Моят стил е спортно - елегантен.
Предимно нося панталони, дънки.Поли - къси, дълги нося само лятото.
Рокли имам само две :oops:и едната е плажна. Другата пък много предизивикателна и я пазя за пред половинката ми, а тя пък я няма лятото.
Понякога обичам да се обличам по-официално, тя и работата ми го изисква,но аз си карам малко по-разпуснато от официалния стил.
Токчета не съм носила от години. В това мое натоварено ежедневие само токчетата ми липсват, а пък и съм си високичка.
Повечето ми дрехи са в синьо и зелено, като очите ми. Но откакто станах блондинка забелязах,че и розово ми стои и сега си допълвам гардероба и с такива дрехи.
Скъпи дрехи не си купувам. Е, ако видя някоя дреха която ми стои ослепително и съм много ефектна в нея бих си я купила дори и да е скъпа(е пак зависи колко скъпа).
Но за ежедневието за разни потничета, блузки, полички и т.н. не ми се дават много пари.
За мен е важно дрехата да стои много добре и да се чуствам комфортно в нея.
Марките изобщо не ме интересуват, важното е дали се харесвам.
И като един аксесоар към облеклото ми бижутата - имам какви ли не - и за хубаво или за лошо напоследък дори си купувам евтини дрънкулки, с които ми е много кеф да се кича. И.мам си какви ли не цветове за всеки тип дреха.
Като цяло обичам да си купувам дрехи и напоследък все гледам да си разчупя малко стила на обличане, да го променя, да нося нещо,което досега е било нетипично за мен. Да видим доколко ще успея.