Привет момичета
Лека седмица на всички, приятно пътуване и изкарване на всички летовници.
Аз както се сещате съм точно в периода, не знам на кой свят съм и кога е ден и нощ
Иска ми се да изчета всичко ама май няма да ми се отвори парашута
Нашето хранене е цял рутуал, пзрво цици, после се доя като крава с помпата и накрая ХА, е няма кърма достатъчно и това си е, Пия чай като смок, малцива бира, ям доста, държа я нашата хубавица на цица /тя междувременно много бързо заспива там/ е и на челна стойка да застан, едва ли ще помогне, с помпата издърпвам най-много 30на гр и от двете цици. Ми не мога да мъча детето си като го държа с дни гладно, то реве, затова започнахме да дохранваме и ламята всичко си изяйда, и кърмата и АМа
Момичета имаше някакъв линк за това по колко грама трябва да яде бебето. Нека ми го хвърли някой ако си спонмя къде е, че нямам време да търся.
И още един въпрос. Имал ли е някой такъв нощен терорист
През деня е доста спокойна нашата г-ца, доста спи, обаче през нощта..... разказва ни игрите, през 10 мин се буди и реве, нямам идея кво иска
. Даже и като е нахранена пак.
И май коликите вече ни почнаха, Симпекс взех от аптеката. Някакви пропоръки за нещо ефикасно срещу тях?
Хайде и аз поредната новоизлщпена ви затрупах с въпроси, вече обсъждани, ама като нямам време да ровя
Поздрави и Благодаря ви