0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: д-р Александров
« Отговор #20 -: Май 30, 2007, 09:34:08 am »
Момичета кьор фишек се оказва това за доц.Андонов  :( :( :(.Няма да е той ембриолог.
« Последна редакция: Май 30, 2007, 10:20:48 am от Divna »
*
« Отговор #21 -: Май 30, 2007, 09:34:48 am »
Едно Здравейте и от мен!

Тази тема, макар и безкрайно неконкретна, се оказва доста полезна всъщност. Звучи много логично всичко, което се носи като слухове.
Първо Александров се появи като ембриолог в екипа на плевенската клиника. Сега пък се говори, че се оттегля и че се завръща Андонов.
Много съвпадения, не мислите ли?
Каквото и да става, истината е една: НЯМА ОТКАЗВАНЕ! На есен пак сме там :)
А относно Андонов: спокойна ще бъда, ако той е ембриологът за есенната серия. Убедена съм, че ако е истина това за завръщането му, няма да загубим, а само ще спечелим от това. Все пак има огромен опит не само у нас.
А за д-р Александров: мога само да се радвам за тези, които му се доверят да родят или да се оперират при него - в добри ръце ще бъдат.
*
« Отговор #22 -: Май 30, 2007, 09:57:39 am »
А за д-р Александров: мога само да се радвам за тези, които му се доверят да родят
Дано много скоро всяка от нас има това щастие! Безкрайно съм благодарна на д-р Александров за всичко, което е направил за мен и продължавам да твърдя, че е един невероятен специалист и човек!
« Отговор #23 -: Май 30, 2007, 10:29:09 am »
А за д-р Александров: мога само да се радвам за тези, които му се доверят да родят
Дано много скоро всяка от нас има това щастие!
А дано!
*
« Отговор #24 -: Май 30, 2007, 21:33:20 pm »
Counterfeit, доста останахме на 'поправителен' за есента  :? :? Ти пак в АГ ли мислиш да опиташ... аз имам вече големи колебания - от групичката, която сега минахме 6 от 7 сме неуспешни, за едното момиче стискаме още палци.
Диндин,определено пак при тях ще съм - аз продължавам да си мисля,че това е един от най-добрите екипи в България,а за Варна със сигурност са най-добрите.Дори имам час при Маркова на 5 Юни - бяхме се разбрали като мине един нормален цикъл след иксито,да отида да ме прегледа и да говорим за наесен.А колкото за успеваемостта (6 от 7 дето казваш)- аз в една друга тема коментирах,и продължавам да си мисля,че есенните процедури имат по-голяма успеваемост от преолетните.Може и да говоря глупости,но за мен е факт,че познавам повече успели през есента,отколкото през пролетните процедури.Освен това малко са тези,които успяват от първо икси(не че е някакво успокоение,де :?) - аз затова вярвам,че вторият ми опит ще е успешен -не знам, може би по-голяма надежда ми дава и факта,че дори да не се задържа плода,все пак имаше имплантация този първи опит - иначе това ЧХГ 26 - 29 откъде ще дойде на 14-15ти ден от трансфера(нямах прегнил)
Та така де,там ще сме наесен,живот и здраве :lol:
« Последна редакция: Май 31, 2007, 20:18:07 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #25 -: Май 31, 2007, 18:19:51 pm »
Момичета,днес лично попитах д-р Александров дали прекратява работата си като ембриолог за ин витро процедурите и той твърдо потвърди.Каза да не се притесняваме кой щял да го замести,все пак екипът във Варна винаги включвал добри специалисти.
*
« Отговор #26 -: Май 31, 2007, 19:53:51 pm »
Момичета,днес лично попитах д-р Александров дали прекратява работата си като ембриолог за ин витро процедурите и той твърдо потвърди.Каза да не се притесняваме кой щял да го замести,все пак екипът във Варна винаги включвал добри специалисти.
:( :( :(
Не мога да си обясня само защо?В смисъл,защо ще се отказва от нещо,в което явно е доста добър и има добра репутация сред пациентите си???Много жалко наистина.... :(

14.04.2009 - 5.12.2010
*
« Отговор #27 -: Май 31, 2007, 20:03:14 pm »
Тъжно е, но ние нищо не можем да променим  :?и той е човек все пак, взема най-добрите решения за себе си.
Може да казва, че и другите ще са добри, но ние все пак му имаме доверие, за мен това беше много важно.

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #28 -: Май 31, 2007, 23:03:10 pm »
Много жалко наистина.
*
« Отговор #29 -: Юни 01, 2007, 09:16:55 am »
Не е много радостна тази новина, никак даже. И все пак по някаква причина имам доверие на екипа в АГ Варна.
Още помня успокояващата и пълна с търпение усмивка на д-р Козовски преди пункцията, когато анестезиологът отчаяно дупчеше вена след вена и не можеше да постави абоката.
Такива дребни неща може би ме кажат да имам доверие на целия екип, дори и д-р Александров да е направил избор за себе ли, който да не е най-радостния за нас.

Здраве и успехи на д-р Александров! И благодарности за направеното от него до момента за толкова ного двойки!
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #30 -: Юни 01, 2007, 10:41:49 am »
А дали не излиза от екипа на Маркова, виждам го като ембриолог в Плевен. :?
Мога, стига да искам.
*

JenniH

« Отговор #31 -: Юни 01, 2007, 12:07:36 pm »
Мисля, че са много грозни тези спекулации и обсъждането на лекарите. Най-малкото не е етично да се ретранслират в публичното пространство лични разговори, да не говорим за подобни на Жужкините предположения! Някой модератор да вземе да закл\чи темата!!!
« Отговор #32 -: Юни 01, 2007, 12:19:33 pm »
Мисля, че са много грозни тези спекулации и обсъждането на лекарите. Най-малкото не е етично да се ретранслират в публичното пространство лични разговори, да не говорим за подобни на Жужкините предположения! Някой модератор да вземе да закл\чи темата!!!

JenniH, предполагам и ти за съвет и информация си влязла в този форум и ако нямаше обсъждания и ретланслации, които да помагат, нямаше и ти да имаш причина да се включиш.  На регистрираните тук начинът на разговяране явно не се вижда толкова грозен, затова и не възразяваме и се стараем да не сме така крайни в изказванията си.  Не виждам причина да се заключва темата.  Не можем всички да бъдем навсякъде, за да сме добре информирани, така че позволи ми да не съм съгласна с грубото ти изказване.
*
« Отговор #33 -: Юни 01, 2007, 12:25:24 pm »
позволи ми да не съм съгласна с грубото ти изказване.

:balk_602:
Всички тук сме зависими по един или друг начин от хората, за които говорим. И вълнението ни, както и коментарите, са продиктувани от тревоги и притеснения за бъдещето и съдбата ни. А не от чиста проба клюкарстване по нечий адрес.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #34 -: Юни 01, 2007, 12:29:34 pm »
Всички ние, които работим публично, вече сме свикнали, че сме видими и че нашите действия се обсъждат. Вярвам същото важи и за д-р Александров.

Тази тема съществува, защото д-р Алекснадров е отличен специалист и прекрасен човек и на него разчитат много, много хора. И неговото евентуално оттегляне е свързано за тях с емоционални проблеми и с преразглеждане на плановете за бъдещите им действия.

Въпреки това моля всички пишещи тук да се съобразяват и да не изнасят лична информация.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #35 -: Юни 01, 2007, 12:39:07 pm »
Мели малко ме изпревари.
Изказването на JenniH беше наистина малко крайно, но и аз съм на мнение, че не е етично да се коментират лични разговори, както и различни, непотвърдени предположения за по-нататъшното професионално развитие на д-р Александров.
Много от момичетата тук разчитаха на него и е нормално сега да се чувстват объркани и уплашени.Сигурна съм, че все още ще можем да разчитаме на неговите съвети и помощ.
Аз предлагам да благодарим на този толкова обичан от всички ни доктор за всичко, което е направил за повечето от нас(в това число и за мен) и да му пожелаем успехи със следващите му начинания, ако има такива.
Поне това му дължим.
« Последна редакция: Юни 01, 2007, 12:43:01 pm от Мимка »
« Отговор #36 -: Юни 01, 2007, 14:54:51 pm »

Най-обичам хора дето не си застават зад името да пишат "големи изказвания"
Бях при д-р Александров точно когато се разнесе този слух, никак не се зарадвах, но все пак се надявам че има някакъв шанс да продължи. Безкрайно съм му благодарна за големия подарък който направи за рожденния ми ден, въпреки натоварената си програма. Много ще ме боли, ако това което се дискутира стане факт. Колкото за еуфоричния кръг, заявявам че всяка хвалба казана за него в никакъв случай не е пресилена.
Знаете ли какво е да влезеш в операционната без капка притеснение, да виждаш покрай себе си наплашени момичета а ти да си спокоен все едно имаш среща за кафе с приятел. Пожелавам ви на всички да си намерите по един такъв лекар, най-вече на госта.
« Последна редакция: Юни 01, 2007, 14:59:54 pm от Ledena_luna »
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #37 -: Юни 01, 2007, 16:57:41 pm »
Такаа,
Първо здравейте :D!
Пациент съм на д-р Александров от 3 години. Тази догатка, която споделих беше само с надежда някой да ми каже - "да, отива в Плевен". Защото щях да го последвам там. :D Не искам да му звъня само за да го питам - "ама ти наистина ли", кому ще е нужно той да проведе още 1 разговор с може би натоварващо за него съдържание. Не виждам на кого би навредила информацията, споделена тук. В крайна сметка плановете на д-р Александров пряко касаят моите за след 5-6 месеца. :)

Споделям напълно мнението на Ледена Луна за д-р Александров - не съм се чувствала в присъствието на друг лекар толкова сигурна и спокойна.
И ето тук е мястото да кажа -  благодаря му за отговорите на безумните ми въпроси, благодаря му, че търпи съпруга ми :lol:, благодаря му, че 24 часа в денонощието е бил и е до нас. Няма да има по-щастлива пациентка от мен, ако това остане така. Ако не - здраве, ще обиколя България и пак ще намеря МОЯ лекар.
Мога, стига да искам.
*
« Отговор #38 -: Юни 01, 2007, 19:56:36 pm »
Няма нищо лошо човек да каже каквото мисли.Немисля, че хората споделили някой разговор с доктора са направили нещо нередно.Лично аз съм много доволна от д-р.Александров.Моето мнение е, че наистина трябва да съжаляваме ако прекрати работата си като ембриолог.А всъщност ебриолога е човека, който върши най финната работа. Нека сме коректни.Успех на всички.                                                                                                                  П.П това си е мое мнение.
*
« Отговор #39 -: Юни 01, 2007, 20:39:49 pm »
Споделям напълно мнението на Ледена Луна за д-р Александров - не съм се чувствала в присъствието на друг лекар толкова сигурна и спокойна.
И ето тук е мястото да кажа -  благодаря му за отговорите на безумните ми въпроси, благодаря му, че търпи съпруга ми :lol:, благодаря му, че 24 часа в денонощието е бил и е до нас. Няма да има по-щастлива пациентка от мен, ако това остане така. Ако не - здраве, ще обиколя България и пак ще намеря МОЯ лекар.
:balk_103: :good_post:
Напълно съм съгласна Жужи - това е невероятен лекар,в чието присъствие съм се чувствала най-спокойна и сигурна,и съм далеч от мисълта,че клюкарстваме или нещо подобно(няма да коментирам конкретно изказването на госта защото ако го направя,ще трябва да употребя доста неприятни думи! :x) - просто както казва Мели,евентуалното му оттегляне е наистина емоционален проблем за много от нас и просто се опитваме да разберем дали е вярно(надявайки се,че не е  :crossfingers:)...
Аз също бих искала да му благодаря за отговорите,които неуморно е давал на всичките ни въпроси,а като се сетя как непосредствено след трансфера(докато още лежах с вдигнати крака на магарето :lol:),застана до мен и най-приятелски и подробно ми обясни за ембрионите ни,какви били,какво що -изобщо подробности по процедурата - дори в световен мащаб,окуражи ме невероятно много!...Може да се каже,че беше до мен да "ми държи ръката" - в преносен смисъл...Надявам се все пак да мога и лично да му благодаря скоро,а искам и да добавя,че аз също като теб, Жуже,бих го последвала в Плевен ако отива там!!!

14.04.2009 - 5.12.2010