0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Възможно ли е да съм бременна ?????
« -: Юни 29, 2007, 21:00:39 pm »
Здравейте! Имам проблем с повишен пролактин, поради което пия по една таблетка парлодел на ден. До преди три месеца бях на противозачатъчни Регулон, цикъла ми не е регулиран.Последния ми цикъл е от 21.05.07 и до ден днешен не ми е дошла менструацията. От 19.06 имам всички признаци на пмс, повдига ми се, спи ми се много. Правих си 3 теста за бременност почти през ден тази седмица и 3-те са отрицателни. Въпреки това имам ли някакъв шанс да съм бременна и тестовете да не го отчитат??? Кога най - рано лекаря би могъл да отчете бременност?

Благодаря Ви предварително! 

*
Re: Възможно ли е да съм бременна ?????
« Отговор #1 -: Юни 29, 2007, 21:09:05 pm »
Да, мисля че има шанс да си бременна! Не знам на колко дни ти идва цикълът по принцип, но всичко е възможно! Аз също пия парлодел, от него не може да ти закъснява. Ако не искаш да се измъчваш още, моят съвет е да си направиш кръвен ЧХГ тест. Той ще ти отговори най-точно и бързо на въпроса. Желая ти успех и дано се окаже това, което ти искаш!

« Отговор #2 -: Юни 29, 2007, 21:16:29 pm »
Благодаря ти искренно, Дущка за проявената подкрепа и вяра! Аз не смея и да си го помсля, че е възможно да съм бременна от толкова време опитваме,че направо съм се отчаяла вече...Искам да те попитам има ли значение кога се прави кръвния тест,в смисъл сутрин,обяд, следобяд ....

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #3 -: Юни 29, 2007, 21:18:28 pm »
Искам да те попитам има ли значение кога се прави кръвния тест,в смисъл сутрин,обяд, следобяд ....

Няма никакво значение. Успех!
« Отговор #4 -: Юни 29, 2007, 21:38:10 pm »
Момичета, щом теста не отчита бременност, не значи ли че няма такава :( :( :( :( :( :(нали в указанията им пише 99% сигурност?

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #5 -: Юни 29, 2007, 21:41:04 pm »
Остави указанията, отивай утре да дадеш кръв и
да отговориш най-точно на въпроса. Ако има
бременност ще отчете кръвния тест. Късмет :D
« Отговор #6 -: Юни 29, 2007, 21:44:37 pm »
Благодаря и на теб Nadyn за подкрепата!!!

*
« Отговор #7 -: Юни 29, 2007, 22:46:32 pm »
Nadyn ме е изпреварила! Хайде успех утре и пиши!

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #8 -: Юни 29, 2007, 23:41:29 pm »
единствения път когато бях бременна и трите ми уринни теста (на 40, 50 и 60-ти ден) бяха отрицателни. наистина става въпрос за преди повече от 10 год и най-вероятно за задържан аборт по онова време, но и сега уринните не отчитат винаги.
направи чхг както вече са ти казали 
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #9 -: Юни 30, 2007, 00:10:04 am »
Страх ме е,много ме е страх от поредното разочарование. :( :( :( :(Затова мисля да изчакам и след седмица до 10 дни най - много да отида на лекар на право.

*

лили

• 2151
« Отговор #10 -: Юни 30, 2007, 00:15:40 am »
ти си знаеш. за мен обаче и лошата новина си е новина и е по-добре от неведението.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #11 -: Юни 30, 2007, 00:52:34 am »
здравейте,да има шанс според мен всичко е възможно,дано да си бременна пожелавам ти го от сърце,и пиши.успех
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #12 -: Юни 30, 2007, 12:47:26 pm »
Привет! Всичко е възможно! Подкрепям момичетата, които са те посъветвали да направиш кръвен тест. Единстваната разлика между днес и след 10 дни ще са изхабените през това време нерви. И не само - можеш да пропуснеш шанса да се радваш през това време  :wink: От сърце ти пожелавам наистина да имаш повод се зарадваш истински! Късмет!!!  :crossfingers: yahoo_17 :bighug:

« Отговор #13 -: Юни 30, 2007, 18:41:47 pm »
Стискам ти палци да си бременна!!! Върти ми се в главата,че ако направо отидеш на д-р,ако си бременна при последен цикъл на 21 май, може и да се види плодно сакче...До колкото си спомням,в 5 г.с.се виждаше сакчето, а към 6-7 г.с. се вижда сърчицето.  На моя приятелка теста и се позитивира чак 2 седмици след закъснението. Беше се побъркала,милата. Сега отрицателния тест е на 2 и половина:)) Дано и при теб е така...от сърце ти го желая.
*
« Отговор #14 -: Юни 30, 2007, 20:05:44 pm »
Страх ме е,много ме е страх от поредното разочарование. :( :( :( :(Затова мисля да изчакам и след седмица до 10 дни най - много да отида на лекар на право.
Лили го е казала точно - по-добре да знаеш - ДА или НЕ,отколкото да си в неведение...и то още седмица 8O 8O...Възхищавам се на търпението ти,аз честно казано въобще нямаше да утрая толкоз и бих си направила кръвен тест още на деня,в който трябва да ми дойде(т.е. преди да има закъснение като при теб).А уринните тестове хич не ги гледай кво пише на тях - както са писали момичетата,имало е случаи да не отчитат ЧХГ-то(особено такива тестове,които отчитат само по-високи ЧХГ стойности и не го "ловят" ако е още ниско :wink:).
Искрено ти желая да си бременна и да се похвалиш тук скоро!

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #15 -: Юли 01, 2007, 10:55:45 am »
Благодаря Ви момичета за подкрепата! Вообще не съм "търпелива", ще се побъркам от тази неизвестност още една седмица, но просто мисля че така ще бъде най- добре. Да си отда на лекар(и това мисля да стане в събота ,защото нямам възможност по - рано да отида на лекар), тъй или иначе и да няма бременност той трябва да види на какво се дължи това голямо закаснение, а и да има(в което много се съмнявам-заради тези отрицателни тестове,днес направих още един и пак отрицателен :( :( :()пак трябва да ме види.
А, аз задължително ще Ви пиша какво е станало. Във" Вашо лице" виждам подкрепа и рабиране, БЛАГОДАРЯ ВИ ИСКРЕННО!!!

*

лили

• 2151
« Отговор #16 -: Юли 01, 2007, 11:04:02 am »
за уринни тестове вече си платила поне половината цена за кръвен. не знам защо продължаваш да се мъчиш с тях вместо да си отговориш категорично.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #17 -: Юли 02, 2007, 12:19:41 pm »
stankova, аз не бих издържала толкова..все пак от 21-05 до днес си е почти месец и половина?!...Моят съвет също е да не чакаш повече...в единия случай само ще се успокоиш и ще си спестиш много излишни нерви, а в другия (не ти го пожелавам) ще се види причината и ще можеш да вземеш мерки навреме. Успех и дано резултата да е такъв какъвто очакваш. :goodluck:
*
« Отговор #18 -: Юли 02, 2007, 12:29:31 pm »
станкова, ти имаш 10 дни закъснение (ако цикъла ти е "стандартен" от 28 дни). при това закъснение може съвсем спокойно да се види дали има плодно сакче. защо трябва да чакаш още седмица? ако има бременност, може да трябва да ваземеш някакви мерки, да си промениш ритъма на живот и така. ако няма - също е по-добре да се види по-рано каква е причината. и според мен няма смисъл да се мъчиш в чакане.
Успех!!!

*

лили

• 2151
« Отговор #19 -: Юли 02, 2007, 16:37:56 pm »
предполагам че не може да иде на преглед преди края на седмицата щото лекаря й го няма в бг... :wink:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!