аз мога да ти обясня съвсем просто.
НЯМА такива болки и зацапвания. това са градски легенди.
Хм, градски или не, аз усетих тъпа болка точно на седмия ден след предполагамата овулация през нощта (дори се събудих от това). Точно както сега усещам контракциите - като еднократна контракция, която продължи има няма минута. Никога не бях чувствала нещо подобно преди. Предполагам, че е било или точно по времето на имплантацията или малко след нея, а дали е от нея не мога да кажа. :)Кървене не съм имала.
най-вероятно не е било от това.
първо, "предполагаема овулация" - не знаеш кога е била. второ, "точно на 7-мия ден" - имплантацията не е задължително на 7-мия ден, а между 6-тия и 10-тия. трето, имплантирането нали знаеш какво представлява - просто няма как да се получи маточна контракция от тая работа.
вероятно и друг път си имала подобни спазми, но не си се вторачвала в тях и не си търсила тълкувание. всеки е имал такива спазми.
аз какво да кажа - при две от забременяванията ми, точно около датата на предполагаемата имплантация имах напълно еднаква случка. болки в корема, ама силни и продължителни, вдигане на 38 градуса температура с втрисане. след 3 часа ми няма нищо.
е, не си го обяснявам с имплантацията...