0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Re: Възможно ли е да съм бременна ?????
« Отговор #40 -: Юли 06, 2007, 20:23:43 pm »
кой ден каза че ти е от закъснението
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #41 -: Юли 06, 2007, 20:27:55 pm »
лили, проблема е че цикъла ми не е регулиран в смисъл не е на 28 дни, идвал ми е и на 28,и на 30 и 32 и 35 вообще почти всеки месец различно.

*

лили

• 2151
« Отговор #42 -: Юли 06, 2007, 20:29:40 pm »
добре, тогава колко дни са минали от последния ти цикъл
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #43 -: Юли 06, 2007, 20:33:21 pm »
Ами последно имах цикъл на 21.05. и после да 19.06 ми прокървя само един ден, като аз си помислих че ми дойде цикъла нормално на 28 дни, но сутринта нямаше и следа.

*

лили

• 2151
« Отговор #44 -: Юли 06, 2007, 20:41:18 pm »
абе пусни още 1 кръвен в понеделник, но според мен при такова закъснение има вариант и на уз да се види вече. при кой ходиш в пловдив. всъщност ние тук си чешеме езиците без особен смисъл, т.е. аз ако бях на теб отдавна да съм се обадила на лекаря си вече - той те познава и най-точно ще ти каже какво да правиш по-натам

пп успех
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #45 -: Юли 06, 2007, 20:44:19 pm »
както вече ти казах не съм правила ЧХГ. закъсня ми 5 дни, правих тест на сутринта беше отрицателен, а следобед като отидох на лекар ме зарадва с добрата новина :D
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #46 -: Юли 06, 2007, 21:05:12 pm »
Ще подкрепя Лили. Действително би трябвало да се види с добър апарат при такова закъснение. И аз съм от Пловдив и при първото забременяване док видя плодно сакче още на 2-ри ден от закъснението...Още веднъж -  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

« Отговор #47 -: Юли 06, 2007, 21:07:44 pm »
Последно от април месец започнах да ходя при д-р Даскалов, а преди това(4.5 години) ходех при д-р Матеев от клиника Бора. И много се чудя дали да не се обадя на д-р Даскалов да го попитам какво да пеавя.

« Отговор #48 -: Юли 06, 2007, 21:11:08 pm »
Благодаря за съвета, Лара! Но при такива ниски стойности няма да се види нищо,според мен,защото нали ми писахте,че Сакчето може да се види на ехограф при ЧХГ 1000-2000. така че май сама стигнах до извода,че няма вероятност да съм бременна :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

*

Lara

• 507
« Отговор #49 -: Юли 06, 2007, 21:14:34 pm »
Това е много по-добър вариант от това да не можеш да спиш от притеснение. Предполагам, че можеш да го посетиш и в събота. Дано новините са хубави!...

*

лили

• 2151
« Отговор #50 -: Юли 06, 2007, 21:43:54 pm »
непременно се обади на даскалов. честно казано надявах се да си негова пациентка :D. ама още утре му се обади че сега е вече леко късно макар да съм сигурна че е свикнал.

пп и стига унива. нямаш кървене, имаш високо чхг (моето никага не е било повече от 0.1 :(). стига отписва каквото и да е без да си говорила поне с лекар
« Последна редакция: Юли 06, 2007, 21:45:33 pm от лили »
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

Lara

• 507
« Отговор #51 -: Юли 06, 2007, 21:48:49 pm »
Просто не прибързвай със заключенията...Късмет и...

« Отговор #52 -: Юли 08, 2007, 12:39:25 pm »
Лара, ако стоиностите на чхг не са нарстнали и цикъл няма, значи ли че надеждата за бебче приключва??? :( :( :( :( :( :( :(

*

Lara

• 507
« Отговор #53 -: Юли 08, 2007, 13:13:55 pm »
Това може да ти отговори най-добре твоя лекар. Би трябвало да има нарастване на стойностите, което обаче, както вече се дискутира, е твърде индивидуално. При мен първоначално тестът за бременност отчете положителен резултат, впоследствие започна все по-трудно да "улавя" 2рата чертичка /предполагам, че значение за това има и регресът на стойностите на ЧХГ/...Впоследствие се установи мисед...Важна е чувствителността на уринния тест - 20, 50, 70, за да можеш да му отдадеш някакво значение.Но ти как разбра, че няма увеличение на стойностите?Направи ли втори кръвен тест? Ако не - пак ще те посъветвам да не бързаш със заключенията и излишните притеснения. Те не помагат. Напротив! Стискам ти палци!!!  :bighug:

« Отговор #54 -: Юли 11, 2007, 20:21:57 pm »
Ето и одговора на въпроса:" Възможно ли е да съм бременна?????" Отговора е НЕ :( :( :( :( :( :( :("Нещото",което е било в мен и е имало възможност да се развие вече го няма ...чхг-то е паднало на 18.40 :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(Загубих и тази надежда и :( :( :( този  месец.Най - лошото е че няма все още цикъл, няма и бременност, проблемите продължават...

Благодаря на Всички Вас мили момичета,че ви има,и че ме подкрепяхте през това време докато тръпнех в очакване :( :( :( :( Пожелавам Ви на всички вас никога да не изживеете тази болка и в най - скоро време да се сдобиете с така желаните бебчета...
Благодаря Ви!!!

*
« Отговор #55 -: Юли 11, 2007, 20:30:09 pm »
Съжалявам много, миличка! В момента и аз съм в твоето положение - няма бременност, а няма и цикъл. Просто при нас нещата ще станат малко по-трудно! Но ще успеем! Ще видиш! :bighug:

*
« Отговор #56 -: Юли 11, 2007, 22:58:19 pm »
Аз не искам да ти давам напразни надежди, ама щом нямаш още менструация, дали пък не е възможно второто ЧХГ да е лабораторна грешка?
« Отговор #57 -: Юли 12, 2007, 20:11:33 pm »
sia, не ми се вярва. в събота имам час при доктора за да видим какъв е проблема, че нямам цикъл, защото пролактина си е в норма, а няма и бременност. А, иначе теста за бременност си показва отрицателен резултат. :( :( :( :( Благодаря ти за оптимизма, но няма надежда да съм бременна за съжаление :( :( :( :( :(

« Отговор #58 -: Юли 12, 2007, 23:10:59 pm »
Момичета, защо според вас не ми идва  цикъла, доктора ми каза че до ден,два ще ми дойде а те минаха повече дни???? :( :( :(

*
« Отговор #59 -: Юли 12, 2007, 23:32:34 pm »
Момичета, защо според вас не ми идва  цикъла, доктора ми каза че до ден,два ще ми дойде а те минаха повече дни???? :( :( :(

Предполагам, че ще ти дойде до няколко дни. Понякога след миссед цикъла не тръгва веднага. Не се притеснявай, изчакай до събота да те види доктора.