nadin4i , момичетата са прави, че причините може да са много. Наистина има и бременни, които сякаш се страхуват, че като толкова много искаш дете, може да им навредиш по някакъв начин - да ги уручасаш(така ли се пише) или що ли. Но може да има и такива, които, знаейки за твоите проблеми, се притесняват как ще приемеш бременноста им. Дали няма да те наранят, дали няма да приемеш тяхната бпеменност, като някакъв вид наказание за теб. Може да се притесняват да се "размотават" с коремчета покрай теб, за да не го приемеш, като парадиране с бременноста им.
Моя много добра приятелка, която е минала през много перипетии и е в тази борба от много години, така и не посмя да ми каже, че е бременна, докато не й пролича. Каза, че знае, как се е чувствала тя самата при всяка новина за бременна приятелка и не можела да ми причини това, търсела лек начин да ми го съобщи, но не и давало сърце да ми го каже. Аз я разбрах. Трудно е и понякога, в стремежа си да не нараниш някого, постъпваш не много логично.
Уф, отнесох се, но исках да ти изтъкна и друга гледна точка. А ти все пак поговори с момичетата.