А, после ще има да въздишаме по спокойните времена, когато още не ходеха... Брей, за конкуренцията в 7 клас не се бях сетила, ама дай преди това да влезем в детска градина, пък ще му мислим
Jam,
Подстригахме го основно, щот' му беше вече супер безформена прическата, то все някога трябва да стане. Има и разни теории, че така се сгъстявала косата, ма не бих ги ошмулила само заради това. Мен обаче са ме стригали точно по тази причина - имам снимка на 5 години, гологлава, как бъркам лютеницата на баба, понеже от мен не може да падне косъм в тавата
Къщна работа - и аз ходя на работа вече, та имам 3 сценария:
1. След като го приспим в 22ч, се почва миене на под, чинии, бебешки съдинки, бурканчета за кухнята, заготовка за сутрешната попара, приготвяне на белени и нарязани плодчета, приготвяне на чантата за количката и дрехите за другия ден, бележка на леличката кога какво да ядат + др. инструкции. Евентуално, и готвене, но сега сме на кухня, та не готвя често. Обичайно караме по тази схема.
2. След работа тати го разхожда в парка от 6 до 8, аз върша гореупоменатите неща у дома, лягаме си в 10, заедно с мъника.
3. Ако съм била супер изтощена и не съм успяла със сценарий 1, сутрин ставам в 6, имам 1 час преди да изгрее слънцето от кошарата, съкратена процедура по горните точки.
Останалото време къщата е на вили и мотовили, важното е само да е приемливо безопасно и чисто. Преди излизане или го оставям на пода да друска дупе пред активната гимнастика (много й се радва и си танцува сам 5-6 мин), или ако е нервен, го слагам в кошарата и гледам да съм бърза като светкавица, щото се почва един обиден рев и тръшкане...