0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Болки по време на имплантация
« -: Май 25, 2007, 12:13:05 pm »
Здравейте!!! Малко съм притеснена ,защото сутринта с милото правихме любов, а ми е 7 ден след предполагаема овулация, т.е. днес ако е имало оплождане трябва да бъде имплантацията.След кекса имам някакви болки долу ниско в средата на корема, по-силни при движение.Дали правенето на кекс около датата на имплантацията може да попречи на яйцето да се имплантира в матката?
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: Болки по време на имплантация
« Отговор #1 -: Май 25, 2007, 12:37:22 pm »
Здравите круши вяртъра не ги брули, както казва Лали.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #2 -: Май 25, 2007, 13:06:37 pm »
 :lol:
Обичайте се и не се вглеждай толкова. :lol:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #3 -: Май 25, 2007, 13:11:52 pm »
Дали правенето на кекс около датата на имплантацията може да попречи на яйцето да се имплантира в матката?

нито правенето на кекс, нито на мусака, нито на други продукти може да попречи на оплоденото яйце да се иМплантира в матката. сексуалните контакти също не могат да попречат на това.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #4 -: Май 25, 2007, 21:19:35 pm »
Виж ми подписа  :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #5 -: Май 25, 2007, 22:46:12 pm »
Благодаря Ви мацки!Стискайте палци дано да има имплантация! evro, това с подписа е много яко!  :lol:
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #6 -: Май 25, 2007, 23:49:39 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #7 -: Май 26, 2007, 10:49:32 am »
може ли някой да ми обясни малко повече какво точно представляват тези болки при имплантацията? колко са продължителни,къде точно се усещат и винаги ли има зацапване
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #8 -: Май 26, 2007, 10:56:23 am »
При всеки е различно, мисля. Усещат се често, като придърпване ниско долу в корема и не мисля, че е задължително да има зацапване. Както и болки  :wink: Те може просто да са проява на имплантацията. Във форума има и други теми по въпроса, където можеш да погледнеш по-подробно.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #9 -: Май 26, 2007, 12:01:55 pm »
имплантирането като процес не се усеща, няма харатерни белези, болки, или усещания по които да се ориентираме. зацапването е по-скоро "феномен", така че не е задължително да го има, или ако го има не е задължително че е настъпила имплантация.
мисля че това придърпване всъщност са контракции на матката, но не съм сигурна - никога не съм бела бременна.
Успех момичета! :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #10 -: Май 27, 2007, 00:05:43 am »
може ли някой да ми обясни малко повече какво точно представляват тези болки при имплантацията? колко са продължителни,къде точно се усещат и винаги ли има зацапване

аз мога да ти обясня съвсем просто.
НЯМА такива болки и зацапвания. това са градски легенди.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #11 -: Май 27, 2007, 00:32:15 am »
Хм, градски или не, аз усетих тъпа болка точно на седмия ден след предполагамата овулация през нощта (дори се събудих от това). Точно както сега усещам контракциите - като еднократна контракция, която продължи има няма минута. Никога не бях чувствала нещо подобно преди. Предполагам, че е било или точно по времето на имплантацията или малко след нея, а дали е от нея не мога да кажа. :)Кървене не съм имала.
« Последна редакция: Май 27, 2007, 00:33:54 am от Lan »
« Отговор #12 -: Май 27, 2007, 09:35:15 am »
много ви благодаря :thankyousign:
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #13 -: Май 27, 2007, 10:07:39 am »
Хм, градски или не, аз усетих тъпа болка точно на седмия ден след предполагамата овулация през нощта (дори се събудих от това). Точно както сега усещам контракциите - като еднократна контракция, която продължи има няма минута. Никога не бях чувствала нещо подобно преди. Предполагам, че е било или точно по времето на имплантацията или малко след нея, а дали е от нея не мога да кажа. :)Кървене не съм имала.

най-вероятно не е било от това.

първо, "предполагаема овулация" - не знаеш кога е била. второ, "точно на 7-мия ден" - имплантацията не е задължително на 7-мия ден, а между 6-тия и 10-тия. трето, имплантирането нали знаеш какво представлява - просто няма как да се получи маточна контракция от тая работа.
вероятно и друг път си имала подобни спазми, но не си се вторачвала в тях и не си търсила тълкувание. всеки е имал такива спазми.

аз какво да кажа - при две от забременяванията ми, точно около датата на предполагаемата имплантация имах напълно еднаква случка. болки в корема, ама силни и продължителни, вдигане на 38 градуса температура с втрисане. след 3 часа ми няма нищо.
е, не си го обяснявам с имплантацията...

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #14 -: Май 27, 2007, 12:30:19 pm »
Подкрепям напълно Джам. Болките и "усещането" за инплантацията са си градски легенди.
*
« Отговор #15 -: Май 28, 2007, 11:35:55 am »

аз какво да кажа - при две от забременяванията ми, точно около датата на предполагаемата имплантация имах напълно еднаква случка. болки в корема, ама силни и продължителни, вдигане на 38 градуса температура с втрисане. след 3 часа ми няма нищо.
е, не си го обяснявам с имплантацията...

:D Тома Неверни. Като казвам, че за първи път чувствам нещо подобно - това е истината. Не е до вторачване - матката само по време на цикъл си я усещам, иначе болки и присвивания най-редовно, но от стомаха или червата, а това беше усещане от матката по едно никакво време такова. Все пак хората са толкова различни, аз приемам, че е възможно да се почувства, защото ти се случва нещо различно, необичайно до този момент. Аз пък никога не съм чувствала болка около овулацията и какво да кажа, че никой никога не я почувствал ли :lol:.
« Последна редакция: Май 28, 2007, 11:40:24 am от Lan »
« Отговор #16 -: Май 28, 2007, 12:05:40 pm »
Цитат
Отговори с цитат
Здравейте,мили момичета!Предстои ми инсеминация,сега съм в началото на процедурата,започвам със стимулацията.Ще започвам Клотстилбегит от 5-тия ден на цикъла за 5 дни и като приключа с него съм на преглед.Горе-долу ми е ясно за какво става въпрос,но искам да знам някоя от вас правила ли е инсе при Д-р Сариев в Майчин дом-Варна?Какво ви е мнението.Благодаря ви!!!Много успех на всички!!!
Момичета редовно следя за отговор на някоя от вас по този въпрос..Разбирам Kremi75 защото и на мен ми предложиха инсеминация.Нека ако някоя от вас която има опит-какъвто и да е той да драсне нещо по въпроса.Започвам да си мисля че ще сме му първите пациентки за инсеминация
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #17 -: Май 29, 2007, 21:54:40 pm »
Да се включа и аз. След неуспешно ин витро завършило с missed (19.01.2006) забременях от първата инсеминация ( на 07.04.2006 ) в Майчин дом Варна при доктор Сариев.

Това ще те окуражи,sugari75! :goodluck:
Успех със инсеминацията!Ще успееш! :crossfingers: :babyflips: :sunshine:
« Отговор #18 -: Май 30, 2007, 18:03:25 pm »
 :balk_21: Благодаря..дано да го види и Kremi75
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #19 -: Август 19, 2016, 13:45:31 pm »
Здравйте момичета!..Виждам, че темата е старичка, но силно се надявам някой да пише...Ов-то ми беше около 08.08- 10.08..Пет дни преди това правихме опити за бебе всеки ден.Сега от една седмица имам леки болки ниско долу, придърпване и спазми като преди цикъл, но ми се струва , че е малко по-различно и болки в кръста,но не постоянни.Очакавам цикълът ми след 4-5 дни..но от вчера на обяд имам зацапването- кафеникаво,слабо за което прочетох във вашите споделяния..Възможно ли е да е кървене от имплантацията или просто ПМ..Не съм правила тест, ..но много ми се иска , но ако се окаже отрицателен ще се разочаровам.. :(...Не знам какво да правя?? Да изчакам ли датата на цикъла да мине или да напрая тест , защото не ми се чака!!
Благодаря ви!