0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

gost–28,05

д-р Александров
« -: Май 28, 2007, 19:08:53 pm »
Здравейте!

Много съм притеснена от един тел.раазговор с д-р Александров -Варна. Днес когато му се обадих да си запазя час за консултация, той ми каза че вече не се занимава с ин-витро процедури вече 8O 8O 8O
Някой знае ли нещо за това.... Много ще е жалко ако е истина- тъкмо бяхме решили, че това е нашия док  :(
*
Re: д-р Александров
« Отговор #1 -: Май 28, 2007, 19:12:50 pm »
Тази тема ще разстрои доста от нас в този форум. С нетърпение и притеснение очаквам новините.
*
« Отговор #2 -: Май 28, 2007, 19:39:01 pm »
Госте, да не би да не си разбрала хубаво по телефона и да ти е казал, че става дума до есента?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #3 -: Май 28, 2007, 19:41:14 pm »
И на мен на нещо такова ми прилича - сигурно е казал, че през лятото няма да се занимава. Просто хората ще почиват.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

gost_28.05

« Отговор #4 -: Май 28, 2007, 19:51:37 pm »
И на мен на нещо такова ми прилича - сигурно е казал, че през лятото няма да се занимава. Просто хората ще почиват.

Дано да сте прави, но когато му казах че искам час за консултация  той каза попита за какво по-точно? Казах, че искаме да правим ин-витро и че поневе имам час при Маркова, искам предварително той да ни направи спермограма. Тогава той каза, че вече спермограмите вече не прави и че и с ин-витро не се занимава. Аз бях много изненада и с съжаление му казах, че сме избрали него за процедурата,а той каза, че това не е от толкова гоямо значение и че може да ни ориентира към негови колеги... Нищо не спомена за лятна почивка или нещо такова.....

Дано да не съм разбрала нещо, но съм сигурна в това което чух ....

*
« Отговор #5 -: Май 28, 2007, 19:56:38 pm »
А стига бе,не ме хвърляй в шок, please 8O...че сме пак при него наесен...!!Но както са казали Мели и Сигнус,и аз си мисля,че е имал предвид само за лятото.Ако пак нещо чуеш пиши.Макар че съвсем скоро аз лично ще разбера, де - съпругът ми има записан час след около две седмици при него за нова спермограма... :)

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #6 -: Май 29, 2007, 00:31:52 am »
Утре съм на преглед в клиниката, ще проверя лично тази работа... 8O 8O
« Отговор #7 -: Май 29, 2007, 08:36:54 am »
И аз чух нещо подобно -- че не приема за ин-витро, а прави само спермограми.  От жената, коята вдига телефона, на който се предполага да си запише човек час при доктора.  Все си мислех, че моята близка, която насочих към него не е разбрала, но това потвърждение тук ме навежда на мисълта, че може и точно това да са и казали.  Dindin, чакаме новини от първа ръка  :crossfingers:
*
« Отговор #8 -: Май 29, 2007, 11:33:09 am »
Дано не е вярно   :?

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #9 -: Май 29, 2007, 19:17:13 pm »
Здравейте на всички момичета. Отдавна липсвам и сигурно ще продължа да не съм толкова активна във форума поради простата причина че работя активно. Остава ми много малко време да хвърля по някой поглед на форума от време на време, но до отговори по темите не стига време. Моля за телефони за връзка с Д-р Кателия Александров защото аз лично след толкова години лутане съм се насочила натам, дано да не са верни тези неща че ще се отказва от инвитрото доктора. Ако пък са верни предстои ми ново лутане за голямо мое съжаление!!!!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #10 -: Май 29, 2007, 19:37:23 pm »
Момичета, не искам да отчайвам никого, НО днес говорих с д-р Александров и май слуховете не са измислени. Не отрече и не потвърди нищо, но каза че щял да се занимава вече по-малко с ембриология. Искал да се върне към гинекологията - раждания, операции. Това е, което знам. Аз току що приключих неуспешно първо ИКСИ и тепърва ще решавам от тук на къде и при кого.
*
« Отговор #11 -: Май 29, 2007, 20:05:19 pm »
Здравейте на всички момичета. Отдавна липсвам и сигурно ще продължа да не съм толкова активна във форума поради простата причина че работя активно. Остава ми много малко време да хвърля по някой поглед на форума от време на време, но до отговори по темите не стига време. Моля за телефони за връзка с Д-р Кателия Александров защото аз лично след толкова години лутане съм се насочила натам, дано да не са верни тези неща че ще се отказва от инвитрото доктора. Ако пък са верни предстои ми ново лутане за голямо мое съжаление!!!!

д-р Кателия Александров

гр.Варна
ул."Габрово"43 медицински център "Кисьови"
0888/325 749-мобилен
052/631 888-за записване на час
*
« Отговор #12 -: Май 29, 2007, 21:50:02 pm »
  Доста се чудих дали да пиша в тази тема....е реших да ви напиша това , което мисля с риск да ви огорча или ядосам :( Мисля ,че около д-р Александров се създаде някаква еуфория .Малко преувеличени ми изглеждат също така думите и хвалебствията.Не,че не кадърен -напротив , той е много добър ембриолог ,но успеваемоста на   клиника не зависи само от него ,приноса не е само негов!
   Моя близка приятелка ми каза ,че е видяла доц. Андонов клиниката,което предполага ,че се завърнал в България...Доц. Андонов е предшественика на д-р Александров,помня времето когато той беше водещия ембриолог и в последствие го замести д-р Кателия Александров. Ако е  истина ,че се е върнал можете спокойно да се доверите на един наистина   добър лекар и човек ,който е признат не само у нас. Успех на всички!
« Последна редакция: Май 29, 2007, 22:30:25 pm от Divna »
*

gemi78

• 235
  • ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!!!
« Отговор #13 -: Май 29, 2007, 21:54:26 pm »
Дано не е вярно мила.Ти пак провери със сигурност,и не се тревойи предварително.Успех.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #14 -: Май 29, 2007, 22:05:59 pm »
  Доста се чудих дали да пиша в тази тема....е реших да ви напиша това,което мисля с риск да ви огорча или ядосам :( Мисля ,че около д-р Александров се създаде някаква еуфория.Малко преувеличени ми изглеждат също така думите и хвалебствията.Не,че не кадърен -напротив , той е много добър ембриолог,но успеваемоста на   клиника не зависи само от него,приноса не е само негов!
   Моя близка приятелка ми каза ,че е видяла доц. Андонов клиниката,което предполага ,че се завърнал в България...Доц. Андонов е предшественика на д-р Александров,помня времето когато той беше водещия ембриолог и в последствие го замести д-р Кателия Александров. Ако истина ,че се е върнал можете спокойно да се доверите на един наистина изключителен лекар и човек ,които е признат не само у нас. Успех на всички!
  Достоверна ми изглежда информацията ти,Дивна.Все пак не е толкова зле ситуацията. :wink:На 31.05.имам час при д-р Александров и аз ще го питам по тези въпроси.Каквото науча ще докладвам веднага.
« Отговор #15 -: Май 29, 2007, 23:03:22 pm »
Чувала, че доц. Андонов е предшественика на д-р Александров, но не знаех че се е върнал. Не го познавам.
Аз лично много уважавам д-р Александров, без да смятам за необходимо да сипя суперлативи по негов адрес всеки път когато видя името му, но наистина нещата не зависят само и единствено от него. Всяка АРТ процедура се влияе от много фактори, и не може ембриологът да е отговорен за частта, на която аз викам 'божа работа'. Според мен д-р Александров има голям фен клуб, заради отношението към пациентите си и разбира се заради качествата си като специалист.
*
« Отговор #16 -: Май 29, 2007, 23:13:19 pm »
Да,за Андонов и аз знам,че е предшественика на Александров,един вид той го е "учил" на тънкостите в това,(ако мога така да се изразя - извинете ме, малко просташки звучи, все едно го е учил на занаят като дърводелство или нещо от сорта :oops: ),преди да замине за Англия.Не знаех,че се е върнал обаче(ако е вярно),но ако наистина е тук аз определено бих му се доверила не по-малко отколкото на  Александров - все пак той (Андонов)е бил първи,а и доста способен специалист...
При всички случаи това е доста интересна тема,която ще следя с интерес с оглед на есенното ни ИКСИ :)

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #17 -: Май 29, 2007, 23:19:54 pm »
Според мен д-р Александров има голям фен клуб, заради отношението към пациентите си и разбира се заради качествата си като специалист.

Диндин много си права :)

Момичета държа да подчертая, че информацията ми е предоставена ,аз лично не съм виждала доц. Андонов сега. Дали се е върнал ще разберем тепърва.
*
« Отговор #18 -: Май 29, 2007, 23:27:16 pm »
Когато започвах процедурата във Варна преди около  2 месеца попитах акушерката на Маркова за доц Андонов но тя ми каза "Ооо ама той отдавна не е тука вече". Но си заслужава да се провери отново. Това, че е бил видян в коридора не означава все още нищо. А иначе доц. Андонов е ембриолога с главно Е  :D.
Успех
"Всеки от нас се ражда, защото преди това Бог го е обикнал, оценил, видял е смисъл в това и той да стане част от мирозданието"

Митрополит Антоний Сурожки
« Отговор #19 -: Май 29, 2007, 23:30:34 pm »
Counterfeit, доста останахме на 'поправителен' за есента  :? :? Ти пак в АГ ли мислиш да опиташ... аз имам вече големи колебания - от групичката, която сега минахме 6 от 7 сме неуспешни, за едното момиче стискаме още палци.