Ако може и без пари да е.
Ама аз не го казах това за без парите, за да се оплаквам, напротив. По-скоро на шега, имайки предвид, че съм накупила козметика на бебето поне за 200 лева ей така от раз, макар да осъзнавам, че може и да не я ползвам, а и че тепърва предстои да купувам и друга козметика, а честно казано нямам кой знае колко неограничени възможности.
Пошегувах се дами
Но все пак, понякога майките в стремежа си да изберат най-доброто за бебето, се поувличат малко и парите за нещо по-съществено отишли за глезотии.
Иначе за нищо закупено не съжалавам.
Точно за пари не се тюхкам никога!
Та нещо за кенгурата....?
Помпата за кърма, аз вече писах - препоръчвам горещо ръчната на Авент, имам и електрическа на Чико, но на мен изобщо не ми допада.
Каси, за в болницата трябва да носиш и памперси и да ги дадеш на акушерките. Аз ти препоръчвам да си вземеш един резервен пакет + мокри кърпи, който да стои при теб. Защото на мен бебето не ми го взимаха за през нощта и тя една нощ се наака към 22.00, нямаше кой да ми я смени, наака се в същия памперс към 1.00 след полунощ пак и така стоя наакана до 6 сутринта... Не че ако помолиш акушерка, ако е налице де, няма да смени бебето(тата)
, но аз си я сменях сама когато се наакваше по-често, за да не ми се налага да попадам на някоя "любезна" акушерка непрекъснато.