0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Заразни ли сме?
« -: Юли 18, 2007, 13:08:06 pm »
Искам да попитам, защо някои от бременните ми приятелки се отдръпнаха от мен след като забременяха. Преди това уж много близки и след това като че ли инстинктивно не желаят да общуват с мен да не ги заразя. Моите мъки по отношение на тяхната бременост са дълбоко скрити и аз искрено се радвам за повечето от тях но те просто бягат от мен. Въпроса ми е - заразни ли сме?
« Последна редакция: Юли 18, 2007, 13:35:54 pm от nadin4i »
Re: Заразни ли сме?
« Отговор #1 -: Юли 18, 2007, 13:17:40 pm »
питай ги, може да имат отговор.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #2 -: Юли 18, 2007, 13:25:37 pm »
около мен пък непрекъснато има купища бременни. втора година вече всяка една от тях ме убеждава колко е заразна и упорито всички те се опитват да ме заразят и мен :lol:. ама имунната ми система е много силна явно :wink:. всички те са от зачатие естествено, разбирай имат акъл :wink:. с останалите малки душици и аз самата не ща да се виждам - нямам какво да си кажа с тях
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #3 -: Юли 18, 2007, 13:49:44 pm »
Nadin4i може да  изпитват някакво неудобство, питай. Може и да не е тенденциозно,ако са ти истински приятелки не е нужно да се отчуждавате а напротив да се подкрепяте.И не спирай да вярваш ,че и ти ще изпиташ тяхното щастие :goodluck:
« Отговор #4 -: Юли 18, 2007, 13:53:33 pm »
Ами явно за тези, които са минали през нашите мъки не сме заразни  :wink:, но на тези, които не са явно трудно им стига до съзнанието нашето положние  :? И аз съм се сблъсквала с подобно отношение за съжаление от жени забременели без проблем.
А може би това е тестът кои са ни истинските приятелки  :?
« Отговор #5 -: Юли 18, 2007, 14:07:55 pm »
Не ние не сме заразни!Ние сме силни!Човек разбира кои са му най добрите приятели в най трудните моменти.Искам да благодаря на РОЗИЧКА ЧЕ БЕШЕ ДО МЕН И ВСЕ ТАКА Е ДО МЕН!
Мое ангелче винаги ще те обичам!
embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=eva&year=2010&month=7&day=14&babycount=1"
« Отговор #6 -: Юли 18, 2007, 14:09:24 pm »
Аз имам бременни приятелки, които не са имали проблеми  :D Нито са се отдръпнали, нито показват с нещо да им е неприятна компанията ми  :D
Може да се притесняват твоите приятелки, попитай ги.

lb2f
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #7 -: Юли 18, 2007, 14:17:32 pm »
Аз пък си мисля, че тези момичета (вече забременели) се отдръпват защото си мислят, че се чувстваме неловко в компанията им. Един вид се опитват да не ни карат да мислим "ето на- и тя успя, а аз още не съм.." Сигурно нещата са просто останали недоизказани. Говори с тях и разбери какъв е проблема. То става като с хората с някакви недъзи- всички ги съжаляваме и им съчувстваме, а те просто искат да са част от обществото и да водят нормален и пълноценен живот (доколкото е възможно, естествено)

« Отговор #8 -: Юли 18, 2007, 14:20:44 pm »
Аз пък си мисля, че тези момичета (вече забременели) се отдръпват защото си мислят, че се чувстваме неловко в компанията им. Един вид се опитват да не ни карат да мислим "ето на- и тя успя, а аз още не съм.." Сигурно нещата са просто останали недоизказани. Говори с тях и разбери какъв е проблема. То става като с хората с някакви недъзи- всички ги съжаляваме и им съчувстваме, а те просто искат да са част от обществото и да водят нормален и пълноценен живот (доколкото е възможно, естествено)
Мда мисля, че това е по-вероятния вариант, просто поговори с тях, така ще разбереш истината пък и ще си направиш нужните изводи :lol:
« Отговор #9 -: Юли 18, 2007, 14:35:47 pm »
За по-простите и ограничени хора явно да.
Една от най-добрите ми приятелки умишлено се кри от мен 6 месеца,докато най-накрая разбрах че е бременна.
Попитах защо не ми е казала,отговорът направо ме шокира-защото хората /тс и аз/били завистливи и можело да и стане нещо!
Никога повече не искам да имам нищо общо с такива хора  и се радвам ,че навреме се показват какви са!
« Отговор #10 -: Юли 18, 2007, 15:16:14 pm »
Не мисля, че всички имат съображенията на твоята приятелка, Габи. Аз лично избягвам да се хваля с неща, които биха наранили човека срещу мен.
Надинчи, най-добре поговори с приятелката си. Обясни й, че нейната радост е и твоя радост.
« Отговор #11 -: Юли 18, 2007, 15:20:20 pm »
Не мисля, че всички имат съображенията на твоята приятелка, Габи. Аз лично избягвам да се хваля с неща, които биха наранили човека срещу мен.
Надинчи, най-добре поговори с приятелката си. Обясни й, че нейната радост е и твоя радост.
именно!
аз дори изпитвам някаква вина от това, понеже познавам доста момичета, които чакат по-дълго от мен и са минали през много повече от това, което аз направих.
*
« Отговор #12 -: Юли 18, 2007, 15:26:33 pm »

и аз мисля, че по-скоро това е причината. Аз не съм срещала такова отнощение от приятелките си.
*
« Отговор #13 -: Юли 18, 2007, 17:27:51 pm »
Задаваш риторичен въпрос. Естествено, че не сме заразни, да не сме чумави?! Казваш, че всичките ти приятелки, като забременели и спрели да се виждат с теб. Едва ли е, защото те подозират, че можеш да ги заразиш с нещо, както ти интерпретираш нещата. Поговори с тях, попитай ги на какво се дължи промяната в поведението им. Иначе, ние можем да си разсъждаваме в най-различни посоки и да си правим всякакви предположения, които да нямат нищо общо с действителността. Но ние не сме част от живота ти и най-общо казано по една история, представена с два, три реда, как да си представим какво наистина се случва. Няма как. Ако държиш на общуването с тези хора, просто ги попитай директно. Иначе, много версии мога да ти предложа, но доколко ще са реалистични и достоверни?! Не се шашкай така, преди да имаш информация от първа ръка. Успех ти пожелавам.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #14 -: Юли 18, 2007, 18:43:10 pm »
nadin4i , момичетата са прави, че причините може да са много. Наистина има и бременни, които сякаш се страхуват, че като толкова много искаш дете, може да им навредиш по някакъв начин - да ги уручасаш(така ли се пише) или що ли. Но може да има и такива, които, знаейки за твоите проблеми, се притесняват как ще приемеш бременноста им. Дали няма да те наранят, дали няма да приемеш тяхната бпеменност, като някакъв вид наказание за теб. Може да се притесняват да се "размотават" с коремчета покрай теб, за да не го приемеш, като парадиране с бременноста им.
Моя много добра приятелка, която е минала през много перипетии и е в тази борба от много години, така и не посмя да ми каже, че е бременна, докато не й пролича. Каза, че знае, как се е чувствала тя самата при всяка новина за бременна приятелка и не можела да ми причини това, търсела лек начин да ми го съобщи, но не и давало сърце да ми го каже. Аз я разбрах. Трудно е и понякога, в стремежа си да не нараниш някого, постъпваш не много логично.
Уф, отнесох се, но исках да ти изтъкна и друга гледна точка. А ти все пак поговори с момичетата.
« Последна редакция: Юли 18, 2007, 18:44:47 pm от Pesheck »
« Отговор #15 -: Юли 18, 2007, 20:30:21 pm »

Заразни сме!
Но ако можехме и да заразяваме.....
Със сила....
воля...
увереност....
упоритост, дори инат...
търпение...
разбиране....
подкрепа....
настроение.....
и всички тези прекрасни качества,
на които ставам свидетел всеки ден тук.
Ако всички се заразят и станат като
момичетата, които познавам лично....
искам да сме заразни !

ПС: Ева, знаеш че винаги ще съм до теб,
и най-вече когато имаш нужда от мен, може
да разчиташ на моето постоянно присъствие!!!
*
« Отговор #16 -: Юли 18, 2007, 21:03:42 pm »
BLACK_ ROSE :good_post:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #17 -: Юли 18, 2007, 22:00:01 pm »
За моя радост и 2-те ми приятелки когато забременяха,
ми казаха почти веднага.
Но имам познати, за които разбрах доста по-късно.

*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
« Отговор #18 -: Юли 18, 2007, 22:39:02 pm »
BLACK_ROSE :balk_47:
*
« Отговор #19 -: Юли 18, 2007, 23:04:49 pm »
Ех, Вени...както винаги ми пълниш душата с постингите си! :good_post: :balk_47: :balk_47: :balk_47:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!