0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: In Vitro / ICSI - Юни, Юли, Август ' 07
« Отговор #1380 -: Август 25, 2007, 19:32:16 pm »
Евертън, благодаря ти, мила. Наистина е имало ефект :D

*
« Отговор #1381 -: Август 25, 2007, 19:44:52 pm »
Хей, момичета, какво правите вие, бе?  :lol: То да не ви остави човек за малко?  :lol: Сега се връщам от почивка и не мога да преброя положителните тестове!  :balk_46:БРАВООООООООООООО на всички вас!  :balk_47: И колко много двойни бременелки!  На всички успели момичета желая лека и безпроблемна бременност и накрая здрави бебешоци!
П.П. А бе, знаех си аз, че трябва да се включа в тази лятна групичка, ама с този мой пусти късмет?!  :oops: Е, ще трябва силно да стискате палци и много да влачите крачета, здащото сме заформили и много силна есенна групичка!
 Айде, чао, целувам ви силно и много се пазете!  :balk_21: :hug2: :bighug:
« Последна редакция: Август 26, 2007, 18:24:01 pm от du6ka »

« Отговор #1382 -: Август 25, 2007, 21:14:13 pm »
Ето ме и мен момичета, няколко часа след трансфера. Върнаха ми две ембриончета, едното беше хубаво кръгло, добре делящо се, другото също беше добре делаящо се имаше си правилния брой бластомери, но формата му не беше кръгла а овална(което незнам какво точно означава), но без други забележки. Тук имат система по която ги окачествяват от 1 за перфектен ембрион до 5 за лошо качество ембрион. Моите и двечките бяха оценени на 2, което Док. ми обясни че пак се води добро качество въпреки леко по овалната форма на едното. Сега остава най трудното чакането. На 8 Септември ми е теста. Чувствам се добре, с ваша помощ и подкрепа оставих всички лоши мисли в къщи и гледам да съм позитивна.

Имам само един малко неудобен въпрос който ме притеснява и това е тоалетната нужда. Аз доста често страдам от затруднено ходене по голяма нужда. Започнах да пия сок от сливи да ям сливи и всякакви такива разхлабващи неща. Искам да ви питам трудното ходене по нужда проблем ли е за ембриончетата? Аз преди малко се наложи да отида точно няколко часа след трансфера и голям страх ме гонеше да се напъна дори мъничко та да не стане нещо. Искам да ви попитам колкото и да ме е срам, при голяма нужда леко напъване нормално ли е и има ли опасност, защото аз трябваше да се понапъна много лекичко и това ме попритесни  :oops: :oops:. Това е моето притеснение за сега момичета, но като цяло съм доста спокойна.

Искам да ви благодаря за подкрепата, давате ми много, много сили. Благодаря ви от сърце.
Целувам ви.

Опс, извинявам се за дългия постинг :oops:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #1383 -: Август 25, 2007, 22:07:12 pm »
Яж кисело мляко, супа, повече течни храни. Не се напъвай много много, и ако все пак ти е много трудно, питай док за дуфалаче или нещо подобно. Киви на гладно знам че има слабителен ефект.
Успех! :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #1384 -: Август 26, 2007, 10:09:54 am »
Имам само един малко неудобен въпрос който ме притеснява и това е тоалетната нужда. Аз доста често страдам от затруднено ходене по голяма нужда. Започнах да пия сок от сливи да ям сливи и всякакви такива разхлабващи неща. Искам да ви питам трудното ходене по нужда проблем ли е за ембриончетата? Аз преди малко се наложи да отида точно няколко часа след трансфера и голям страх ме гонеше да се напъна дори мъничко та да не стане нещо. Искам да ви попитам колкото и да ме е срам, при голяма нужда леко напъване нормално ли е и има ли опасност, защото аз трябваше да се понапъна много лекичко и това ме попритесни  :oops: :oops:. Това е моето притеснение за сега момичета, но като цяло съм доста спокойна.

Съни на мен при първия опит дори ми направиха пълен инструктаж за ходенето до тоалетна по голяма нужда, да не се напъвам, да ходя през ден най- много, дори препоръчително всеки ден, да ям кис. мляко, всякакви разхлабващи храни и ако имам проблем дори да вземам Дуфалак, бях като на тръни, направо като дойдеше време за това :oops: , дали няма да изпаднат ембрионите. При втория опит нищо не ми казаха по-специално, освен да не правим секс. Тъй че не се вманиачавай толкова, гледай да си хапваш разхлабващи храни, а пък те ембриончетата няма да избягат :D.
Ще се хванат здраво :D
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #1385 -: Август 26, 2007, 10:23:08 am »
Тъй че не се вманиачавай толкова, гледай да си хапваш разхлабващи храни, а пък те ембриончетата няма да избягат :D.
Ще се хванат здраво :D

Подкрепям! Всичко е Божа работа! Почивай си повечко отпреди, не вдигай тежко и ако може да не го мислиш нонстоп! Успеееееееех! :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #1386 -: Август 26, 2007, 11:47:42 am »
да, да не се вдига тежко и да се пазиш от горещините. и много вода. за затегнатия стомах-аз също страдам от това,когато не внимавам какво ям-препоръчвам плодове на гладно сутрин до 12 часа. Крушата е много добър приятел :) Всеки казва бъди спокойна, но е много трудно изпълнимо, нали... хубаво е да имаш по малко работа за да се разсейваш.

Аз останах без капка работа, по цял ден свалям филми от интернет и ето че се побърквам преди теста.

Искам да попитам ако съм само на утрогестан 3х3 - без прегнил и без депо в на4алото, цикълът ми дали би дошъл на датата си при неуспех, или утрогестана го стопира.

Косето е на небето.
*
« Отговор #1387 -: Август 26, 2007, 11:59:54 am »
Момичета, аз докато чаках моя тест почнах да шия един гоблен.времето ми мина много бързо.Желая ви успех спокойни дни и накрая да видите така желаните :bfp:
*
« Отговор #1388 -: Август 26, 2007, 12:01:55 pm »
hope,не съм много наясно,но при мойта приятелка й дойде точно преди теста предишния ден точно около датата.Ти него мисли само позитивиэъм.
*
« Отговор #1389 -: Август 26, 2007, 12:19:29 pm »
Мими,  :balk_21:

Косето е на небето.
« Отговор #1390 -: Август 26, 2007, 13:13:43 pm »
Леле, колко много прекрасни новини! :D
Момичета, Честито и лека бременност на всички. :bori_007: :bori_004:
*
« Отговор #1391 -: Август 26, 2007, 13:18:19 pm »
Моми4ета 4естито, страхотни сте, желая ви безобла4ни 9 месеца и здрави беб4ета на финала.
Аз също имам малко въпрос4е, доста моми4ета съобщиха за тройна бременност и вси4ки се готвят за редукции- има ли, или знаете ли за някоя мама, която все пак е родила 3 бебета и дали вси4ко е било наред,
многопладната бтеменност е доста рискова, но редукцията май е не по-малко рискова, или греша, моми4ета, жалая ви да не се стига до редукция, но ако все пак се стигне- вси4ко ще бъде наред, няма как да не е, след вси4ки стиснати палци, които имате тук  :goodluck: :bighug:
извинявам се за дългия пост...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #1392 -: Август 26, 2007, 14:08:03 pm »
Честито, момичета!
Пожелавам ви лека бременност и сладки бебчета! :bori_007: :bori_004: :bori_011: :bori_012: :bori_017: :bori_018:
« Отговор #1393 -: Август 26, 2007, 17:26:33 pm »
Боже, просълзих се, толкова много нови бременелки си имаме! Момичета, честито! Дано и есенната серия да ни е толкова благодатна! 

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
« Отговор #1394 -: Август 26, 2007, 18:13:53 pm »
Ехаааа! Лятната серия наистина е много успешна! Браво, момичета, желая прекрасна и лека бременност на всяка от вас! Дано и есенната вълна да е късметлийска! :D
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #1395 -: Август 26, 2007, 18:34:45 pm »
Искам да попитам ако съм само на утрогестан 3х3 - без прегнил и без депо в на4алото, цикълът ми дали би дошъл на датата си при неуспех, или утрогестана го стопира.

Утрогестана по-скоро го забавя, за съжаление! При мен при първия опит ми дойде чак на 18 ден, вместо на 14 както винаги! Но все пак имай предвид, че си минала през стимулация и нещата са различни. Но, най-важното, е не допускай такива мисли сега, мисли само положително! Късмет!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #1396 -: Август 26, 2007, 20:20:47 pm »
Благодаря ви момичета за съветите. Значи все нещо ще се случи дето да има да го мисля, въпреки, че не съм се съсредоточила на него но пустия му корем като е подут и чувствам напрежение и тежест как да не мисля за пустия ми запек. Почна ме точно вчера няколко часа след трансфера. И мен ме е страх да си свърша работата, дори и лекичко да се напъна и само вися в тоалетната без резултат,вчера лека полека едва едва на 3 пъти що годе успях да пооблекча нещата, но днес пак ме почна и пак същото вися и не смея да се отпусна защото е едва 2-ри ден ден от трансфера и стомаха ми се поду, ям всичко, круши, сливи, активия кисело мляко, много вода, но мисля че все ще се справя някак си.Благодаря ви за съветите момичета и за подкрепата, неудобно ми е да ви занимавам повече с тоалетните си неволи за което много се извинявам  :oops:
Много стиснати палци и късмет на тези които все още си чакат резултата.Дай Боже да успеем.
Прегрущам ви всички.
« Отговор #1397 -: Август 26, 2007, 20:52:37 pm »
АНИ,ЧЕСТИТО!!!!Лека бременност до края мила!!!!Нали вече разбра че чудесата се случват?!!!!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #1398 -: Август 26, 2007, 21:24:15 pm »
Искам и аз в тая групичка с двойните мами!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Моля, вземете ме!!!!!!!!!!!!

:balk_46: :dance2:

И аз, и аз!!!
*
« Отговор #1399 -: Август 26, 2007, 21:44:54 pm »
Абе аз и в групичката на 'единичните мами' да се включа, пак ще съм най-щастлива на света......  :wink: