0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Re: Малък плоден сак
« Отговор #20 -: Май 30, 2007, 00:36:38 am »
Горе главата, Боби. И аз съм съгласна с Алекса. Щом има сърдечен ритъм, има надежда. Аз мисля, че организмът изхвърля зародиша, чак когато сърдечната дейност е спряла вече. Наистина, настоявай за прогестеронова терапия и въобще всичко, което би било от някаква полза. В крайна сметка, ако не помогне, няма и да навреди. Ако въобще има и малък шанс да задържиж това бебе, използвай го.  :crossfingers:
Дадоха ми прогестерона. Имах избор- хапчета или свещички и избрах свещичките. Днес сигурно няма да мога да ги взема, защото не навсякъде ги има, но утре ще ги започна. Междувременно бебчето е порастнало както си трябва, сърцичето му тупка на границите на нормално ( тя миналият път не ми е казала, но е било много по-бавно от нормалното), но плодният сак още е малък за тази възраст. Вижда се течност, но все още си е по-малко от колкото трябва. Тя кяза, че до сега не е вероятно да има увреждания от това, но евентуално в бъдеще ако остане все така, бебето няма да може да се развива нормално. Сега с мъжа ми стискаме палци да се оправи. Взеха ми пак кръв за прогестерон и за ЧГХ и утре ще имам резултатите. Ако случайно прогестерона се е подобрил, може и да не се налага да взимам в добавка, но се съмнявам.
Ами това е за сега. Ще пиша пак ако има нещо ново.
Още веднъж благодаря на всички.

Боби

*
« Отговор #21 -: Май 30, 2007, 10:08:52 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

Алекса

« Отговор #22 -: Май 30, 2007, 12:10:33 pm »
 :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #23 -: Май 30, 2007, 13:19:00 pm »

Дадоха ми прогестерона. Имах избор- хапчета или свещички и избрах свещичките.
Според мен си направила по-добрия избор. Свещичките се усвояват по-бързо. Освен това мисля, че често изписват прогестерон до 12 г.с., така че по-добре да го слагаш.
Стискам палци по-скоро да се оправи проблема със плодния сак и да можеж да се насладиш спокойно на приятните емоции  :goodluck:
« Последна редакция: Май 30, 2007, 13:21:23 pm от Stivarip »
*

Bobbie

• *
  • 5701
« Отговор #24 -: Май 31, 2007, 02:04:47 am »
Момичета, пиша за да ви уведомя какво стана. За съжаление още лоши новини. Днес излезна вторият резултат за ЧХГ и не се удвоява както се очаква. Предишният ми беше преди една седмица - 1100. Сега след една седмица е 3020, а би трябвало да е около 8000. Както изглежда, освен сърдечният ритъм, всичко друго сочи към вероятен спонтанен аборт в следващите няколко седмици. Аз все още не се предавам, но съм и реалист. Малък плоден сак, нисък прогестерон, не достатъчно растящ ЧХГ... всичко сочи натам  :(. Единствено се надявам да стане някое чудо, защто просто не виджам какво друго би ми помогнало.

Боби

*
« Отговор #25 -: Май 31, 2007, 10:03:01 am »
Боби, стискам палци за чудо!!!

« Отговор #26 -: Май 31, 2007, 10:32:35 am »
Боби, моля се за твоето чудо!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #27 -: Май 31, 2007, 10:39:40 am »

:bighug: :crossfingers: :balk_21:

*
« Отговор #28 -: Май 31, 2007, 11:11:58 am »
   Стискам палци и се моля всичко да тръгне добре оттук нататък! Чудеса стават! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :rainbow: :babyflips:
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
« Отговор #29 -: Май 31, 2007, 11:53:02 am »
Боби, мила, стискам палци за чудото. Но освен него имаш нужда и да повярваш в чудесата. Твоето бебче иска да живее. Доказва го тупкащото му сърчице  :heartbeat: Трябва да мислиш позитивно. Не се предавай психически докато имаш този стимул.
Когато получих кървенето преди последния ми аборт, личният ми лекар ми каза, че е много важно душевното състояние. Когато се тревожиш, нервни импулси се спускат от мозъка в матката и могат да предизвикат контракции.
Зная че си подготвена за най-лошото, но представи си, че именно твоят оптимизъм помогне на бебчето да преодолее трудностите. А, ако все пак се случи най-лошото, оптимизмът със сигурност няма да е влошил нещата.
Прегръщам те и ти изпращам всичката си положителна енергия  :blowingdust:
« Последна редакция: Юни 01, 2007, 12:42:39 pm от Stivarip »
*

Алекса

« Отговор #30 -: Май 31, 2007, 17:21:20 pm »
Чудеса стават, а и на твоето бебче му трябва малко - ще се помоля за вас!
В коя седмица си сега?
*

Bobbie

• *
  • 5701
« Отговор #31 -: Юни 03, 2007, 08:35:47 am »
Чудеса стават, а и на твоето бебче му трябва малко - ще се помоля за вас!
В коя седмица си сега?
Благодаря ти.
Би трябвало вече да съм в 7ма г.с. В сряда имам час за гинеколог отново и ще видим дали има някаква разлика.

Боби

« Последна редакция: Юни 03, 2007, 13:08:06 pm от Bobbie »

*
« Отговор #32 -: Юни 03, 2007, 09:08:12 am »
Още едни стиснати палци и много късмет от мен!
 :crossfingers: :babyflips: yahoo_17 :goodluck:

« Отговор #33 -: Юни 05, 2007, 17:55:01 pm »
Още едни стиснати палци и много късмет от мен!
и от мен  :bighug: :goodluck:
*

Bobbie

• *
  • 5701
« Отговор #34 -: Юни 07, 2007, 06:45:44 am »
Свърши се ... Днес на прегледа нямаше сърдечна дейност. Сака беше порастнал, ембиона също, но какво от това... Дойде и друга лекарка да ме види, защото такава била практиката, за да са сигурни. Ще ми направят кюртаж до няколко дена.
Малко си поплаках.Още не съм казала дори и на майка ми. Просто нямам сили да и се обадя, защото знам, че ще ревна пак.

Благодаря на всички, които бяхте с мен в тези тежки моменти. Наистина сте страхотни и без вас щеше да ми е още по-тежко сама.

Боби
« Последна редакция: Юни 07, 2007, 06:48:21 am от Bobbie »

« Отговор #35 -: Юни 07, 2007, 09:12:04 am »
Съжалявам, мила  :balk_146:
*
« Отговор #36 -: Юни 07, 2007, 09:19:58 am »
Съжалявам!
« Отговор #37 -: Юни 07, 2007, 09:29:33 am »
Много съжалявам! :balk_144: