Благодаря ви момичета за пожеланията.Аз съм много щастлива че след две години чакане просто стана ей така.Искам да пожелая на всички които все още чакат своето бебе скоро, много скоро да го имат.
Вярвайте и се молете защото без вяра нестава.
Не знам дали да ви разкажа какво ми се случи,може да ме помислите за луда,но ще ви кажа и тези който вярват в Бог може би ще им помогне.Омъжих се на 21.08.04г. но с мъжа ми се пробваме от 2002г и все нищо.След свадбата отидохме на море,но времето беше лошо и си тръгнахме.Решихме да отидем на много спокойно и свято място.Тръгнахме към Кръстова Гора.Бях чувала че там са се излекували много хора.Там влязохме във всеки параклис на всички светии , в параклисите има тетрадки в които хората пишат своите молби и желания.Там си помислих "...Господи как могат хората да измислят такива неща като да пиша в тетрадка в църква и да се моля писмено..." Но въпреки всичко аз писах. Ако сега отидете и изровите тетрадките моята молба е там.Там преспахме една нощ.След като се върнахме аз останах само със спомена за красотата на балкана,но не и с някаква надежда че ще се случи чудо.Невероятно или не 3 месеца след като се върнах от там аз съм бременна и то без да съм стъпила при лекар.Чак сега когато вече доктор ми потвърди за бременността аз се сетих за Кръстова Гора.Е , не знам дали някой вярва, но на мен ми е чудно.Ако някой има възможност да отиде до там и да се помоли , нека да го направи нищо няма да загуби.
Пожелавам ви всичкото щастие да е за вас.
весела коледа и щастлива нова година