0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Re: In Vitro / ICSI - Юни, Юли, Август ' 07
« Отговор #260 -: Юни 18, 2007, 19:13:41 pm »
На мен ми каза от 30.06. до 06.07. и на 7-ми каза, че е на работа. Кит-кат и аз ще имам вливания.

*
« Отговор #261 -: Юни 18, 2007, 20:09:38 pm »
Момичета и аз се включвам, сложихме диферелина и ще започваме на 12.07 . Аз също съм при д-р Стаменов ,успех ви желая и само положителни мисли  :)
*
« Отговор #262 -: Юни 18, 2007, 21:03:47 pm »
И аз се присъединявам към лятната гурпа за Инвитро! :)

За мен това е първи опит и съм малко уплашена, но и доста ентусиазирана. Днес ми сложиха Диферелина - депо (може да не го изписвам правилно). Днес е 23 ден от цикъла ми. Доколото знам ще бъда по дълъг протокол. Следващият ми преглед и кръвен тест за Е2 са на 11 юли.

Малко съм учудена, тъй като това са 3 седмици и половина след блокажа.  Доколкото чета обикновено стимулацията почва 14 дни след Диферелина  :needleani:
Някой да има толкова дълъг период до стимулация? :ask:
Правя Инвитрото при д-р Стаменов.
Пожелавам късмета да е с нас и съдбата да ни се усмихне
Прегръдки на всички,   :bighug: поели по този път
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #263 -: Юни 18, 2007, 21:07:29 pm »
мощна групичка се заформихте  :D
от цялото си сърце ви пожелавам, успех на всички ви! :heartbeat:
« Последна редакция: Юни 18, 2007, 21:17:57 pm от evro »

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #264 -: Юни 18, 2007, 21:16:33 pm »
Извинете за въпроса  :oops: чак сега видях колко девойки сме с такъв шантав протокол при Стаменов  :bonk: Дали шансът за успех намалява при този  голям интервал? Боже, дано си знае работата този човек

Как понесохте Деферелина? Аз съм малко замаяна и силно ме боли от време на време мястото, където ми поставиха инжекцията. Но имам и определено прилив на енергия - току що оправих цялата къща за нула време  :witch:
« Отговор #265 -: Юни 18, 2007, 21:57:00 pm »
Дупето ми е изтръпнало от страната, където ми сложиха инжекцията. Инак съм добре.  :lol: Къщата не съм чистила.  :oops:
  09.11.2007
*
« Отговор #266 -: Юни 18, 2007, 22:06:40 pm »
На мен ми каза от 30.06. до 06.07. и на 7-ми каза, че е на работа.
:thankyousign:

*
« Отговор #267 -: Юни 19, 2007, 08:11:37 am »
Мен пък само корема ме присвиваше ден,два след инжекцията,то и самата мисъл,че нещо може да ти стане лошо също върши доста работа.
*
« Отговор #268 -: Юни 19, 2007, 09:44:55 am »
Извинете за въпроса  :oops: чак сега видях колко девойки сме с такъв шантав протокол при Стаменов  :bonk: Дали шансът за успех намалява при този  голям интервал? Боже, дано си знае работата този човек

Знае си работата - не се притеснявайте!

Успех на всички в лятната серия  :D
« Отговор #269 -: Юни 19, 2007, 17:42:08 pm »

Знае си работата - не се притеснявайте!

Успех на всички в лятната серия  :D
Разбира се, че си я знае :D При този протокол измътих петнайсетина яйцеклетки :lol:   Успех момичета :00001754:

« Отговор #270 -: Юни 19, 2007, 19:24:07 pm »
Момичета, като се казва "трансфер на 3ти ден", кой ден се брои за първи: деня на пункцията или следващия?
*
« Отговор #271 -: Юни 19, 2007, 19:29:39 pm »
О, благодаря ви момичета, поуспокоих се малко  :garden:
Дано да е така!

Имате ли информация по колко дни болнични се дават за инвитро? Бях толкова ошашкана вчера, че забравих да питам Стаменов  :balk_161:, а ако ще е нужна допълнително отпуска, освен полагащия се болничен, трябва да я планирам отсега ...

Днеска ми минаха болките от инжекцията Диферелин и се чуствам по-добре, гърдите обаче почнаха да ме болят, а и продължавам да съм хиперактивна  :witch: Ако някой има нещо я за почистване, я за готвене, може да ми пише на лични ...  :dogrun: като фурия съм  :lol: Някой да има същите ефекти?
« Отговор #272 -: Юни 19, 2007, 19:46:02 pm »
При мен е точно обратното - спи ми се, разсеяна съм, определено ме мързи и не мога да си събера мислите.  :oops:

Дават 7 дни болнични, ако искаш можеш да продължиш болничния с още 7 дни при личния лекар. И при мен има проблеми с отпуската - лятото ни е много натоварен сезон, а отпуските се планират от май месец и после трудно можеш да се вместиш някъде в графика.  :(
  09.11.2007
*
« Отговор #273 -: Юни 19, 2007, 21:30:43 pm »
Момичета, като се казва "трансфер на 3ти ден", кой ден се брои за първи: деня на пункцията или следващия?
Денят на пункцията е "нулев" - т.е не се брои,а вече следващия ден се явява първи ден.
Успех, Маринче - на теб, и на всички останали момичета в лятната серия!!! :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp: :bfp:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #274 -: Юни 19, 2007, 21:42:13 pm »
Здравейте девойки. :P
Вчера ми беше трансфера на 3-ти ден, върнаха ми 4-ри ембриона. Това е , сега ще чакам.
Маринче, за 1-ви ден се брои деня след пункцията.
Успех.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #275 -: Юни 19, 2007, 21:45:11 pm »
                :goodluck: Желая успех на всички от
    "горещата" лятна групичка!
   Стискам палци,момичета!
  Дано всички успеете!
:crossfingers:
« Отговор #276 -: Юни 19, 2007, 22:17:15 pm »
Изплаших се, като ми изкочиха тия големи букви  :lol: :lol:
Я виж, по-големи може ли да станат :lol:
*
« Отговор #277 -: Юни 19, 2007, 22:19:04 pm »
Може!

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
« Отговор #278 -: Юни 19, 2007, 23:59:47 pm »
Днес бях на профилактичен при Маркова.Каза,че съм се възстановила от инвитрото и септември съм готова за нов опит.Каза ми също за другият път ако нещата се развиват по същия начин и направя толкова много яйцеклетки задължително да искам трансфер на 5-ти ден,защото някои от ембрионите,които на 3-ти ден изглеждат перфектни,на ден 5-ти вече са спрели развитието си,а други дърпат напред.Също ми препоръча кални бани.Аз й припомних,че си нямам тръбички,а тя ми каза,че понеже калните бани предизвикват прилив на кръв в малкия таз,ще ми се отразят добре.На кое,не разбрах,тъй като реагирам добре на стимулации и нямам проблеми с яйчниците и матката.Аз съм ходила преди години на кални бани с цел отпушване на тръбите и знам,че те всъщност са нож с две остриета-на някого може да помогнат,но могат и да навредят сериозно,защото се получава изнежване.Не знам какво да правя,искам и вашите мнения.
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
« Отговор #279 -: Юни 20, 2007, 11:57:32 am »
Благодаря за отговорите и пожеланията  :D
Merka2ks  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17