Сиа, и на нас първата играчка ни беше тази над легълцето, но да ти кажа проявявихме интерес към нея чак откъм 4ти месец някъде. В началото гледаше основно тавана в захлас
Това, което за нас лично беше много удобно, практично и занимателно, е един шезлонг ( има специална подложка за много малки бебенца), с висящи играчки над него. Симона никак не искаше да спи през деня, въпреки, че всеизвестно е, че в началото бебетата почти само това правят, не искаше и в леглото да си седи, а аз не можех постоянно да я нося на ръце, та с този шезлонг се родих! Харесваше й много, взираше се в играчките, по късно ги пипаше, а аз имах доста свободно време да почина или да свърша нещо. Знам, че бебетата дето са нямали шезлонг, нищо им няма, но при нас определено това ни свърши страхотна работа и така да се каже - изплати си парите. Забравих да кажа, че можеш да го застопориш на всякакво положение между напълно легнало и седнало.
Няма да споменавам марка и пари, поради възникналия спор, но все пак ще си позволя да кажа как аз ги виждам нещата - ясно е, че всеки се простира според възможностите си и че не това е мерило за добрия родител. Но аз това с цитирането на марки и цени го разбрах по иначе - по - скоро да кажем от опит кое си е струвало парите и кое не, с кое е по- добре да не правим компромис въпреки по-високата цена ( защото примери много как евтиното излиза по-скъпо) и с кое е излишно хвърляне пари на вятъра. Да се ориентираме в залятия с толкова неща пазар, не виждам защо се приема като парадиране.