0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

Здравейте,
кога найнрано се прави теста за бременност? Все се надявах този месец да е станало, всичко беше изчислвно и наред, но на 10 ден след овулацията теста ми е отрицателе. Дали не съм избързала..или да не се надявам вече?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
кога най рано теста за бременност
« Отговор #1 -: Юли 28, 2004, 15:58:07 pm »
Рано е. Изчакай поне датата на очакваната менструация. Ако си силно нетърпелива, направи тест за ЧХГ в кръвта. :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #2 -: Декември 03, 2004, 15:40:07 pm »
dnes si napravih test za bremenost i mi ot4ete polojitelen rezultat,a trqbva da mi doide vseki moment.Vuzmojno li e testa da me luje???

« Отговор #3 -: Декември 03, 2004, 15:54:23 pm »
Възможно е ако си ползвала прегнили или друг ЧХГ препарат.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #4 -: Декември 03, 2004, 16:28:30 pm »
Как разбра, че трябва да ти дойде? Защото симптомите при бременност са същите като преди цикъл. За по сигурно направи си още един тест и/или иди на доктор, той ще прецесни какво изследване да ти направи.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

« Отговор #5 -: Декември 03, 2004, 16:32:18 pm »
ne sum polzvala nishto ne sum pila nikakvi hap4eta osven paracetamol zashtoto sum nastinala.
Ne sum razbrala 4e trqbva da mi doide ami prosto si 4akam cikala za tozi mesec

« Отговор #6 -: Декември 03, 2004, 17:10:34 pm »
При мен положителен резултат си е винаги положителен, т.е. има бременост. До колкото знам само отрицателния може да е грешен.
Изчакай до понеделник и направи втори. Днес кой ден от цикъла ти беше?
Проверих в старите ти мнения и казваш, че ти е дошло. Да не би само малко да си прокървила и после да е спряло?
Матей - 1.04.2006 г
« Отговор #7 -: Декември 03, 2004, 17:35:54 pm »
последно ми дойде на 04.11

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #8 -: Декември 03, 2004, 18:22:55 pm »
И положителния може да е фалшив, в смисъл че може да не настъпи бременност. Оплодената яйцеклетка може да се изхвърли почти в рамките на месечния цикъл /или с малко закъснение/ и да няма никакви последствия. Даже ако не се наблюдаваш и не си направиш тест може и да не разбереш.
« Отговор #9 -: Декември 06, 2004, 18:42:26 pm »
:blowingdust:

Резултата обаче не е фалшиф.Днес ходих на лекар и той ми потвърди бременност,но ми изписа дуфастон.Надявам се всичко да е наред защото с това чакане две години сега умирам от страх.

*
« Отговор #10 -: Декември 07, 2004, 09:15:12 am »
Честитоооо  :D  :D  :D  :)  :)

Пожелавам ти лека бременност и безпроблемно раждане на сладко и здраво бебче  :)  :D  :)  :)

А сега е време да заопчнеш да мислиш по положително и да оставиш настрани лошите мисли  :!:

Честито още веднъж  :lol:  :)  :lol:  :D

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
Честито!
« Отговор #11 -: Декември 07, 2004, 09:16:58 am »
Честито! Лека бременност и най-хубавото бебе  :D
Пази се и се усмихвай повече  :D
« Отговор #12 -: Декември 07, 2004, 09:33:38 am »
Супер - чудесна новина за началото на тази седмица1 Стискаме палци!
Матей - 1.04.2006 г
« Отговор #13 -: Декември 07, 2004, 10:11:52 am »
Честито!!!
 ylinfant Много лека бременност, много усмивки и най-красивото бебче.
Много се радвам за теб! Това е най-хубавото нещо! :babyboy:
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #14 -: Декември 07, 2004, 14:05:05 pm »
Честито!!! :lol:
« Отговор #15 -: Декември 08, 2004, 09:33:02 am »
Благодаря ви момичета за пожеланията.Аз съм много щастлива че след две години чакане просто стана ей така.Искам да пожелая на всички които все още чакат своето бебе скоро, много скоро да го имат.
Вярвайте и се молете защото без вяра нестава.
Не знам дали да ви разкажа какво ми се случи,може да ме помислите за луда,но ще ви кажа и тези който вярват в Бог може би ще им помогне.Омъжих се на 21.08.04г. но с мъжа ми се пробваме от 2002г и все нищо.След свадбата отидохме на море,но времето беше лошо и си тръгнахме.Решихме да отидем на много спокойно и свято място.Тръгнахме към Кръстова Гора.Бях чувала че там са се излекували много хора.Там влязохме във всеки параклис на всички светии , в параклисите има тетрадки в които хората пишат своите молби и желания.Там си помислих "...Господи как могат хората да измислят такива неща като да пиша в тетрадка в църква и да се моля писмено..." Но въпреки всичко аз писах. Ако сега отидете  и изровите тетрадките моята молба е там.Там преспахме една нощ.След като се върнахме аз останах само със спомена за красотата на балкана,но не и с някаква надежда че ще се случи чудо.Невероятно или не 3 месеца след като се върнах от там аз съм бременна и то без да съм стъпила при лекар.Чак сега когато вече доктор ми потвърди за бременността аз се сетих за Кръстова Гора.Е , не знам дали някой вярва, но на мен ми е чудно.Ако някой има възможност да отиде до там и да се помоли , нека да го направи нищо няма да загуби.

Пожелавам ви всичкото щастие да е за вас.
tree2a    весела коледа  и щастлива нова година

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #16 -: Декември 08, 2004, 13:42:25 pm »
Поздравявам те и ти желая лека preggoи безпроблемно раждане ylinfant!

Искам малко само да коментирам посланието, което изпращаш. Няма лошо човек да се помоли. Няма да навреди. Особено помага при хора, които нямат проблеми - както ти сама казваш, при вас няма такива, ти си ходила на гинеколог, преглеждал те е, направил ти е ултразвук и хормонални изследвания, а съпругът ти има спермограма. И всичко ви е наред. В такива ситуации много помага човек да се ожени, да отиде на почивка, да се помоли, да се успокои ... и нещата се получават.

Обаче не винаги нещата са такива. При мъж без сперматозоиди или при жена без овулация само молбите няма да помогнат. Затова, който вярва, нека се помоли, но си посещавайте и лекарите. :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #17 -: Декември 08, 2004, 19:43:45 pm »
Мели,да ти кажа за това което пишеш , че не  е така.Аз казах че докторите казаха : "Няма проблеми" ,но неможе да не е имало.Ще ти кажа защо,защото аз от 13 годишна съм с диагноза поликистоза.5 години съм живяла в Гърция и там диагнозата ми беше същата,но там докторката беше честна и каза че ще имам сериозни проблеми при забременяване.Когато тръгнах по лекари тук започнах да си меря температурата и да ти кажа честно тогава никога не е била повече от 36.7...........А на всичкото отгоре и спермограмата на мъжа ми която уж беше добра се оказа че не е и 50% от сперматозоидите му са болни .И да ти кажа аз не съм от тези хора на които им помага сватба или нещо друго.Не съм казала на никоя от тук да спре или пък да не ходи на лекар.Ако някого съм обидила да ме извини.Просто исках да разкажа какво ми се е случило макар дори и на мен да ми изглежда странно.
Мисля че се опитваш да ме обедиш че съм нямала проблеми но съм се омъжила и хоп сватбата рабираш ли ми помогнала да забременея.Чудно с какво?Но ако си права супер.....когато искам второ дете сигурно ще трябва да се омъжа повторно.Поне знам варианта който ми помага.Благодаря

А молбите не помагат на хора които нямат проблеми,те помагат на хора които имат проблеми и вярват истински.

*
« Отговор #18 -: Декември 08, 2004, 19:53:55 pm »
Не се сърди на Мели, миличка    :D
Тя не се е обидила и тя самата винаги ми е казвала, че трябва да вярвам и да съм оптимист. Тя като специалист искаше да каже, че има случаи, когато само с вяра не се получава, трябва и лекарска помощ, но вярата е задължителна!
Поне вече в това се убедих и не спирам да вярвам!
Пази се и се усмихвай повече - това са най-хубавите моменти в живота   preggo
Дано и всички тук ги споходят колкото се може по-скоро!
Целувки!
 :D
« Отговор #19 -: Декември 08, 2004, 20:04:15 pm »
Благодаря   cygnus  Поткрепям те напълно и аз отправям същите пожелания.