Ето ме и мен момичета, няколко часа след трансфера. Върнаха ми две ембриончета, едното беше хубаво кръгло, добре делящо се, другото също беше добре делаящо се имаше си правилния брой бластомери, но формата му не беше кръгла а овална(което незнам какво точно означава), но без други забележки. Тук имат система по която ги окачествяват от 1 за перфектен ембрион до 5 за лошо качество ембрион. Моите и двечките бяха оценени на 2, което Док. ми обясни че пак се води добро качество въпреки леко по овалната форма на едното. Сега остава най трудното чакането. На 8 Септември ми е теста. Чувствам се добре, с ваша помощ и подкрепа оставих всички лоши мисли в къщи и гледам да съм позитивна.
Имам само един малко неудобен въпрос който ме притеснява и това е тоалетната нужда. Аз доста често страдам от затруднено ходене по голяма нужда. Започнах да пия сок от сливи да ям сливи и всякакви такива разхлабващи неща. Искам да ви питам трудното ходене по нужда проблем ли е за ембриончетата? Аз преди малко се наложи да отида точно няколко часа след трансфера и голям страх ме гонеше да се напъна дори мъничко та да не стане нещо. Искам да ви попитам колкото и да ме е срам, при голяма нужда леко напъване нормално ли е и има ли опасност, защото аз трябваше да се понапъна много лекичко и това ме попритесни
. Това е моето притеснение за сега момичета, но като цяло съм доста спокойна.
Искам да ви благодаря за подкрепата, давате ми много, много сили. Благодаря ви от сърце.
Целувам ви.
Опс, извинявам се за дългия постинг