Каси, ние бяхме в Пловдив този уикенд, специално организирах ходене до Вис Виталис, защото вече съм в 31 г.с. и това ми беше последното пътуване извън София. Магазинът е супер за бебешко бельо (бодита, пижамки, тънки памучни жилетчици, ританки, лигавници, шапчици, хавлийки, одеалца). Купих за бебка и хубаво меко крепонено спално комплектче + протектор за матрак. Повечето спални комплектчета тук в София, ако са в хубав десен, ще са от един малко твърдичък памук, а във Вис Виталис има и от тях, но има и от много мек памук. Цените наистина са много добри. Обаче нямаше гащеризончета, както и все още няма от по-дебелите есенни жилетчици, както и плътните подплатени ританки и бодита (те са пак 100% памук и много меки, миналата година съм купувала за Даниел). За космонавти също е рано, те имаха миналата зима едни панталонки + яке, 100% памук, много меки, но достатъчно дебели. Да го докараме до там, пак ще търсим.
Като ходиш в Пловдив, препоръчвам да минеш и през главната, срещу Макдоналдс има голям магазин Fox, една от секциите е Fox Baby. Там имат много хубави спортни комплектчета, sweatshirts, панталонки, цели пижамки с ританки и копчета отпред. Много са красиви, но цените им са бая по-високи от Вис Виталис. Но пък са много по-ниски от сравнимите по качество Mothercare или Marks&Spencer, а и много често има промоции - последно преди месец имаше купуваш 1 стока, вземаш 2, така че излизаше сметката. Fox Baby има и в мола на Стамболийски в София, но бил много по-малък и не така зареден.