Споделям напълно мнението на Ледена Луна за д-р Александров - не съм се чувствала в присъствието на друг лекар толкова сигурна и спокойна.
И ето тук е мястото да кажа - благодаря му за отговорите на безумните ми въпроси, благодаря му, че търпи съпруга ми , благодаря му, че 24 часа в денонощието е бил и е до нас. Няма да има по-щастлива пациентка от мен, ако това остане така. Ако не - здраве, ще обиколя България и пак ще намеря МОЯ лекар.
Напълно съм съгласна Жужи - това е невероятен лекар,в чието присъствие съм се чувствала най-спокойна и сигурна,и съм далеч от мисълта,че клюкарстваме или нещо подобно(няма да коментирам конкретно изказването на госта защото ако го направя,ще трябва да употребя доста неприятни думи!
) - просто както казва Мели,евентуалното му оттегляне е наистина емоционален проблем за много от нас и просто се опитваме да разберем дали е вярно(надявайки се,че не е
)...
Аз също бих искала да му благодаря за отговорите,които неуморно е давал на всичките ни въпроси,а като се сетя как непосредствено след трансфера(докато още лежах с вдигнати крака на магарето
),застана до мен и най-приятелски и подробно ми обясни за ембрионите ни,какви били,какво що -изобщо подробности по процедурата - дори в световен мащаб,окуражи ме невероятно много!...Може да се каже,че беше до мен да "ми държи ръката" - в преносен смисъл...Надявам се все пак да мога и лично да му благодаря скоро,а искам и да добавя,че аз също като теб, Жуже,бих го последвала в Плевен ако отива там!!!