0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: In Vitro / ICSI - Юни, Юли, Август ' 07
« Отговор #300 -: Юни 20, 2007, 18:57:10 pm »
аре ся лакомии, важен е резултата!

да знаете че ви стискам палци и се надявам да успеете, Дидка, kit kat, Marin4e... на всички  :kiss:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #301 -: Юни 20, 2007, 19:19:07 pm »
КитКАт, Маринче, бройката не  е показател за успех! желая ви  :bfp1: :bfp1:
Евро  :bighug:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #302 -: Юни 20, 2007, 19:36:18 pm »
Диди, много късмет ти желая! :balk_602: И вярвам в успеха! В добри ръце си, знаеш!
На всички момичета в процедури, кураж, търпение и много късмет! Касси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #303 -: Юни 20, 2007, 20:42:01 pm »
Вчера ми беше трансфера на 3-ти ден, върнаха ми 4-ри ембриона. Това е , сега ще чакам.

Боже, Merka2ks, браво на теб! Цели 4! Толкова много ти стискам палци!
Как протече при теб стимулацията? Как се чустваше? А колко дни продължи?  :ask:

Питам, защото много се притеснявам, че психически няма да издържа на това боцкане, аз съм голяма бъзла  :oops: а и след това ужасно ХСГ ми се струва, че се травмирах доста ..., но нали вече съм на хорото, няма какво да му мисля. Ще трябва да събера всички сили  :presi: Ти беше ли в отпуск по време на стимулацията?
*
« Отговор #304 -: Юни 20, 2007, 20:51:03 pm »
Дават 7 дни болнични, ако искаш можеш да продължиш болничния с още 7 дни при личния лекар. И при мен има проблеми с отпуската - лятото ни е много натоварен сезон, а отпуските се планират от май месец и после трудно можеш да се вместиш някъде в графика.  :(

:thankyousign:

Колко странно, че дават толкова малко дни за инвитро  8O Все пак трбява да се възстановиш не само физически, но и емоционално. И за грип дават също толкова  :balk_155:
« Отговор #305 -: Юни 21, 2007, 08:21:30 am »
Бижу, успокой се  :lol: Няма нищо страшно при стимулацията... няма и да усетиш болка от инжекциите.
Колкото до болничните - 7 дни са повече от достатъчни, мен на 5-я вече не ме свърташе в къщи и исках да се върна на работа :lol: А и като те завъти лудницата на работното място нямаш време да мислиш станало не станало и така нататък  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #306 -: Юни 21, 2007, 08:24:29 am »
Merka2ks, КитКАт, Маринче, Диана - стискам ви палци! :)

Рали, при теб как е положението?
« Отговор #307 -: Юни 21, 2007, 09:29:43 am »
Незнам как е положението. Все още не съм тръгнала към някой център за кръвен тест. Страх ме е от резултата, след като на 19-ти видях едната черта, сега не мога да очаквам нищо по-различно. Много е тежко. МЦ все още нямам, също така няма и симптоми. А и защо да го правя този тест, нали казват, че от употребата на утрогестан МЦ закъснява. Незнам много съм объркана. Все пак сега ще започна да звъня на някои от центровете, да проверя навсякъде ли правят кръвен тест
« Отговор #308 -: Юни 21, 2007, 09:46:12 am »
Е, оказа се, че най-добрият ни медицински център в града не предлага кръвни тестове за бременност. От регистратурата ме изпратиха в аптеката за тест. Или както се казва: "предимството" на малките градове. Не ми остава нищо друго освен да чакам
« Отговор #309 -: Юни 21, 2007, 09:56:12 am »
Адаш, откъде си? Нямаш ли възможност някъде в по-голям град наблизо да си пуснеш кръвен?

И запомни - докато ЧХГ-то не потвърди, че нищо не е станало, НАДЕЖДА ИМА!!!!

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #310 -: Юни 21, 2007, 10:05:03 am »
Рали, Благодаря за подкрепата. Утре ще направя още един тест и ще видим. И в мен е останало мъничко надежда, тъй като никога не ми е закъснявал цикъла с повече от един ден.
От Видин съм
« Отговор #311 -: Юни 21, 2007, 10:17:22 am »
Бау, как може да нямате лаборатория  8O Защо не се опиташ да видиш във Белоградчик какво е положението?

*
« Отговор #312 -: Юни 21, 2007, 10:36:33 am »
  Аз оставам за есенната групичка. :( За съжаление д-р Персенска ще отсъства заедно с д-р Стаменов и няма да се вместим в оставащото време.
  На есен с песен! :D

Успех на всички в процедура и на всички чакащи резултат. Много бебета ви желая!
« Отговор #313 -: Юни 21, 2007, 10:47:23 am »
Рали, Благодаря за подкрепата. Утре ще направя още един тест и ще видим. И в мен е останало мъничко надежда, тъй като никога не ми е закъснявал цикъла с повече от един ден.
От Видин съм

Рали, и аз така ти пожелавам - надеждата да се окаже истина и да видиш двете чертички! :)
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #314 -: Юни 21, 2007, 10:51:03 am »
  Аз оставам за есенната групичка. :( За съжаление д-р Персенска ще отсъства заедно с д-р Стаменов и няма да се вместим в оставащото време.

аре мойта кукла, под ръчица на есен... :hug2:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #315 -: Юни 21, 2007, 11:03:00 am »

Това ще е твоя месец!
Сигурна съм!
Целувки, Солейче :D
« Отговор #316 -: Юни 21, 2007, 18:10:43 pm »
Бижу, спокойно. :balk_5:Не се шашкай. Ще видиш колко бързо ще мине стимулацията, няма и да усетиш как ще дойде денят за Пункция :P.
Аз бях с малки количества Меногон, но това за теб няма значение, при всички е различно, че даже и при една и съща жена всеки път е различно. Така ,че не си тормози главичката- всичко ще бъде наред. :balk_184:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #317 -: Юни 21, 2007, 20:56:54 pm »
На всички момичета в АРТ процедури стискам палци!!!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :bfp:
« Отговор #318 -: Юни 22, 2007, 08:19:09 am »
Ето го и поредния отрицателен тест. Незнам въобще защо се надявах на друго. Всичко се обезмисля-остава само болката.
Незнам какво следва от тук нататък, Най-вероятно и на мен ще ми кажат, че продължаваме на есен.
Успех на всички тръгнали по тежкия път на щастието.
« Отговор #319 -: Юни 22, 2007, 08:39:21 am »
Rali, НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ! Следващият път ще стане, миличка!