Здравейте!Днес ми се наложи за пръв път да търся информация в интернет относно здравето ми.Наистина е много хубаво,че имаше какво да прочета за лапароскопията и ендометриозата(каквато вероятно е моята диагноза),защото нито един от тримата лекари,с които се консултирах не ми каза нищо.Само това,че в понеделник в 8h трябва да съм "на третия етаж"с нощница,чехли и лична карта.
Никой не счете за необходимо да ме информира,че ендометриозата е много сериозна болест,която е една от главните причини за стерилитет при жените.Не мога да ви опиша как се почувствах като го прочетох днес.Аз съм на 26год.и все по-често се замислях кога да си имам бебче.Е,сега вече въпросът не е кога ,а "дали"
Остават ми още няколко дни в неизвесност до 29.05.07 за,когато е насрочена и моята лапароскопия.Срам ме е да си призная,но ужасно ме е страх.Прочетох десетки статии-научни и преживяни истории,но още едно мнение никога не е излишно.
Моля ви,ако някой иска нека сподели своята история,свързана с лапароскопията и ендометриозата.
Благодаря ,желая ви здраве:)