.
*
« Отговор #5 -: Май 22, 2007, 16:10:38 pm »
Дано положителния резутат се потвърди скоро, стискам палци.

А относно тестовете ПРЕСТО искам да изкажа дълбокото си разочарование.
Направих такъв тест 5-6 дни след ову - беше отрицателен. След около 1 час преди да го изхвърля го погледнах и имаше втора бледа черта...Разбира се, след като са минали повече от 6 мин. резултата не е достоверен. И все пак тази бледа втора ми даде толкова надежда. Още 5 дни след първия тест , направих 2ри sure check, беше отрицателен.

Аз съм си виновна че правя тестове, сама се наранявам, но знам че никога няма да купя ПРЕСТО отново. Фалшивите надежди ми влиаят лошо.
« Отговор #6 -: Май 22, 2007, 16:12:25 pm »
Мерси!След колко дни да направия другият тест?Извинявам се ако съм малко досадна с тъпите си въпроси,но разчитам само на вас за съвет.Колко горе долу продължават болките в яйчниците и кръста? :oops:
*
« Отговор #7 -: Май 22, 2007, 16:14:59 pm »
Дано положителния резутат се потвърди скоро, стискам палци.

А относно тестовете ПРЕСТО искам да изкажа дълбокото си разочарование.
Направих такъв тест 5-6 дни след ову - беше отрицателен. След около 1 час преди да го изхвърля го погледнах и имаше втора бледа черта...Разбира се, след като са минали повече от 6 мин. резултата не е достоверен. И все пак тази бледа втора ми даде толкова надежда. Още 5 дни след първия тест , направих 2ри sure check, беше отрицателен.

Аз съм си виновна че правя тестове, сама се наранявам, но знам че никога няма да купя ПРЕСТО отново. Фалшивите надежди ми влиаят лошо.
Добре де, НИКОЙ тест дори и кръвният не може да отчете бременност преди да се е закрепила оплодената яйцеклетка 5-6 дни след овулация е почти невъзможно това да е станало. Не разбрирам, защо изобщо правиш тестове по това време?! Какъвто и тест да направиш, той просто не може да е точен!
*
« Отговор #8 -: Май 22, 2007, 16:16:19 pm »
Мерси!След колко дни да направия другият тест?Извинявам се ако съм малко досадна с тъпите си въпроси,но разчитам само на вас за съвет.Колко горе долу продължават болките в яйчниците и кръста? :oops:
Кръвен можеш веднага, но няма особен смисъл при два положителни уринни. Всички симптоми са индивидуални. Отиди на лекар поне седем дни след закъснението на цикъла, но не по-късно от 10-11дни.
*
« Отговор #9 -: Май 22, 2007, 16:19:36 pm »
Докато напиша и Лан ти отговорила. А относно болките - те са от разтягането на матката. При мен лично продължиха до края на първия триместър.
*
« Отговор #10 -: Май 22, 2007, 16:22:20 pm »
Lan, защо ме нападаш така  :( Ще ти кажа защо го направих, през ноща почувствах гадене и нещо в мен алармира да направя тест. Знам че е рано, дори глупаво, но съм си казала, че ако някой ден ме споходи радостта искам да знам възможно най-рано.
А когато човек се бори със стерилитет понякога от чисто емоционални подбуди прави прибързани неща.
*
« Отговор #11 -: Май 22, 2007, 16:26:02 pm »
AIDA, не те нападам. Опитвам се да ти помогна да не си разклащаш излишно психиката. Уринен тест - най-рано на датата на цикъла (и то внимателно четеш упътването и изхвърляш веднага след като изтекат минутите). Кръвен тест най-рано 8-10 дни след доказана овулация, всичко останало, само ще ти къса нервите допълнително!
« Отговор #12 -: Май 22, 2007, 16:37:30 pm »
Уринен тест - най-рано на датата на цикъла (и то внимателно четеш упътването и изхвърляш веднага след като изтекат минутите).
:good_post:
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #13 -: Май 22, 2007, 19:39:10 pm »
.....
Не искам нито да те окуражавам излишно, нито да  постигам обратния резултат. Просто ще споделя опита си. При мен Престо отчете на 7 ден след овулацията и не сбърка. Втория обаче трябва да направиш след закъснението. Независимо дали чертата е бледа е индикация за бременност. Засега просто тихичко ще ти стискам палци!!!  :crossfingers: Късмет!!! yahoo_17

« Отговор #14 -: Май 23, 2007, 10:17:46 am »
Благодаря на всички които се отзовахте.Записах си час при док. но чак за 04.06 мисли те ли че е късно?
« Отговор #15 -: Май 25, 2007, 23:15:46 pm »
здравейте! дойде ми на 05,05,2007 незнам кога съм имала ову ,но но на 20,05,07 направих ПРЕСТО и имах още една едва забележима чертичка. по - късно повторих с друга марка тест и там имаше една много слаба ,едва забележима черта. Днес на 21 пак направих тест и нямаше нищо.За първи път пиша,но от 2 години опитваме и много се вълнувам
*

Lara

• 507
« Отговор #16 -: Май 26, 2007, 10:37:13 am »
Привет, бамбина09! И при мен се бе получило така. В крайна сметка при тест и преглед от лекар на първия ден от закъснението потвърдиха бременност. За съжаление при мен не беше за дълго, но проблемът не бе от тестовете. Стискам ти палци! Не се тревожи, почивай си и изчакай закъснението, за да можеш да се довериш на теста и да се порадваш хубаво. Другия вариант е да направиш кръвен тест. Късмет!  yahoo_17

« Отговор #17 -: Май 26, 2007, 10:45:05 am »
благодаря лари. дано да си права,но просто не искам да се настройвам предварително.ще пиша при нови резултати.ще си купя още тестове за момента,пък после ще видим
*

Lara

• 507
« Отговор #18 -: Май 26, 2007, 10:48:04 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #19 -: Май 27, 2007, 10:55:42 am »
днес сутринта с първата урина си направих престо и показа отрицателен резултат. :balk_145: БТ ми е 36,9 и нямам никакви шансове. тези тестове взеха да ме изнервят. :x УСПЕХ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА!  :crossfingers: