0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Възможно ли е да съм бременна ?????
« Отговор #20 -: Юли 04, 2007, 00:19:06 am »
лили,не мога да отида защото живея в така наречената "провинция" и нямам възможност да отсъствам от работа,за да отида до Пловдив.

« Отговор #21 -: Юли 04, 2007, 07:56:12 am »
привет и от мен - стискам ти палци. Аз по същия начин от 20 май нямам М. Тестът ми обаче трикратно потвърди 2 чертички, но ми казаха, че още е рано за лекар. Да чакам ли, защото това ме побърква? Ще се види ли сакчето вече? стискайте ми палци, защото веднъж вече теста ме подлъга, а бебче нямаше / нещо като кухо яйце, ми обясниха лекарите/
късмет на всички бъдещи мами
*
« Отговор #22 -: Юли 04, 2007, 10:00:25 am »
Сакче се вижда след 10-тина дни закъснение и нива на ЧХГ 1000-2000.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #23 -: Юли 04, 2007, 14:36:49 pm »
Моята приятелка имаше много гинекологични проблеми. И въпреки това има две прекрасни дечица.Спомням си много добре ,че правихме и двата пъти тестове и все показваше отрицание. За това и от нея знам ,а и от други места съм чула ,дай кръв ,за да си спокойна и се пази за всеки случай.Пожелавам ти успех от все сърце!

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #24 -: Юли 04, 2007, 18:13:25 pm »
в такъв случай нищо не ти остава освен да си изчакаш края на седмицата...доколкото ти е възможно по-спокойно. имаш палци, знаеш :wink:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #25 -: Юли 05, 2007, 20:00:16 pm »
Момичета, какви нива на чхг показват наличие на бременност? Една приятелка си е правила такъв тест и е отчело 24.80 и се e оказала бременна и дори вече си има една прекрасна дъщеричка Меган :D. А тук в интернет намирам много по - високи стойности на чхг,които показват наличие на бременност.
Между другото тя ме убеди да си направя кръвен тест и утре сутринта, смятам да отида пък ккавото ще да става не издържам вече.Ще изследвам и пролактина да видя, и той с какви нива е, да не би всичко това да е от него.
Стискайте ми палци!

*

Lilsi

• *
  • 6
  • Ти си слънцето в мен...
« Отговор #26 -: Юли 05, 2007, 20:11:21 pm »
Момичета, какви нива на чхг показват наличие на бременност? Една приятелка си е правила такъв тест и е отчело 24.80 и се e оказала бременна и дори вече си има една прекрасна дъщеричка Меган :D. А тук в интернет намирам много по - високи стойности на чхг,които показват наличие на бременност.
Между другото тя ме убеди да си направя кръвен тест и утре сутринта, смятам да отида пък ккавото ще да става не издържам вече.Ще изследвам и пролактина да видя, и той с какви нива е, да не би всичко това да е от него.
Стискайте ми палци!

Успех!
« Отговор #27 -: Юли 05, 2007, 20:39:25 pm »
Благодаря, Lilsi! А,ти имаш ли някаква информация за стойностите на чхг и при какви се потвърждава бременност!
Благодаря ти предваритлно!

« Отговор #28 -: Юли 05, 2007, 21:13:28 pm »
Всичко е индивидуално и зависи от обстоятелствата.
Може да има по високи и да има или няма бременност,
може да има по-ниски и пак да има или да няма...
Няма точно определени стойности, единствено
определените са референтните такива.
Много зависи от случая, човека, начина на забременяване.
Успех, stankova !
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #29 -: Юли 05, 2007, 21:37:56 pm »
Успех, късмет и...радостни новини утре!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #30 -: Юли 06, 2007, 11:05:32 am »
По-важното е да нараства двойно за 24-48 часа.
Сакчето може да се види на ехограф при ЧХГ 1000-2000.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #31 -: Юли 06, 2007, 19:44:10 pm »
Момичета, благодаря на всички Ви за подкрепата, резултата ми е 24.50 и незная какво да си мисля ужасно е ... :(,жената от лабораторията ме посаветва да изчакам 5 дни и тогава да си направя тест, ако до тогава не ми е дошъл цикъла де  :( :( :( :(.Иначе с пролактина да не казвам голяма приказка е наред 4.11 при референтни стойности 2.8-29.35.

Кажете ми какво да прави ,МОЛЯ ВИ??? И какво да си мисля, ужасно е всичко това не знаеш дали да се радваш или да плачеш  :(

« Отговор #32 -: Юли 06, 2007, 19:47:48 pm »
ами аз нищо не разбирам от стойности на ЧХГ, но щом на твоята приятелка е отчело на 24.80, защо и при теб да не положителен резултата на 24.50... стискам силно палци...
« Отговор #33 -: Юли 06, 2007, 19:57:47 pm »
Така е danny 22 ,надеждата умира последна :(. Благодаря ти още веднъж за подкрепата, но моята приятелка нямаше проблем с пролактин имаше редовен цикъл на 28 дни, за разлика от мен.

*
« Отговор #34 -: Юли 06, 2007, 19:58:39 pm »
Stankova, мисля, че резултат над 5 е положителен кръвен тест! Тихичко честито от мен! Направи  си още един кръвен тест след няколко дни или ако си нетърпелива или притеснена - отиди на лекар. Стискам палци!  :crossfingers: :bfp: :cloud9: :goodluck:

« Отговор #35 -: Юли 06, 2007, 20:02:00 pm »
Не знам какво да ти кажа и как да те успокоя... но те прегръщам искренно и дано.... дано....  :bighug:
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #36 -: Юли 06, 2007, 20:02:47 pm »
Ей, обещай да не избързваш с тъжните усмивки /странен оксиморон/! Все още нищо не се знае, нали? А и по-лесно се живее с хубави мисли и оптимизъм... Дори, когато е много трудно! Прегръщам те и...позволи си да вярваш в хубавите неща и че те наистина се случват!  :bighug:

« Отговор #37 -: Юли 06, 2007, 20:09:09 pm »
Благодаря и на теб Lara!!!Момичета, страхотни сте, благодаря ви! И аз ви прегращам и се моля всичко да е наред! Според вас трябва ли да отида на лекар утре или да си изчакам да мине още една седмица, защото аз реших,че няма смисъл сега. Поне ако има нещо да мине още една седмица, само дето ме притесняват болките в яйчниците каточи ли всеки момент ще ми дойде  :(

« Отговор #38 -: Юли 06, 2007, 20:16:01 pm »
на мен лекаря видя, че съм бременна на 5 дни от закъснението при първата ми бременност с обикновен коремен УЗ. така, че ако не ти съставлява голям проблем ходенето до пловдив отиди на лекар...
« Отговор #39 -: Юли 06, 2007, 20:21:25 pm »
danny22 и при тези ниски нива на чхг ли е възможно? мен от лабораторията ме посъветваха да изчакам и след 5 дни да си напрявя тест за бременност. Сега било прекалено рано,ако има нещо да се види.